Turgut Doğan Şahin SLX adlı futbolcuya tarihimizin en ağır para cezası verilmeli

Başlatan Kaya, 03 May 2009, 02:01:46

« önceki - sonraki »

**KaR6**

özkan

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 03 May 2009, 21:43:40
Yazmıyorum su saatten sonra   bu sıteye.  Mustafa mılletın onunde  senlede  tartısmam kusura  bakma. It dalasına  getırmem olayı.
Syg

Cenk Turgut
;D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 03 May 2009, 21:26:24
  Bu adam hoca felan degıl   gıbı yazılar  sevgılı Teomanın   kurdugu  bu sıteye  yakısmayan ıthamlardır. Kendısı hayatta olsa  emınımkı  bu tıp olaylarada ızın vermezdı. Cunku onun Samsunsporlulugundan  cok ınsanlıgını  tanıdım ben. Kendısı elı vıcdanında  dolasan bırıydı.

Bak birader, seninle polemiğe girmem. Ancak bu sitede en nefret ettiğim şey tanımayan birilerinin Teoman demogojisi yapmasıdır. Sen Teoman'ı nereden tanırsın, nereden bilirsin de ismini ağzına bu kadar kolay alırsın?

Bak sana şunu söyleyeyim, rahmetli kardeşim ligin son haftasına geldiğinde Adana'dan yalvar yakar alınacak 1 puanın hesabını yapan bir Samsunspor manzarasını görse idi ya felç geçirirdi üzüntüden ya da hocasından, yöneticisine, topçusuına kadar alayına giderdi. O yüzden Timofte hakkında ahkam kesme hakkını sana vermiyoruz.

Ayrıca üç-beş şey de ben söyleyeyim. Samsunspor'un şu anki durumundan rahatsız olmuyorsan ve eşin, dostun, akraban her kimse sorumluluk mevkiindeyken halen daha bahane üreityorsan senin için akrabalık duyguları Samsunspor'un çok çok önünde demektir. Ben, Samsunspor için babamın siyasi görüşünü yerin dibine sokmuş adamım, babam benim canımdır ama söz konusu Samsunspor'sa sonuna dek eleştiririm.

Müsaade edin de kızalım, eleştirelim, bağıralım, çağıralım.
Daha ne olsun? 2 B'ye düşünce de mi bahaneler üretilecek?

Daha önce de dedim, gönül rahatlığıyla yazamıyorum çünkü ne yazsak sanki sitenin resmi görüşü gibi algılanıyor. Ama ruh halim bozuk şu sıralar ve siz-biz ayrımında ben sizden yanayım; çünkü ben taraftarım.

Özetle, müdahale etme sebebim Teoman'dır. Bırakın da biz karar verelim rahmetli ne derdi, ne yapardı? Ve herkes emin olsun bu site rahmetlinin çizgisinden bir milim sapmayacaktır, adamına göre muamele etmeyecektir.

Samsunspor'a zararım varsa beni de eleştirin. Bizi de eleştirin. 

Bu sitenin amentüsü Samsunspor'dur!

ali ihsan

özkan

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 03 May 2009, 23:25:30

hayatımda bu kadar anlamlı laf duymadım..kolpalar burda cirit atamıcaklarını anlayınca çamur at izi kalsın yapıyolar..

Kaya

Arkadaşlar,abilerim bırakalım ne hali varsa görsün arkadaş yolu açık olsun sizli bizli konuşmayanlarla yolumuza devam edelim.  bu futbolcu müsvettesine ne kadar ceza verilecek onu tartışalım SAMSUNSPOR takımı sözleşmelerin verdiği hükümler doğrultusunda maksimum boyutta bir ceza kesmeli bu adam bu kulüpten ceza almadan gidemez.

Yalnızca BİZ

beşnumara

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 03 May 2009, 21:35:15
Arkadasım hala neden  saklıyorsunkı  ben Cenk Turgut 'um bunu hıcbıryerdede  saklamadım . Ercument coskunderede  dayımdır evet.  YAzdıgım  yazıları halen  okuyamıyorsan  ben bırsey demıyorum  .  Kısılıge hakeret  edemezsın .Kotu teknık dırektor,hatalı   dersın  basımın  ustunde  yerın var. Ama Pro lısansta ne ,hocamı bu   bu tarz  yakısmaz.
ercüment dayınsa o zaman bu kulüpten dayını da al git.bu siteye girme.sizin gibi tipler bugün bu sitede yarın nusaybin.bizde sonra halepte pendikte... bize yeğen uşak lazım değil bize samsunsporlu lazım.

Mert

Artık turguta mı ceza verilir diğerlerine bilemem ama bu takımı bu ligde tutacaklar arkadaş.Takım küme düşmüş ceza versen ne fayda.Adamda sorumluluk olsa takımını yanlız bırakmamak için hareketlerine ve ikili mücadelelerde temaslarına dikkat eder.Bu sadece turguta özel bişey değilki aynı şeyler sercan,hakan koçaslanda da var kimsiniz siz ne hakkınız var takımda kaos yaratmaya?Sercan efendi yaşın kaç başın kaç hocaya kafa tutuyosun?
Bu takımın formasını hiçbiriniz haketmediniz.Bu takımı ligde bırakın ondan sonra defolup gidin bu şehirden.

GurbetciFanatik

Mert55 sana katiliyorum formayi belki hickimse hakketmedi , ama bence kaptanimiz Kenan adam gibi adam.
Belki onunda hatalari vardir ama yillardir bu takim icin caba harcayanlardan nadir birisi.
Ona sahip cikalim derim.

55cem55

sanırsam benimki gibi 2 gündür son ayların en fazla küfürünü içten gelerek canı gönülden hiçbi vicdan azabı çekmeden söyleyen çok arkadasım vardır burda tabi sitede normal yazmak zorundayız doğal olarak...ne diyelim bu na para cezas suna bilmem ne cezası takaatten düştüm valla malatyaya yenildiğimiz haftaki psikolojiye geri dönmek istemiyorum allah rızası için be şerefsizler su adanadan 1 puanı alın bizide dinden imandan çıkarmayın..sonra defolup gitsin kim nereye gidiyorsa..

grkn55

Alıntı yapılan: 55cem55 - 04 May 2009, 02:34:09
sanırsam benimki gibi 2 gündür son ayların en fazla küfürünü içten gelerek canı gönülden hiçbi vicdan azabı çekmeden söyleyen çok arkadasım vardır burda tabi sitede normal yazmak zorundayız doğal olarak...ne diyelim bu na para cezas suna bilmem ne cezası takaatten düştüm valla malatyaya yenildiğimiz haftaki psikolojiye geri dönmek istemiyorum allah rızası için be şerefsizler su adanadan 1 puanı alın bizide dinden imandan çıkarmayın..sonra defolup gitsin kim nereye gidiyorsa..