Bravo Coşkundere bravo çocuklar(!)

Başlatan Sioux, 26 April 2009, 23:24:24

« önceki - sonraki »

Sioux

26 April 2009, 23:24:24 Son düzenlenme: 27 April 2009, 08:53:27 samsuni
iki gündür saçlarım dökülüyor antep belediyeyi bile yenemediniz depaslamnlar fiyasko zaten para para para... para kadar taş düşsün kafanıza, kimse mazeret üretmesin. adana, ordu bile play of kovalıyor biz kovalnıyoruz yazıklar olsun size samsunun çocukları dedik, hayrewttine o kadar laf ettik ama ercümentte sustuk, bağrımıza bastık şimdi nasıl düşmeyizin heasabını yapıyoruz bravo size prolisansmış, genç yeteneklerimş. depalsmanda kimi yendik de sakaryayı yeneceğiz, korkak, pısırıık futbolla bir sürü fırsat teptik. Mal turgutun keyfi gelecekde adanayı yeneceğiz. dua edelim de birbirlerini yensinler, 38'i geçmemiz zor bizim bu kafalarla. yazarken bile sinirden titriyorum, bizi düşürdüğünüz hallere bakın. mazeretinizi sevsinler sizin. acizler.

sadece55

hocam her ne olursa olsun biz samsunsporlulara yakisan asla saygıyı kaybetmemektir.isimler gdici canımz cigerimz samsunspor kalıcıdır

AntZ

İkinize de katılıyorum, bu bile nasıl bir çıkmazda olduğumuzu gösteriyor

sadece55

sorun ne biliyomusun bu futbolcular bize yakısmıor arkadasta biranlık bir sinirle boyutnu abartmıs bence umarım renkdaş bu yorumlarıma kırılmaz.

pitbul055

oktayı çıkartıp gökan kolamaçı forvete alıyor.senin hoca diye *******

55erhan55

eski adıyla 2.lig yeni adıyla bank asya 1.liginde 6 kezle en fazla şampiyon olan şanlı SAMSUNSPOR takımını bu hale getiren bu cefakar taraftara son haftalarda eziyet ettiren ve hala nasıl küme düşmeyizin hesaplarını yaptıran samsunun öz cocuğu ercüment Coşkundere
başta olmak üzere tüm futbolculara sitemlerimi bir borç olarak bilip hepsini kınıyorum yazıklar olsun sizlere 

Akyol

%100 haklı ve hepimizin dile getirdiği bir tepki sanki dünya üzerinde bütün takımlar paralarını tıkır tıkır alıyorlar ama bizimkiler alamıyormuş havası oluşturuldu.Beğenmediğimiz ordu bile playoff kovalıyor adana aynı şekilde parasızlık çeken diyarbakır şampiyon olup çıkıyor.Birde işin değişik bir yönüde ilk 6 nın 5 ini yenmişiz burdan ben şu anlamı çıkartıyorum bizim futbolcular bu takımlara kendilerini gösterme amacıyla oynadılar demek ki piyasa maçlarıymış bizde ne havalara girmiştik hepsi fos çıktı yazık oluyor bu şehire yazık oluyor emeklere...

55erhan55

inşallah iyi bir yönetim gelirde içimizdeki şu irlandalıları temizleyip layık olduğumuz yere geliriz

emre

tabi hocada yönetimdede suç var da kasımpaşa maçında futbolcular otelden cıkarken bizi bakışlarını görünce hiiç bi umudum kalmamıştı zaten.samsunlu olmayan has samsunsporlular murat yıldırm oktay delibalta gibi adamlarda olmasa 1. ligdede kalamayızz..

jean

hayret ediyorum bizimkilere durp duruken kendilerini sikintiya soktular

gozgoz yýlmaz

Dua edelim de Ordu, Güngören'i, Rize de Giresun'u yensin. Ben bunlardan umudumu kestim iyice. Ercüment Coşkundere, benim için Kasımpaşa maçında bitmişti zaten, gider ayak takımı da bitirdi.

celebi

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 27 April 2009, 12:56:53
Dua edelim de Ordu, Güngören'i, Rize de Giresun'u yensin. Ben bunlardan umudumu kestim iyice. Ercüment Coşkundere, benim için Kasımpaşa maçında bitmişti zaten, gider ayak takımı da bitirdi.

55erhan55

bunlar sakaryadan bir puan alıp bizi lige bırakırlar seneyede bucasporla maç yaparlar yazık çok yazık

Sioux

yazdıklarımın arkasındayım, lanet olsun lan size topçu kere hoca kere. basına beyanat vermeyi biliyordsunuz. içeride sorunlar var falan fıstık. sorun sizsiniz. alayınız paracı olmuş. antep belediyeyi yenemek ne demek. bıarak samsunsporluluğu insanın mesleki şerefi, haysiyeti olur ber utanır, yüzü kızarır. tolga diye biri vardı, atıldımı siteden, carcar ötüyordu, şimdi kurtarsın bakalım takımı artis. sakaryalıarın forumuna girdim, adamlar haklı olarak biz yeneriz, samsun adanayı bile yemez düşer diyorlar.

sakın.. sakın çıkıp da bizi bu hallere düşüren hocayı, futbolcu müsvetllerini savunmayın bana burada. geçen haftada öküzün biri çıkmış ercüyü eleştiren samsunsporlu değildir yazmıştı. defolun gidin lan. bence sakaryada değil kaderimiz giresun'da. ey kolpalar, bizi düşürdünüz bu duruma, yatın kalkın dua edin, rize yensin girsunu.

FK_SAMSUN

Samsunspor kimlere emanet...hırsımdan ağlayacam resmen ya !!! >:( >:( >:(