Tek Kelime İle: Adam

Başlatan Sadece Samsunspor, 11 May 2009, 21:37:57

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Gençlere ağabey fırçası

Kırmızı Beyazlıların soyunma odasında maç sonu sinirler gergindi. Ağabeyleri konumundaki isimlerin, rakip takımın çok baskılı olmamasına rağmen sahadan 1 puanı zor kurtaran futbolculara, "Bizi 17 yaşındaki çocuklara yalvartıyorsunuz" diyerek sitem ettikleri öğrenildi.

since1965

Parasını bir ay alamasında ben o zaman göreyim.Samsunsporun borcu olmadıgı tek futbolcu desek yeridir.

ali ihsan

Alıntı yapılan: since1965 - 11 May 2009, 22:37:40
Parasını bir ay alamasında ben o zaman göreyim.Samsunsporun borcu olmadıgı tek futbolcu desek yeridir.

Adam 10 yıldır Samsun'da hiç para muhabbeti yaptığını duymadım.

yaman55

Alıntı yapılan: since1965 - 11 May 2009, 22:37:40
:(

since1965

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 11 May 2009, 22:39:10

Bende bir tek bu sene para sorunu çıkarmadıgını duydum.

jean

kenan bizden oldu artik bunca yildir emek verdi takimimiza 1. ve 2. ligde dustugumuz sene ts macinda yenildik cocuk gibi aglamisti jubile yapmadan super lige cikmak isterdik sanirim olmicak birakir herhalde seneye

kayacan

"Bizi 17 yaşındaki çocuklara yalvartıyorsunuz"
Bu ne demek?Demekki Adanalılara bastırmamaları için maç içinde ricacı oldular.Adam Samsunspor için ne hallere düşmüş demekki. Transfer imkanı sağlanırsa bazı duyarsızların bu takımdan derhal şutlanması gerekir diye düşünüyorum.

sBc-55

Küçükken tesislere gidiyorduk idman çıkışlarına topçuların kullandıkları arabaları durdururduk..ama hiç biri durmazdı..duran adamlardan biride kenan yelekdi..buda bu adamın kişiliğini öne seriyor zaten..

samsunmania

12 May 2009, 00:36:05 #8 Son düzenlenme: 12 May 2009, 00:41:13 samsunmania55
Bu sene takımın liderliğini Kenan yaptı. Öz çocuklarımız dediğimiz futbolculardan daha Samsunsporlu olarak bildik kendisini ve yanılmadığımızı da anlamış bulunuyoruz. Profesyonelliğin sadece para istemek olmadığını, bir yaşam tarzı olduğunu, foraya saygı olduğunu bize tekrar gösteren Kenan kardeşime çok şey borçlu olduğmuzu düşünüyorum.
Kenan kapasite itibarı ile üst düzey bir futbolcu değil ama yüreği ile bu açığını rahatlıkla kapatabilen bir oyuncu. Para mevzusuna gelince, herkes parasını almak ister ama 20 yaşında gençler gibi kulübü şikayet etmemiştir, en azından isyan çıkartmamıştır. Çıkan isyanları da bastıran ekipten olduğuna hepimiz şahit olduk. 
Ayrıca koskoca Samsunspor, Adana'nın gençlerine yalvarıyor. Belki mübalağa ama yine de aciz duruma düşürüldüğümüzün göstergesi. Bunların sebebi de gençlerimiz. Bunlar nasl genç, nasıl profesyonel anlamak çok güç.
Çektiklerimizi çekersiniz inşallah ne diyeyim. Bakın KSK da futbolcular para alamıyor, kapasiteleri sizden az ama play off dalar. Azıcık utanın. Paranızı er geç alırsınız zaten. Bizlerin hayatında göremeyeceği paralrı 1-2 yılda alıyorsunuz zaten.

deli 55

her zaman kenan yelek ulan.adam gibi adam.1 defa bile para mı alamadım demedi.ben artık samsunlu oldum dedi.para benim için ikinci planda dediğini kulağımla defalarca duydum.hani büyük kaptan derler ya sen işte öylesin kenan yelek...

Mert

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 11 May 2009, 22:39:10

Ben de hiç duymadım kaptanın para muhabbeti yaptığını.

bezgınbekır

cefakar kaptan Kenan Yelek. Kimler geldi  buralara kimler gitti. Ne krallar ne imparatorlar para için bizi yüz üstü bıraktı. Kac kere baska takıma gidip geldi? Bahsettiginiz sözde para pesinde kosan Kenan yelek ?

kaan

Hiç kimse kusura bakmasın kenan can hakkında bari atmayalım şu sitede! Adam gelmiş otuz besine üstelik giresunlu ama hepsinden samsunlu...

Birde üstüne hele parasını alamasında görüyum diyenler çıkıyor kenanla görüşmüslugm var o kadar cana yakın ve iyi bir insanki yıllardan beri kulübe hizmet eden birkez bile ihanet lafını duymadığımız ikinci lige düşeli üç sezondur birtek sorun çıkarmayan ve bizi satmayan kaptana laf ederken biraz düşün ve yaptığın şeyin yanlış olduğunu anla.Kimse neşta demiyor kenan ama adam gibi adam kenan...Parayla pulla pek işi olacağını düşünmüyorum burası evi yoksa bi avuç zibidi için 35 yaşında adam bi yerini yırtmaz ne yaparsa bizim için yapıyor.Takım için yapıyor.Seviyoruz seni büyük kaptan.

veis

millet para para derken o adam gibi adam kenan yelek onları dizginleyip antremanlara çıkardı bunuda unutmayalım.

METE_55

since 1965 nereden duydun kardeşim BÜYÜK KAPTAN KENAN YELEĞİN para diye tutturduğunu merak ettim açıklarmısın ayrıca para diye konuşanlar nerede bi bakalım istersen bizden gidenlere ben sadece sana şunu dicem 3 yıl önce kenanı hem rize,hemde trabzon istedi kenan dediki benim çocuklarım samsunda doğdu ailem burada ben düzenimi bozamam burada mutluyum dedi ayrıca bu senede 2. lig b dene KÖRFEZ BELEDİYE SPOR istedi hemde en az 500 milyardı orayada gitmedi niyemi bu takımın bana ihtiyacı var ben çocuklarımın boğazına 8 yıldır buradan ekmek yedirdim şu anda gidersem benim yaptığım adamlık olmaz dedi ve kibarca teşekkür etti körfez belediyeye...işte kenan bu adam gibi adam..