Belediyeden Samsunspor'a İlk Somut Destek ( Hepsi hikaye )

Başlatan kuzey55, 13 May 2009, 09:30:41

« önceki - sonraki »

Ollivanders

europe_55

Bence degistirmeyelim, kapatalim gitsin.
Ortada somut birsey yok degil, olacagina dair umut bile yok! :(

gozgoz yýlmaz

Alıntı

Neredesin Başkan ?

Ligin başlamasına kısa bir süre kala Samsunspor zor günler geçirmeye devam ediyor. Kırmızı-Beyazlıları yaşadığı sıkıntılardan kurtarabilecek en güçlü kişi konumundaki Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise gerekli desteği vermememek için ısrar ediyor.2009-2010 sezonunun başlamasına 2 gün kalmasına rağmen Samsunspor ligde transfer yapmayan tek takım olma unvanını koruyor. Kırmızı-Beyazlı idareciler, sorunu çözebilmek için gecelerini gündüzlerine katarak çalışırken söz verildiği halde istenilen desteği göremiyor. Özellikle son kongreye gelerek kürsüde konuşan ve Samsunspor'a destek olacağının sinyallerini veren Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, o günden sonra sessizliğini korumaya devam etti.

TARAFTAR DESTEK BEKLİYOR
Başkan Yılmaz'dan takımlarına destek olmasını isteyen Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, bu desteğin iş işten geçmeden yapılmasını bekliyorlar. Özellikle sezon açılışına katılmayarak büyük tepki çeken Yılmaz, taraftarların da protestolarına maruz kalmıştı. Taraftarlar, "Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın artık şehrin en büyük markası olan Samsunspor'a yardım etmesini bekliyoruz. Başka illerde belediye başkanları takımlarını ihya ediyorlar. Artık sahipsiz kalmak istemiyoruz" diyorlar.

Başkan Yılmaz ne demişti:

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Samsunspor kongresinde şunları söylemişti:"Samsunspor kalbimin bir köşesinde buram buram yerini muhafaza ediyor. Bugün Türkiye´de borçsuz kulüp yok. Herkes bir karanlığa taş atarak bu işleri bir şekilde yürütüyor. Son zamanlarda da Samsun kendini ciddi anlamda yeniliyor. Şehrin siyasi perspektifi değişti. TSO ve Üniversite yönetimleri değişti. Ben çözümsüz problem görmüyorum. Her türlü problemin üstesinden gelinebileceğini düşünüyorum."

haber gazetesi

Seçim zamanı YZY, hangi şehrin başkanısın? diye bir başlığımız vardı. Nisan kongresindeki herkesi büyüleyen ama bizim gibi temkinli Samsunsporluları inandıramayan sözlerinden sonra başlık kaldırıldı. Nisan'dan bu yana 4,5 ay geçti...

Hani verdiğin sözler YZY?
Hani, bu öyneticilere hava atıyorlardı, sadece bize desrtek verecek diye.
Gözümüz yok, versin de size destek versin, yeter ki Süper Lige dnelim ama adam bence herkesle dalga geçiyor.

**KaR6**

kongredeki performansıyla oscara aday oldu ama Samsunspor konu olunca anca çürük domateslere layık!!

mehmet yılmaz

AlıntıHani, siz olduğunuz için destek verecekti o malum kurum ve onun başındaki kişi? Biz onun "kişiye göre destek" politikasına alışmıştık zaten. Öyle olmasa bu takım Süper Ligde iken İsmail Uyanık başkana gerekli destek verilirdi. "Adamım varsa varım" mantığını dahi sineye çekmiştik biz Nisan'daki -o bol vaatli; Hakkı Abi, Samsunspor'umuzun çözülemeyecek sorunu yoklu- kongrede. Sahi, bir de bakanımız atanmıştı; Samsunspor'umuzun yeri Süper Ligdir diyen... Hoş, demeyene rast gelmedim zaten!
yazmıştım bir yerlerde, aynıyla vaki...

Ayrıca Türk Tiyatrosunun çok önrmli bir potansiyeli değerlediremediği kanısındayım...

supernatural_55

Alıntı yapılan: samsuni - 21 August 2009, 18:55:31
Ayrıca Türk Tiyatrosunun çok önemli bir potansiyeli değerlediremediği kanısındayım...

cezayir55

destek verir ama nasil samsunbuyuksehir belediyspor  olmasi sartiyla  :) :) :)

jean

cezayir55

baska belediye baskanlari  futbola o kadar hevesliki kendi bunyelerinde takim kurup sehir takimlarina futbolcu yetistiryorlar en azindan bizim ki onu dahi yapmiyor

cezayir55

bari samsunspora yardim etmemesinin sebebini aciklasinda herkes anlasin

sadece55

Diğerlerini hadi biliyoruz niye destek vermiyorda bu adam Trabzonspora da destek vermiyor:)

red_white

özkan

bırak bu hikayeleri sen samsunspora ciklet parası vermezsın..dün maç cıkısı 45 yaşlarında vip cıkısı tarafında bir amca..alın eseriniz alın eseriniz tarzı seyler söylenip isyan ediyordu rataftara gittim elini sıktım helal olsun sana dedim ..ama bizim umursamaz samsun halkı  mac cıkısı yok tese yenilmiş yok işte super ligde şampıyon kim olur falanfa filanda konuşuyor..hal buyken yzy kim samsunspora yardım etmek kim..n,ye etsinki adamın nede olsa gündeminde yok samsunspor

since1965

Belediyelerin ve valiliklerin Şehirlerinin spor takımlarına verdikleri destekler ortada:

Ankaragücü ile Ankaraspor birleşmedi sadece yönetimler yarı yarıya paylaşıldı ve Ankaragücüne yeni yönetimin desteği ile maddi gelir sağlanacak diye açıklamalar yapıldı, basın bilerek bunu çeliştirdi ve değişik boyutlara taşıdı.Anlaşılan bazılarının zoruna gitti..Gecekondu.org olarak internet arşivinde küçük bir araştırma yaptık hangi belediye kime yardım etmiş ?

--------------------------------------------------------------------------------

DEVLETTEN G.SARAY'A BİR MÜJDE DAHA!

G.SARAY´A FAKİR-FUKARA YARDIMI YAPILMIŞ

2001'de ekonomik krizin pençesinde bunalan G.Saray, 5.5 milyon dolarlık devlet yardımı bir türlü çıkmayınca IMF onayıyla Fakir Fukara Fonundan ödeme almış...

--------------------------------------------------------------------------------
Diyarbakırspor Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Abdurrahman Yakut, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker ile Vali Hüseyin Avni Mutlu`nun girişimleri sonucu Diyarbakırspor`da maddi krizin çözüldüğünü söyledi.

Yakut, Bakan Eker ve Vali Mutlu`nun desteği ile 3 milyon YTL ödemenin yapıldığını söyledi.

Manisaspor Kulüp Başkanlığı'na Kenan Yaralı seçildi. Manisa Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen kurulun, divan başkanlığını Belediye Başkanı Bülent Kar yaptı.

Denizli Belediyesi, şehrin içinde bulunan en önemli tesislerden biri olan Doğan Demircioğlu Stadı'nı Denizlispor'a devrediyor.

Yıllardır Denizli amatör spor kulüplerine hizmet veren Doğan Demircioğlu Stadı'nın Denizlispor'a devredilmesiyle ilgili olarak tören düzenlendi. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve Denizlisporlu yöneticilerin de katıldığı törende konuşan Denizlispor Başkanı Ali İpek, Denizlispor ile ilgili kurduğu hayallerin yavaş yavaş gerçekleştiğini belirterek, "Haluk Ulusoy Tesisleri, altyapıya verilen önem ve Atatürk Stadı'nın yenilenmesi projeleri Denizlispor için çok önemli. Son olarak Denizlili çocukların
futbolcu, sporcu olabilmesi için şehrin içerisinde bir yere ihtiyaçları vardı. Sağolsun Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, daha önce olduğu gibi bu isteğimizi de kırmadı. Yıllar sonra değeri anlaşabilecek böyle önemli bir tesisi Denizlispor'a verdi

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Gençlik ve Spor Sivas İl Müdürü Salim Kılıç ve Sivasspor Kulübü yöneticileriyle birlikte izledi.

Antalyada Büyükşehir Belediyesinin desteği kaçınılmaz bir güç. İnşallah kendi ayakları üzerinde duran bir Antalyaspor yaratacağız.

Şampiyon Kasımpaşa kupayı Başkan Topbaşa armağan etti
Muhteşem bir mücadele sonucunda yeniden Turkcell Süper Lige çıkmaya hak kazanan Kasımpaşa Futbol Takımı Başkan Kadir Topbaşı ziyaret etti. Başkan Topbaş," Kasımpaşalı olarak size teşekkür ediyorum. Gurur verdiniz, göğsümüzü kabarttınız. İnanıyorum ki bu heyecanınızı Süper Ligde de devam ettireceksiniz" dedi.

Eskişehir'de Vali Kadir Çalışıcı'nın girişimleriyle bu sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Eskişehirspor'a destek verilmesi amacıyla toplantı düzenlendi. Toplantıda, Eskişehirspor Destek Komitesi'nin oluşturulmasına karar verildi.

Büyükşehir Belediyesi Taşbaşı Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya Vali Kadir Çalışıcı, DSP'li Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, MHP Milletvekili Beytullah Asil, AKP'li Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Başkanı Savaş Özaydemir,Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ile çok sayıda dernek, oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonsporun taleplerini yerine getirmek için çalışmalarını artırdıklarını belirtti. Gümrükçüoğlu, bordo-mavili ekibe her zaman yardımcı olacaklarını ifade ederken, 500 kombine aldıklarını vurguladı. Trabzon Belediye Meclisi Trabzonspor Kulübü'nün Avni Aker Stadı yanındaki alan talebini gündemine alarak kabul etti.

Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada bordo-mavili takımın taleplerinin tek tek yerine getirildiği belirtilerek Avni Aker Stadı'nın güney tarafındaki kale arkasında bulunan alanın kulüp tarafından ticari alan olarak talep edildiği anımsatıldı. Trabzon Belediye Meclisi'nin aldığı karar ile buranın ticari alan olmasının önünün açıldığı böylece Trabzonspor'un söz konusu alanda her türlü ticari faaliyeti yapabileceği kaydedildi.

Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, sarı kırmızılı kulübün kentin markası haline geldiği, Türkiye Kupasını kazanarak, başarısını perçinlediğini, UEFA'da göstereceği başarı için maddi katkıya ihtiyacı olacağını söyledi. Özhaseki, "Kayserispor'un yeni sezonda üç büyüklere kafa tutarak, zirve mücadelesi verebilmesi için kentinde katkısı şart. O nedenle transfer ve acil ödemeler için sarı kırmızılı külübe 2 milyon euroluk bir katkı sağlayacağız" dedi.Erciyesspor ile birleşip süper lige çıktılar.

Milli maçlar türkiyenin başkentinde bile oynanmazken kayseride oynanıyor ...

özkan

helal olsun sana since1965 tablo ne kadar karamsar olsada adımıza hıc bırsey bulunmasada en azından ortaya gerceklerı dokmus olman guzel ve uyandırıcı tabii ne kadar bilinmez ama imzandaki gibi yaşadığın kente sahip çık artık samsun..