Y.Ziya Yılmaz il dışında; Mustafa Demir, Adana maçında statta olacak!

Başlatan kaptan 55, 08 May 2009, 10:56:06

« önceki - sonraki »

kaptan 55

şimdi yerel basından bir arkadaşımızdan aldığım bilgiye göre yzy ve bakanımızın bizim için hayati önem taşıyan adana maçına geleceklerini söyledi ne kadar doğru bilmiyorum ama küfürsüz bir tepki ortaya koyarsak ben önümüzdeki sezon için en azından bu takıma gerekli desteği verebilirler ümidindeyim.

Baskent_Samsunspor

yaman55

Sadece Samsunspor

Zaten maçta geri düşürsek alayı topuk ;D Aziz Yıldırım gibi golü yiyo son 10 dk.da ortada yok topuk ;D

Kodalak

Hoş gelsinler ,sefa gelsinler...Zaten gelmemeleri hata olurdu..

Gelsinler maça güzel olur,yalnız taraftarlar olarak ricamız ellerinde SAMSUNSPOR'a faydalı olacak projeler,seneye hazırlık yapabilmek adına ceblerinde paralarla gelsinler...

Onlar bizim büyüklerimiz bizim ne demek istediğimizi anlıyorlardır,yapacaklarını,fayda getirebileceklerini biliyorlardır.Gerisi onlara kalmış...

yaman55

Samsunspora sahip çıkmayan siyasetçiye yazıklar olsun

Kodalak

Küfür yok arkadaşlar,gerekde yok futbolcuları eleştirin ama küfretmeyin,ama kaliteli tepki koyalım küfretmek aciz kişilerin işi,BİZ SAMSUNSPOR TARAFTARIYIZ bize yakışmaz.

Kodalak

Alıntı yapılan: yaman55 - 08 May 2009, 11:06:57
Samsunspora sahip çıkmayan siyasetçiye yazıklar olsun

Çıkarlar merak etmeyin,bu seçimlerden sonra çıkmalarıda gerek , bakın bakanlıkta verildi(gecikmiş olunsada)

herşey daha güzel olacak

yaman55

Alıntı yapılan: KODALAK - 08 May 2009, 11:09:28
Çıkarlar merak etmeyin,bu seçimlerden sonra çıkmalarıda gerek , bakın bakanlıkta verildi(gecikmiş olunsada)

herşey daha güzel olacak

bakanlık trabzona verildi

King Of The North

Sahipsiz Şehrin Sahipsiz Takımı pankartını yeniden açamaz mıyız bu maçta?

lucapicola

Alıntı yapılan: yaman55 - 08 May 2009, 11:10:28
bakanlık trabzona verildi

Bi görelim icraatları,ha olmadı  ondan sonra giydirmek serbest.İsteyelim neler yapabileceğini dinleyelim ve de takipcisi olalım arkadaşlar.

Öyle veya böyle bakanımızda vekillerimizde bu şahsiyetler.Şunları istedik ,bize şu sözleri vermişti ama hiç biri yerine getirilmedi deriz saydırırız.

Kodalak

Alıntı yapılan: lucapicola - 08 May 2009, 11:53:56
    Bi görelim icraatları,ha olmadı  ondan sonra giydirmek serbest.İsteyelim neler yapabileceğini dinleyelim ve de takipcisi olalım arkadaşlar.

Öyle veya böyle bakanımızda vekillerimizde bu şahsiyetler.Şunları istedik ,bize şu sözleri vermişti ama hiç biri yerine getirilmedi deriz saydırırız.

Aynen katılıyorum,Bakanımızda Samsunporla ilgili birisi onun içinde ayrı bir heyecan olur mutlaka bakan olarak Samsunun en önemli vitrinine çıkacak o yüzden onu iyi karşılamalıyız,Büyükşehirde destek yapacağını ben bizzat bazı ona yakın çevrelerden duydum.

METE_55

Arkadaşlar herşeyde haklıyız ama bence bu sefer bi alkışlasak olmazmı belki YZY imana gelmiştir seçimde baya düşük oy aldıya ondan artık ne yapması gerektiğini anlamıştır, aslında çok kolay yapacağı samsunda 5 adet otopark var belediyeye ait bunlardan meydanda olan 2 tanesini, devlet hastanesinin  karşısındaki kapalı otoparkı , bulvardaki eski modern  pazarının yerine yapılan kapalı otoparkın gelirlerini samsunspora verse birtanede benzinlik yeri gösterse günahmı olur, ayrcada unutmayın birde SBK mız var  kız basket takımımız onada büyük caminin oradaki kapalı otoparkın gelirini versede deseki işte size benden bu kadar bak o zaman bu büyük samsunspor taraftarı seni nasıl 20 sene daha kral yapmıyormu SAMSUNDA eyyy YZY....

jean