Turgut Doğan Şahin SLX adlı futbolcuya tarihimizin en ağır para cezası verilmeli

Başlatan Kaya, 03 May 2009, 02:01:46

« önceki - sonraki »

şimşek_55

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 03 May 2009, 12:36:31

olucak ne demek yok yönetimsin şehri aya kaldır galyana getir onu yap bunu yap bağır çağır .... para yok tan başka ne deniliyorki...

Valıye gıdıldı,beledıye baskanına  gıdıldı baska ne yapacaksın. ayaklanmamı  cıkaracaksın devlet amırlerını  ,devlete. Bu sekılde  dusunmedıgını dusunuyorum . Destek  yok sonuc bu

HoliganSamSunLu

bence bu tavır yanlış... birilerine gidilmesi gerektiği gibi gidilir anlmaıyorsa başka türlü gidilir samsunspor için her yol mübahtır... bakın samsunlular günleri falan oldu bir sürü siyesetçi gideceksin şikayet edeceksin gerekirse ankaraya olmadı eylem yapıcaksın tarftarı sokağa döküceksin şehri uykudan uyandıracaksın ... iyi vallaha ben valiye gittim eee belediye başkanına gittim eee destek vermediler kem küm böyle birşey varmı  biz alibeyköyspor muyuz bir şehir takımıyız çok şeymi istiyoruz hayır samsunsporun tarihine ve büyüklüğüne hiçte yakışmayan konumundan bir an önce kurtulmasını bence bunlar zor işler ama imkansız değil...

red_white

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 03 May 2009, 12:46:24
bence bu tavır yanlış... birilerine gidilmesi gerektiği gibi gidilir anlmaıyorsa başka türlü gidilir samsunspor için her yol mübahtır... bakın samsunlular günleri falan oldu bir sürü siyesetçi gideceksin şikayet edeceksin gerekirse ankaraya olmadı eylem yapıcaksın tarftarı sokağa döküceksin şehri uykudan uyandıracaksın ... iyi vallaha ben valiye gittim eee belediye başkanına gittim eee destek vermediler kem küm böyle birşey varmı  biz alibeyköyspor muyuz bir şehir takımıyız çok şeymi istiyoruz hayır samsunsporun tarihine ve büyüklüğüne hiçte yakışmayan konumundan bir an önce kurtulmasını bence bunlar zor işler ama imkansız değil...

Senin dediklerinede katılıyorum ama sadece senin benim dememle olmuyo lanet olsun :-[ eğerki şehirde bir bütünlük olsaydı ozaman istediğimizi yaptırabilirdik inş adana maçından sonra millet bazı şeylerin farkına varır ve tavrını koyar  :(

şimşek_55

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 03 May 2009, 12:46:24

Destek verılmek ıstenmıyorsa  ıstedıgın sekılde  gıt. Devletten  dahamı buyuksun askerı  var polısı var. 15 dk  surer senı dagıtmaları. DEstek dıyorsan sana al dıyarbakır ornegı  agladılar  ettıler  ,kapatıyoruz kuluubu   lıge  cıkamıyoruz dedıler. Valılıgın  dagıttıgı   cek tutarını soyleyeyım sana  futbolculara  10 mılyon Tl . Destek mı al sana  destegın babası. Bu sadece  valılıgın dagıttıgı  tutar. Bırde yonetımın  dagıttıgı tutar var.  Samsunspor ıse  3 mılyon  butce kurmusun   1.5 sene basında harcamısın  1.5  gerekıyor yok ama. Sırf bu seneden  1.5 lıra  borcun var ıcerıdekılere.  bır laf vardır bılıyormusun  borc  ... akıyor  dıye. Samsunsporun durumuda  aynen bu. Tasıma  suyla  degırmen donmeye calısıyor ıste.

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: red_white - 03 May 2009, 12:50:58
Senin dediklerinede katılıyorum ama sadece senin benim dememle olmuyo lanet olsun :-[ eğerki şehirde bir bütünlük olsaydı ozaman istediğimizi yaptırabilirdik inş adana maçından sonra millet bazı şeylerin farkına varır ve tavrını koyar  :(

güzel kardeşim bende sen ben çıkıp yapalım demiyorum tabii biz çıkıcaz ama birileri öncülük yapsın o birileride yönetim olsun...

şimşek_55

Valla  bu takımın gerceklerını  ne kadar bılıyorsunuz ama  babasından  para alıp ıdmana  gelen , ıdmana  gelmeye parası olmayan ,cebınde 10 tl ıle  dolasan  cok oyuncu  var arkadaslar. Tamam  bırını elestırecegız  ama  once bır bılgı sahıbı olmak  lazım neden boyle dıye. KEndınızı  onların yerıne  koyun Samsunsporda oynuyorsun  10 tl yok cebınde.

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 03 May 2009, 12:52:01
Destek verılmek ıstenmıyorsa  ıstedıgın sekılde  gıt. Devletten  dahamı buyuksun askerı  var polısı var. 15 dk  surer senı dagıtmaları. DEstek dıyorsan sana al dıyarbakır ornegı  agladılar  ettıler  ,kapatıyoruz kuluubu   lıge  cıkamıyoruz dedıler. Valılıgın  dagıttıgı   cek tutarını soyleyeyım sana  futbolculara  10 mılyon Tl . Destek mı al sana  destegın babası. Bu sadece  valılıgın dagıttıgı  tutar. Bırde yonetımın  dagıttıgı tutar var.  Samsunspor ıse  3 mılyon  butce kurmusun   1.5 sene basında harcamısın  1.5  gerekıyor yok ama. Sırf bu seneden  1.5 lıra  borcun var ıcerıdekılere.  bır laf vardır bılıyormusun  borc  ... akıyor  dıye. Samsunsporun durumuda  aynen bu. Tasıma  suyla  degırmen donmeye calısıyor ıste.

o polis hakkaride bayrak yakan çakkalı dağıtmayıp samsun da beni dağıtmaya kalkarsa işte o zaman çarşı karışır hemşerim... devlet millet için vardır bizde bu milletin parçasıyız ite köpeğe çek veriliyorsa imtina gösteriliyorsa buna sessiz kalınmaz işte bu korku ve sahte sadakat tavrımız yüzünden samsunspor bu hale geldi bu işler böyle olmuyor...

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 03 May 2009, 12:54:22
Valla  bu takımın gerceklerını  ne kadar bılıyorsunuz ama  babasından  para alıp ıdmana  gelen , ıdmana  gelmeye parası olmayan ,cebınde 10 tl ıle  dolasan  cok oyuncu  var arkadaslar. Tamam  bırını elestırecegız  ama  once bır bılgı sahıbı olmak  lazım neden boyle dıye. KEndınızı  onların yerıne  koyun Samsunsporda oynuyorsun  10 tl yok cebınde.

gelsin ben 1 aylık harçlığını vereyim ama adam gibi oynasınlar... bunlar bahane değil bu para meselesinden ziyade onur meselesi.

şimşek_55

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 03 May 2009, 12:54:57
o polis hakkaride bayrak yakan çakkalı dağıtmayıp samsun da beni dağıtmaya kalkarsa işte o zaman çarşı karışır hemşerim... devlet millet için vardır bizde bu milletin parçasıyız ite köpeğe çek veriliyorsa imtina gösteriliyorsa buna sessiz kalınmaz işte bu korku ve sahte sadakat tavrımız yüzünden samsunspor bu hale geldi bu işler böyle olmuyor...

Katılıyorum sana ama  gercekler bunlar. Devlet orada destek  verıyor  burada sırt donuyor.

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 03 May 2009, 12:56:42
Katılıyorum sana ama  gercekler bunlar. Devlet orada destek  verıyor  burada sırt donuyor.

denedikmi ?

şimşek_55

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 03 May 2009, 12:57:17
denedikmi ?

YZY  ye gıdılmedı .Taraftar ortalıgı  yıktı ? ne oldu sonuc  bır kongreye geldı o kadar. Destek nerde  yok?

HoliganSamSunLu

bak kongreye gelmiş demekki etkisi oldu o zaman DURMAK YOK YOLA DEVAM ...

Taraftar ne yaptı toplandılar belediye binasına yürüdüler slogan falan ama yönetim öncülüğünda samsun meydanda yapılacak kapsamlı bir mitingle şehrin dikkati çekilebilirdi. ve bunada ne polisi ne askeri hiç birşey yapamaz...

önce legal yollardan etkin eylemlerle şehrin dikkatini çektin ama değişen birşey yok o zaman illegal yöntemler devreye girer poliste varsın müdehale etsin sabaha kadar karakolda kalmayı göz önüne alamayan samsunspor taraftarı olduğunu sanmıyorum..

şimşek_55

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 03 May 2009, 13:03:10
bak kongreye gelmiş demekki etkisi oldu o zaman DURMAK YOK YOLA DEVAM ...

Taraftar ne yaptı toplandılar belediye binasına yürüdüler slogan falan ama yönetim öncülüğünda samsun meydanda yapılacak kapsamlı bir mitingle şehrin dikkati çekilebilirdi. ve bunada ne polisi ne askeri hiç birşey yapamaz...

önce legal yollardan etkin eylemlerle şehrin dikkatini çektin ama değişen birşey yok o zaman illegal yöntemler devreye girer poliste varsın müdehale etsin sabaha kadar karakolda kalmayı göz önüne alamayan samsunspor taraftarı olduğunu sanmıyorum..

Su adana  macını atlatalımda daha ıyı seyler olacaktır ınsallah.

cem 55

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 03 May 2009, 12:54:22
bu para muabbeti de sıktı artık ben geçen seneden beri 20 kulup sayarım hiç para alamadıkları halde başarılı olan bu seneden örnek altay kaç maç idmana cıkmadılar ama şimdi neredeler yada kartal adamlar 2.yarıya paflarla başladılar bu hafta bile hiç idmana cıkmadılar ama bak son hafta paşalar gibi maçları takip edecekler yada süper ligden kocaeli adamlar düşeceklerse bile onurlarıyla düsecekler nasılda mücadele ediyolar anlayacagın para herşey degil zaten bu liginde öyle çıkılması cok zor olan bi lig oldugunu düşünmüyorum kadronda öyle 11 tane kaliteli oyuncu olmasına gerek yok 4-5 iyi oyuncu yanına da 5-6 görev adamıyla bu ligden cıkılır ama senin evdeki bulgurdanda olmayalım dedigin turgut sefa sercan gibi adamlar ne iyi oyuncu ne de görev adamı sonuç ortada   zaten 38 puan almısız inan 28 ini oktay ve murat sayesinde almısızdır ben kadromuzun kötü oldugunu da düsünmüyorum sonuç kafada bitiyo futbolcuların ruhsuzlugunda kabiliyetsizliginde yetersizliginde bitiyo

şimşek_55

Alıntı yapılan: cem 55 - 03 May 2009, 13:13:58
bu para muabbeti de sıktı artık ben geçen seneden beri 20 kulup sayarım hiç para alamadıkları halde başarılı olan bu seneden örnek altay kaç maç idmana cıkmadılar ama şimdi neredeler yada kartal adamlar 2.yarıya paflarla başladılar bu hafta bile hiç idmana cıkmadılar ama bak son hafta paşalar gibi maçları takip edecekler yada süper ligden kocaeli adamlar düşeceklerse bile onurlarıyla düsecekler nasılda mücadele ediyolar anlayacagın para herşey degil zaten bu liginde öyle çıkılması cok zor olan bi lig oldugunu düşünmüyorum kadronda öyle 11 tane kaliteli oyuncu olmasına gerek yok 4-5 iyi oyuncu yanına da 5-6 görev adamıyla bu ligden cıkılır ama senin evdeki bulgurdanda olmayalım dedigin turgut sefa sercan gibi adamlar ne iyi oyuncu ne de görev adamı sonuç ortada   zaten 38 puan almısız inan 28 ini oktay ve murat sayesinde almısızdır ben kadromuzun kötü oldugunu da düsünmüyorum sonuç kafada bitiyo futbolcuların ruhsuzlugunda kabiliyetsizliginde yetersizliginde bitiyo

Katılıyorum .