Bank Asya 1.Lig 33.Hafta | Sakaryaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan KocumVolkan, 25 April 2009, 17:32:49

« önceki - sonraki »

universite carsambalilar

hangi siteden izlicez maci link gonderirmisiniz baska vari degişik suan mancherster middesebor maci var acaba bizim maci vercekmi

beşnumara

Alıntı yapılan: universite carsambalilar - 02 May 2009, 15:02:40
hangi siteden izlicez maci link gonderirmisiniz baska vari degişik suan mancherster middesebor maci var acaba bizim maci vercekmi
arkadaşım izlemek isteyn kendisi de bulur.google gibi bir klavuz var aç o klavuzu bulursun bi şeyler.

kıbrıslı_mete

ben kahveye gidiyorum arkadaşlar hadi bakalım inşallah alnımızın akıyla yener geliriz hadi Allah yardımcımız ola..

YaşarDoğu

bende izlemeye gidiyorum.İnşAllah sevinçli, galibiyet alan taraf olarak geri dönerim.

5BrK5

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 02 May 2009, 15:11:57
bende izlemeye gidiyorum.İnşAllah sevinçli, galibiyet alan taraf olarak geri dönerim.

inşallah. . .

harbisamsunsporlu5517

bende sıteden takıp edecegım bu macı ızlemeye yuregım dayanmaz :D

berusa55

İlk 11'ler:

Sakarya: Atilla, Serkan, Abdülvahit, Okan, Mustafa, Abdoullaye, Hasan, Özgürcan, Ferdi Levent, Mustafa

Yedekler: Erol, Süleyman, Erol Kapusuz, Volkan, Serhan, Mohammet, Görkem

Samsunspor: Hasan, Veysel, Turgay, Kenan, Gökhan, Ömür, Murat, Sefa, Oktay, Volkan, Turgut

Yedekler: Cengiz, Hakan Koçaslan, Sercan, Hakan Akman, İsmail, Serkan

Kaynak: http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=11401

kadir55ist

kadir55ist

kıbrıslı_mete

arkadaşlar ben gidemedim ya içime kuşku düştü ordu maçıda böyle olmuştu yine de gitmiştim yenilmiştik o yüzden şimdi gitmiyorum bu arada yedeklerdeki serkan kim serkan aykut değil dimi

55.hakan

berusa55

Ollivanders