Adamın Kralı; Murat Yıldırım

Başlatan Sadece Samsunspor, 25 April 2009, 23:02:43

« önceki - sonraki »

tanju55

Murat Yildirim...
Seviyoruz Seni...

Kais

bkın dünki maçta ajaxtan geldiği yerde oynadı son yarım saate yakın.çok etkili oldu bana göre iyide ortalar yaptı.bence turgutu kessin bir maç denesin en azından orada muratı

celebi

YaşarDoğu

Murat Yldırımı şu turguttan uzak tutmamız gerek.MazAllah huyu suyu benzer ???

Nuri Asan

Bi ara ust uste kirmizi kart gorerek beni cok kizdirsada,turgut gibi bos bos ortalarda gezip durmuyor diyerek avutuyorum kendi kendimi

oguz_5528

abi ajaxda yaptığı röpartajı alt yazılı olarak izledikk..uyku düzenine bile dikkat ediyor...yüreğini koyuyorr..para için oynamıyorr..daha çokk genç..seneye de bizde bnce .

Kaya

Alıntı yapılan: coleccionista1965 - 26 April 2009, 14:54:58
Bi ara ust uste kirmizi kart gorerek beni cok kizdirsada,turgut gibi bos bos ortalarda gezip durmuyor diyerek avutuyorum kendi kendimi

kırmızı kartlarda ve sarı kartlarda da çok büyük şanssızlıklar yaşadı tamamı hakem hatasıydı ve murat'a denk geldi

ugrass

pitbul055

55erhan55

bu takımda ölümüne oynayan birkaç futbolcudan biri bence bu sezon alkışı en çok hakeden isim murat Yıldırım diğer futbolcular biraz örnek alsalardı şimdi playofun içindeydik

kaptan 55

Sanki bu şehrin öz çocucuğu gibi sercan,sefa,turgut biraz örnek alın Murat Yıldırım'ı.umarım uzun yıllar bu forma altında izleriz Murat Yıldırım'ı.

cembaba

Alıntı yapılan: samsuni - 25 April 2009, 23:09:49
Futbolculuğu üst düzey
İnsanlığı da öyle...
Bize böyle genç lazım
O da genç, malum şahıslar da... ( 1987'li Murat )

Adamsın, adamımsın Murat!

Hiç değilse, bizim öz çocuğumuz gibi, bi tarafları kalkıp PARA PARA PARA diye bağırmıyor. Bazıları gibi, "İnşallah kümeye düşersiniz(!)" de demiyor. Helal olsun Murat YILDIRIM Seni Seviyoruz. . .

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 25 April 2009, 19:06:49
iki futbolcumuzdan bahsedeceğim!..
Turgut Şahin :
Adamın biri hafta sonu izinli hanımı diyorki kocasına bugün hava güzel hadi çıkalım biraz hava alırız bir haftadır evde bunaldım ve ardından çocuklar evet Baba yaa parka gideriz oynarız biraz gezeriz diyor Babanın cevabı yaa gidin işinize bugün Samsunsporun maçı var takım küme düşmemeye oynuyor takımımızı desteklememiz gerek deyip çocukları ve eşini öylece bırakıp koşarak maça geliyor
Adamın biride Cumartesi çalışıyor sabahtan beri kafasında bugün patrondan nasıl izin alırımda maça giderim diye düşünüyor öyle veya böyle binbirtürlü yalan tasarlayıp kafasında maça geliyor maça geldiğini patronu bilse belki işten çıkaracak adamcazı
Maça geliyorda ne oluyor sahada dokuz numaralı bir futbolcu boyuna posuna bakarsan adam sanırsın onun umrundamı takımı kümede kalmak için çırpınıyo adamlar bunca işi eşi çocuğu bırakmış maça gelmiş onlara bağırıyor gayretlendirmek için ne çıkarı varsa Samsunspor'un galip gelmesinden veya Turgut efendinin iyi oynamasından yahu adam sıfatına bürünmüş yaratık top oynamıyor koşmuyor mücadele etmiyor arkadaşlarını gayretlendirmeye çalışmıyor onun umrunda bile değil Samsunspor camiasının onuru şerefi haysiyeti gerçi onursuz bir insan anlamazki onurdan şereften haysiyetten Turgut yazdıkça ve seni gördükçe sinirlerim geriliyor sana çok bişey yazıp günahada girmek istemiyorum sinirlenmekte istemiyorum sana şöyle demek istiyorum Cemal Safi'nin dizeleri ile
Git iş işten geçmeden çok geç olmadan vakit
Günahıma girmeden katilim olmadan git
ts fb gs bjk farketmez bizim için ama yeterki git o formayı senin sırtında görmeye tahammül edemiyoruz

Murat Yıldırım :
Ajax'ta yetişmiş 22 yaşında ama hak ettiği değeri bulamamış Samsunspor formasının onurunu herşeyin üstünde tutan Trübünde 90 dakika nefes almadan bağıran taraftar kadar istekli arzulu arkadaşlarını ateşlemeye çalışan aldığı  paranın hakkını kuruşuna kadar helal ettiren Türk futbolunun geleceğisni koçum sen allah yolunu açık etsın sen çok daha iyi takımlara layıksın.
aslında layık olduğun takım Samsunspor ama senin takım arkadaşların sana uymadığı için sen daha iyi takımlara layıksın diyorum  Murat sana çok şeyler söylemek istiyorum ama Turgut'a kızgın oldum için şimdilik kısa keseceğim tekrar söylüyorum inşallah çok iyi yerlere gelirsin bu şekilde oynamaya devam et allah yolunu açık etsin süpersiiiiiiin.

kaptan 55

kendi öz çocuklarımızdan önce bu çocuğu bu takımda tutmalılar,sercana,sefaya yol versinler gerekiyosa ama murat'ı mutlak takımda tutmalı yönetim.

tanju55

saka maka bir yana...
bu takimdan bir yildiz cikacaksa o da kesinlikle murat yildirim...