Turgut Doğan Şahin SLX adlı futbolcuya tarihimizin en ağır para cezası verilmeli

Başlatan Kaya, 03 May 2009, 02:01:46

« önceki - sonraki »

veis

ercüment senin dayın olabilir kaldıki senin savunmanada kimse bişey demedi ama arkadaşım farkındamızın milletin alacagı puanlara bakar olduk ve düşmemeye oynuyoruz.sen halen dayım da dayım diyorsun herkes buna tepkili.belki dayın bile senin bu kadar savunmana karşı çıkardı..topçular para alamıyorlarmış bırak allah aşkına para almasalar bu tarz yaşantıları olmaz.senin için dayının başarısı bizim için samsunsporun başarısı daha önemli.bu aşı meselesi ve dayınla uyum sorunu yaşıyor takım ve sen git dayınla beylerbeyi veya pendik sitelerine yaz çünkü seneye orada olucak.

veis

şunuda sakın unutma bugün eline aldıgın her gazatede paralarını alamadılar ama onurlarıyla mücadele ederek süperlige çıkan diyarbakırlı futbolculardan bahsedilecek.sormayacakmısın kendine bu adamlar 6 aydır para almamışlar ve nasıl süperlige çıkdılar diye.bu iş birazda paraya bakmıyor onur meselesi.çıkacaksın maçlara oynayacaksın ve ondan sonra hakedeceksin.kaldıki bizim topçularımız sagolsun bırak para almayı kulübe para vermeliler bizlere çekdirdikleri işkence için.her maç sonunda çimler ıslatıldı para yok destek yokdemek çok saçma.

celebi

Alıntı yapılan: veis - 04 May 2009, 07:54:23
şunuda sakın unutma bugün eline aldıgın her gazatede paralarını alamadılar ama onurlarıyla mücadele ederek süperlige çıkan diyarbakırlı futbolculardan bahsedilecek.sormayacakmısın kendine bu adamlar 6 aydır para almamışlar ve nasıl süperlige çıkdılar diye.bu iş birazda paraya bakmıyor onur meselesi.çıkacaksın maçlara oynayacaksın ve ondan sonra hakedeceksin.kaldıki bizim topçularımız sagolsun bırak para almayı kulübe para vermeliler bizlere çekdirdikleri işkence için.her maç sonunda çimler ıslatıldı para yok destek yokdemek çok saçma.

Kodalak

Bir insan eğer radyoda beklediği bir Samsunspor maçında merkez stüdyodaki adamın "mikrofonlarımız Samsun'da" sözünden heyecan duymadıysa; Milinkoviç'in uzaktan salladığı bir frikikte gol diye ayağa kalkmadıysa, bundan 20 sene önce elimizden cebren ve hile ile alınmış olan bir şampiyonluğa sanki dün kaçmışçasına yanmıyorsa, Çiftlikteki dükkanlardan birinde Kırmızı-Beyaz bir forma gördüğünde içinden sevinç çığlıkları gelmiyorsa (Ya da Samsun şehrinde Samsunspor forması bulmanın zorluğundan bihaberse), Timofte'nin yürekli oyunundan, Tanju'nun rövaşatalarından, Ertuğrul'un Norveç'e goller atarken hangi takımda oynadığından söz edildiğinde konu mankeni gibi kalıyorsa bu kulübün kaderinde söz sahibi olmasın! 19 Mayıs stadını uzaktan görüp, içerideki tezahürat sesleriyle adımlarını sıklaştırmamış olanlar, bilet sırasında beklerken o günkü takım tertibinin nasıl olması gerektiğini konuşmamış olanlar, içeri girip de o yeşil zemine hayranlıkla bakamayanlar bilemezler bu hissi

Not:Mehmet YILMAZ'dan alıntıdır

şimdilik tek yazım yukarıdaki Mehmet kardeşimizin yazdıklarıdır kiiii bu yazıyı okurken maça gidemediğim zamanlar evimizin balkonunda elime radyoyu alır maçı radyodan dinler,ama stadın heyecanını canlı yaşarsım .O günler aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor SAMSUNSPORLULUK budur.

Canım çok sıkkın sadece konuları okuyup günü geçirmek istiyorum yazılacak,söylenecek o kadar şey varki ama adana maçına kadar sebat edip sonra duruma göre de değil her durumda aklıma gelen herşeyi yazacağım.

İNADINA EN BÜYÜK SAMSUNSPOR

ÖLENE KADAR SAMSUNSPOR

SONUNA KADAR SAMSUNSPOR

SAMSUNSPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
>:(  >:(  >:(  >:(   >:(  >:(  >:(  >:(

kaptan 55

diyarbakırlı topçularda ruh var forma aşkı var ki takımı nerelere getirdiler bizdede ne kadar ruhsuz var bu takıma toplanmış.

Ertuğrul Sağlam

ben hep şunu söyledim lig bitinceye kadar sabredelim futbolculara ne söyleyecekseniz ozaman söyleyin dedim

lig henüz bitmedi ama bu arkadaşımız ligi bitirdi o yüzden buna herşeyi söylemekte özgürüz çok birşey söylemiyeceğim çünkü söylenecek veya söylediklerime değecek adam değil

Turgut Smsunspor'u sattın ve senin içinde sezon bittiğine göre S.. ol git nereye istiyorsan senden Samsunspor'a faydalı bir topçu olmaz biran önce bu şehri terket Allah göstermesin bu takım küme düşerse bunun sorumlusu sensin

maraton

valla birader bende erdem eynel im... klüp düşüyo, elden gidiyo sen hala yok o dayım yok o babam yok o kapı tokmağı...
yeter lan...
kaç zamandır adam gibi duruyoz diye meydanı boş sandınız...
adam gibi duruyosak terbiyemizden çaresizliğimizden değil...
bırakın acımızı bari yaşayalım.. başlatma kendine de dayına da...
susmayı bilin be...
sana mı kaldı hocayı savunmak....
sana mı kaldı mustafa nın samsunsporluluğunu sorgulamak..
bi daha da yazmıyacakmış yazarsan adam değilsin...
ADAAAAAM OLUN LAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNN

pitbul055

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 03 May 2009, 21:35:15
Arkadasım hala neden  saklıyorsunkı  ben Cenk Turgut 'um bunu hıcbıryerdede  saklamadım . Ercument coskunderede  dayımdır evet.  YAzdıgım  yazıları halen  okuyamıyorsan  ben bırsey demıyorum  .  Kısılıge hakeret  edemezsın .Kotu teknık dırektor,hatalı   dersın  basımın  ustunde  yerın var. Ama Pro lısansta ne ,hocamı bu   bu tarz  yakısmaz.
DAYINI ALDA GİT LAN

Mert

şimşek_55 burda dayı amca enişte sökmez birader.Söz konumuz Samsunspor.Bu taraftar küme düşme acısını yaşadı daha da yaşamak istemez.O yüzden bir daha da millete dayım deyip durma.Burası Samsunspor akrabalık evi değil.

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: Mert 55 - 04 May 2009, 10:46:31
şimşek_55 burda dayı amca enişte sökmez birader.Söz konumuz Samsunspor.Bu taraftar küme düşme acısını yaşadı daha da yaşamak istemez.O yüzden bir daha da millete dayım deyip durma.Burası Samsunspor akrabalık evi değil.
ercument hoca hakkında su ana kdr kötu yorum yapmadım ama artık sabrı tasanlardanım takımımızı göz göre atese attı bızı sercan gıbı serefsıze  mahkum ettı sercan gıbı velete daha sözunu gecırmezse neye yarar onun pro lisansı

merkez

Şu takımı aldığınız gibi bırakın sonra s......r olun gidin.

İçimiz yanıyor sen hala amca dayı diyorsun birader.

Başlarım sizin puronuzdan da,paranızdan da...

kaptan 55

şimşek_55 kardeşim geçen sene ercüment hoca her hafta sonu topçularla ya parpalide yada gırgır'daydı yoksa sendemi dayınlaydın?yanlış anlama merak ettim?

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: merkez - 04 May 2009, 12:30:37
Şu takımı aldığınız gibi bırakın sonra ...........  gidin.

İçimiz yanıyor sen hala amca dayı diyorsun birader.

Başlarım sizin puronuzdan da,paranızdan da...

Sadece Samsunspor

Herkes hakettiği cezayı elbet bir gün alacaktır

Örnek: Adnan,Caner,Armağan vs.