Sefa Aksoy Sen SAMSUNSPOR'LUMUSUN

Başlatan red_white, 11 May 2009, 16:36:08

« önceki - sonraki »

red_white

Arkadaşlar biraz önce face book u açtım sevgili süper topçumuz sefacığımız facesinde gs nin videolarını paylaşıyor tebrikler sefa sana bu yakışır sen bir yıldızsın seni anlatmaya kelimeler yetmez >:(

Ollivanders

Cizdigin yolda basarılar kocum ! İstesenizde SAMSUNSPOR lu olamazsınız! Mayanız bozuk

celebi

edmontdante

55erhan55

bu adamın sonu hiç iyi değil sınırlarını zorlamaya başladı

berusa55

Sefa'nın yaptığını sanmıyorum o kadar da salak olacağını sanmam mutlaka onun ismini kullanarak biri yapıyordur ama insan bir takip eder ne olup bittiğine dair! Bütün bu rezillikler bizi mi bulur anlamıyorum! >:( Sefa senin adına açılmış sayfalara sahip çık kardeşim eğer sen açtıysan ve de o videoları orda yayınlıyorsan yazıklar olsun!

ali ihsan

King Of The North

Yaparlar,formasını terletip de Samsunsporu tutan kaç adam var bizde,hepsi hayallerinin takımı peşinde,yazıklar olsun doğruysa.

kuzey55

başkasının açması gibi bişey sözkonusu değil o kişi sefa..bu futbolcuların işi de zor facebook yüzünden fişleniyolar.facebook çıktı mertlik bozuldu :D

ayıptır yahu ayıp.bi de bu müsveddeye 55 numara giydirdiler...torpilli ya ondandır.bunları alan yokmu promosyonla verelim birilerine.

atakan

sefa gercekten torpilli.ona verilen emek ve tahammül kimseye gösterilmedi.tipinde hayır yok bikere.bu takıma bişe vermediler ama bu takımdan çok şey aldılar.onurumuzu gururumuzu mesela.

SuperNaturaL

o kadar yüklenmemek lasım bi yanlıslık vardır

beşnumara

Alıntı yapılan: SuperNaturaL - 11 May 2009, 17:27:03
sefa senmisin yoksa yakınımısın 1 mesajın var bu mesajın da bu konu hakkında.la bırakın yakamızı yaaa düşün artık yaa nereye gidiyosanız gidin de samsun formasını terletmeyin yaaa

yaman55

saffet

sefa hakkında yapılan bütün yorumlara katılıyorum ama ömür ejder hakkındada bişey söylemek istiyorum adam maldonadonun 2.versiyonu resmen sadece geri pas yan pas yapıyor ya  >:(

Akyol

Alıntı yapılan: SuperNaturaL - 11 May 2009, 17:27:03
vaay xavi sefa naber kanky yaaa  >:(