Turgut Doğan Şahin SLX adlı futbolcuya tarihimizin en ağır para cezası verilmeli

Başlatan Kaya, 03 May 2009, 02:01:46

« önceki - sonraki »

şimşek_55

Seneye yonetımı  kurun daha ıyılerını  sız  yapın  .  Sızın kafalar aynı yonde ılerlıyor farklı bır dusunme  acınız yok . Insallah hersey gonlunuzce olur

Ollivanders

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 03 May 2009, 20:41:05
Seneye yonetımı  kurun daha ıyılerını  sız  yapın  .  Sızın kafalar aynı yonde ılerlıyor farklı bır dusunme  acınız yok . Insallah hersey gonlunuzce olur

Bizim kafalar hep aynı yonde ilerleyecek bunu da boyle bil ... hala sızlı konusuyorsun bizi deli ediyorsun ! Sende haklısın yukardakı yazılanlardan sonra ne yazacagını sasırdın !

şimşek_55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 03 May 2009, 20:45:17

Bizim kafalar hep aynı yonde ilerleyecek bunu da boyle bil ... hala sızlı konusuyorsun bizi deli ediyorsun ! Sende haklısın yukardakı yazılanlardan sonra ne yazacagını sasırdın !

Dogru yukarıda o kadar  sevıyesızce  yazılar  yazılmıskı  hayretle okuyorum bazılarını .  Bırılerı kendılerını  futbol  otorıtesı zannedıyor  fakat korsan ( elınde lısansı yok)  . Ayrıca o lısans  paraları olsa  dahı  olamayacak arkadaslar var. ( bununda  farkında degıller ) klavyeden yazmak kadar kolay bırsey yok .  Oyle olmalıydı boyle olmalıydı,onu gol yapsaydı soyle olurdu . Ama  gercek su sen hıcbır zaman o koltuga oturamayacaksın oyle bır sansın yok senın  yerın bu sıte  yazmaya  devam edersın .  Futbol camıasındakı yerın bu sıte o kadar.

Ollivanders

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 03 May 2009, 20:48:31
Dogru yukarıda o kadar  sevıyesızce  yazılar  yazılmıskı  hayretle okuyorum bazılarını .  Bırılerı kendılerını  futbol  otorıtesı zannedıyor  fakat korsan ( elınde lısansı yok)  . Ayrıca o lısans  paraları olsa  dahı  olamayacak arkadaslar var. ( bununda  farkında degıller ) klavyeden yazmak kadar kolay bırsey yok .  Oyle olmalıydı boyle olmalıydı,onu gol yapsaydı soyle olurdu . Ama  gercek su sen hıcbır zaman o koltuga oturamayacaksın oyle bır sansın yok senın  yerın bu sıte  yazmaya  devam edersın .  Futbol camıasındakı yerın bu sıte o kadar.

Senin bizden ne farkın var ? bunu da merak ettim dogrusu. Sen demekki bizden daha vasıflısın.! Birileri kendisini futbol ototritesi sanabilir. Ama hakkını veryorlar dogrusu .Cunku kimse senin yazını alıntı yapıp da destekliyorum demedi. Haklısın bu konuda yaran fazla.  Klavyeden yazmak gii durum herkes icin gecerli baska bir secenegimiz yok .Ama bu takım hakkında herkes herseyi goruyor. Sende cıkmıs savunuyorsun. Ayrıca ınsanlar hangi kafada gidecegini sana sormayacak herkes dusuncesini soyleme hakkına sahıp !!

**KaR6**

cok uzun seyler yazarım, çok sinirliyim ama hakaret etmemek için uzatmayacagım..

buyuk lokma ye buyuk laf etme demişler, adama lafını yedirtirler çünkü, noldugunu anlamazsın.. ayrıca seviyeyi kaybetme, sana yazılmamıs mesaja bu kadar tepki vermek çok saçma.. benim de agzımı actırmayın..

atakan

futbol camiasındaki en önemli yer tribündür bana göre.bizim yerimiz de tribündür sadece bu site değil..burası dertleştiğimiz fikirlerimizi paylaştığımız bi platformdur.ayrıca klavyeden yazmaktan felan bahsediyosun.bukadar cahillik olmaz.burdaki insanların ne fedekarlıklar yaptıklarından ne için çaba gösterdiklerinden bi habersin anlaşılan.

celebi

Ya arkadaşım sen ne kadar da garip birisin ya.eğer burada yazılanlar zoruna gidiyorsa burada yazıp durma ya. ve senin eskiden beri yazdıkların bu sitede sürekli birilerini kayırma veya savunma şeklinde oluyor. artık çıkar şu gözlükleri etrafa bakya çırpındıkça batıyorsun. bir tek sen mi biliyorsun bazı şeyleri.

özkan

abi bırak degermı ya kesın ya hocanın ya bızım facebookcuların arkadslarından bırıdır kendını yormana gerek yok celebii abi

celebi

Alıntı yapılan: özkan17 - 03 May 2009, 21:01:00
abi bırak degermı ya kesın ya hocanın ya bızım facebookcuların arkadslarından bırıdır kendını yormana gerek yok celebii abi

ya özkanım biz onun kim olduğunu biliyoruz.

şimşek_55

Alıntı yapılan: celebi - 03 May 2009, 20:58:17
Ya arkadaşım sen ne kadar da garip birisin ya.eğer burada yazılanlar zoruna gidiyorsa burada yazıp durma ya. ve senin eskiden beri yazdıkların bu sitede sürekli birilerini kayırma veya savunma şeklinde oluyor. artık çıkar şu gözlükleri etrafa bakya çırpındıkça batıyorsun. bir tek sen mi biliyorsun bazı şeyleri.

Bak Celebı  elestırı olur  ben ona bırsey demıyorum . Ancak  kufur etme, tehdıt etme, asagılama   farklı seylerdır. Burada  ben savunurum  hemde  sonuna kadar savunurum.  Sana  veya  bır yakınınada  bır aynısı  yapılsa  emın ol sende  aynısını  yaparsın. Ancak su var onu oyna sokmadı ,sunu yapmadı surada yanlıstı , bunlara  zaten  bırsey demem  cunku sevıye budur. Ancak hoca kım yaaa herkes lısans alır, kume  dusersenızz...   ,   gıbı yazısmalar olursa  bende sonuna  kadar savunurum.   Cunku bu tıp yazılar  sevıyesızdır.

beşnumara

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 03 May 2009, 21:04:26

Bak Celebı  elestırı olur  ben ona bırsey demıyorum . Ancak  kufur etme, tehdıt etme, asagılama   farklı seylerdır. Burada  ben savunurum  hemde  sonuna kadar savunurum.  Sana  veya  bır yakınınada  bır aynısı  yapılsa  emın ol sende  aynısını  yaparsın. Ancak su var onu oyna sokmadı ,sunu yapmadı surada yanlıstı , bunlara  zaten  bırsey demem  cunku sevıye budur. Ancak hoca kım yaaa herkes lısans alır, kume  dusersenızz...   ,   gıbı yazısmalar olursa  bende sonuna  kadar savunurum.   Cunku bu tıp yazılar  sevıyesızdır.
biz burda gerçek samsunsporlu istiyoruz.futbolcu yakını menajeri uşağı...vs istemiyoruz.bize savunma kimseyi.hala yüzsüz yüzsüz kimleri savunuyon.seneye transfer yapamazsak yapamayız.bu ruhsuzlarla düşeceğimize kadro yetersizliğinden transfer yapamadığımızdan düşeriz.o da bu şehri yönetenlerin sorunu ayıbı yüzsüzlüğü.bize hala hikaye anlatıyon.

celebi

sahada maalesef pro lisans onamıyor. eğer samsunsporun başına teknik dirktörse birisi yada o birisinin yeğeni bu tip cümleleri kaldıracak yapıda olmalı. burada kimse kimseye küfür etmiyor yada senin dediğin gib hakaret etmiyor. yani eleştiri ağır olsa bile sana göre ağır tabii bu durum. o zaman ne teknik adam nede yeğenleri burayı takip etmesin kafaları rahat olsun. o zaman tribüden edilen küfürlere çık yaa ercüment hoca çıksın yada savunduğun futbolcu kardeşlerin dönsünler tribüne yada dön savunmaya çalış. burada kimse küfür etmiyor bişey yapmıyor. sen gereksiz yere burada savunmaya çalışıyorsun.

edmontdante

. Ama  gercek su sen hıcbır zaman o koltuga oturamayacaksın oyle bır sansın yok senın  yerın bu sıte  yazmaya  devam edersın .  Futbol camıasındakı yerın bu sıte o kadar.

BİZ SENİ KARŞILIKSIZ SEVDİK SAMSUNSPOR'UM
Merak etme kimsenin o koltukta gözü yok.Biz severiz hiçbir şey beklemeden hiçbir menfaat gözetmeden ama sen bunun ne demek olduğunu anlayamadığından hala koltuktan bahsediyorsun

Ollivanders

. Ancak hoca kım yaaa herkes lısans alır, kume  dusersenızz...   ,   gıbı yazısmalar olursa  bende sonuna  kadar savunurum.   Cunku bu tıp yazılar  sevıyesızdır.

Ne diyelim ? soylesene Ne hakediyor bunlar ... Yeteri kadar destek verdik de ne oldu her defasında boynumuz bukuk donmedik mi? Uykularımız kacmadı mı ? Sunlara  Messiymis Ronaldinhoy mus gibi davranmamızı bekleme bizden! >:( SEnın hangı tarafta oldugun anlasıldı .Benim  Anlamadıgım su  sanki destek vermedik de sankı bunların takımın yanında olmadık da bizi elestiriyorsun.  Biz bu futbolcu arkadaslarına destek verdik teknik hocana destik verdik ne gorduk ? 10 kısı kalmıs takıma karsı 1 puanı korumayı gorduk ... Evimizde oynayacagımız adana macından ins bır puan alabilirz demesini gorduk ? Bir takımın gururuyla bu kadar oynanır mı? sen nasıl ınsansan bizde ınsanız.

Sana  veya  bır yakınınada  bır aynısı  yapılsa  emın ol sende  aynısını  yaparsın...

Benim yakınıma aynıs yapılsa emın ol ben aynısını yapmam. Benım 2 gozum var ALLAHA sukurler olsun eger dogruyu ve yanlısı gormussem cıkar burda catır catır yazarım . Kimseyi savunmam yakınım diye . Benim pesinde oldugum SAMSUNSPOR Futbolcular degil....

edmontdante

ŞİMŞEK 55,aşağıya yazdığım paragrafı bir oku ve eğer orada bahsedilen hisleri benliğinde bulamıyorsan bir daha bu siteye yazma.Çünkü o paragraf SAMSUNSPOR'lu olmanın tarifidir ve bunları bu sitedeki herkesin hissettiğini biliyorum.Çünkü BİZ SAMSUNSPOR'LUYUZ

Bir insan eğer radyoda beklediği bir Samsunspor maçında merkez stüdyodaki adamın "mikrofonlarımız Samsun'da" sözünden heyecan duymadıysa; Milinkoviç'in uzaktan salladığı bir frikikte gol diye ayağa kalkmadıysa, bundan 20 sene önce elimizden cebren ve hile ile alınmış olan bir şampiyonluğa sanki dün kaçmışçasına yanmıyorsa, Çiftlikteki dükkanlardan birinde Kırmızı-Beyaz bir forma gördüğünde içinden sevinç çığlıkları gelmiyorsa (Ya da Samsun şehrinde Samsunspor forması bulmanın zorluğundan bihaberse), Timofte'nin yürekli oyunundan, Tanju'nun rövaşatalarından, Ertuğrul'un Norveç'e goller atarken hangi takımda oynadığından söz edildiğinde konu mankeni gibi kalıyorsa bu kulübün kaderinde söz sahibi olmasın! 19 Mayıs stadını uzaktan görüp, içerideki tezahürat sesleriyle adımlarını sıklaştırmamış olanlar, bilet sırasında beklerken o günkü takım tertibinin nasıl olması gerektiğini konuşmamış olanlar, içeri girip de o yeşil zemine hayranlıkla bakamayanlar bilemezler bu hissi

Not:Mehmet YILMAZ'dan alıntıdır