2008/09 Sezonunda En Başarılı Futbolcumuz Murat Yıldırım Seçilmiştir

Başlatan mehmet yılmaz, 11 May 2009, 14:27:31

« önceki - sonraki »

55.hakan

mutluluklar ikisine de umarım yenge samsun'u sever yeni gelin o ne derse o olur çünkü :D

germencisse

fazlasıyla murat yıldırım haketti..canı dişine takarak oynuyordu adete helal olsun emeğine sağlık..

mehmet yılmaz

Anketimiz haber olarak bugünkü Halk Gazetesinde yer bulmuş; ben de şimdi gördüm.

ugrass

caneRisse

mehmet yılmaz

Murat'ın 7 Haziran'daki düğününe Samsun gidecek bir-iki yönetici vardı ancak onlardan ses çıkmadı. Şayet plaketi düğünde verebilse idik çok güzel olacaktı. Kısmet, Samsun'a döndüğünde, sezon başında vermek olacak demek ki.

Son anda bir gelişme olmazsa da öyle olacak gibi görünüyor.

emre

Kodalak

Alıntı yapılan: emre55 - 04 June 2009, 15:07:44
cem abi olabilir mi??!!!   ;D ;D

evet evet kesin Cem'dir.T.D.Ş bende forması vardı onu benden istemişti forma koleksiyonuna katacakmış,en sevdiği futbolcu imiş öle söledi ;D 8)

emre

Alıntı yapılan: KODALAK - 04 June 2009, 15:10:16
evet evet kesin Cem'dir.T.D.Ş bende forması vardı onu benden istemişti forma koleksiyonuna katacakmış,en sevdiği futbolcu imiş öle söledi ;D 8)

işte herşey yavas yavas netleşiyorr..

Kodalak

Bu arada Cem ortalıkta yok T.D.Ş istanbuldaymış tatilini yapıyormuş kesin onun yanındadır ;D

emre

Alıntı yapılan: KODALAK - 04 June 2009, 15:20:24
Bu arada Cem ortalıkta yok T.D.Ş istanbuldaymış tatilini yapıyormuş kesin onun yanındadır ;D

ooo kurtulduk turgut tan desen abi cem abinin elinden sağ cıkamaz o!!!

Kodalak

Alıntı yapılan: emre55 - 04 June 2009, 15:32:34
ooo kurtulduk turgut tan desen abi cem abinin elinden sağ cıkamaz o!!!

evet evet

ama bu gidişle takımda kimse kalmıyacak seneye bize lisans çıkartırlar oynarız. ;D

emre

olur abi ben varımm.. ;D ;D samsun için canımız feda.

gerçi halısaha maçlarına gelmediğin için senin nasıl oynadığını göremedik ama.. ;) ;D ;D

Kodalak

Alıntı yapılan: emre55 - 04 June 2009, 15:43:13
olur abi ben varımm.. ;D ;D samsun için canımız feda.

gerçi halısaha maçlarına gelmediğin için senin nasıl oynadığını göremedik ama.. ;) ;D ;D

''gelmediğin''değil gelemediğin için düzeltelim ;D

futbolumda iyidir haaa,şirket takımında vazgeçilmezim,her nekadar kilolu görünsemde tekniğim iyidir,her iki ayağımıda kullanırım,ruhumla mücadele ederim,her maçta SAMSUNSPOR formamı giyerim üstüne yelek bile giymem eğer giy derlerse cıngar çıkartırım....

emre