Bank Asya 1.Lig 33.Hafta | Sakaryaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan KocumVolkan, 25 April 2009, 17:32:49

« önceki - sonraki »

cem and naz55

bizi bu kadar strese sokmaya hakları yok bu futbolcuların cts günü sogutmaya çalıştılar futbolcularımız beni ama ben onların peşinden değil o armanın ve o ağırlığın peşinden gidiyorum ve devam edeceğim
inşallah kazanırız

gozgoz yýlmaz

Bu çorabı başımıza örenler...
Bu ayıba imza atanlar...
Bizi derde koyanlar...
Kendi ettiklerini temizlemek mecburiyetindedirler.

ali ihsan

Bu kadar kötü takımın olduğu bir ligde kümede kalma mücadelesi vermemize !!! neden olan kim varsa toplu iğne ucu kadar hakkım varsa haram zıkkım olsun.

Koca sezon kahır çektik be.

Samsunspor'u tutmak çileye talip olmakmış sayenizde bunu iyice anladık....

Sioux

Manisayla flört eden Turgut, sakatlanmamak için mücadelelere girmiyormuş. Eğer yine öyle yaparsa yolda sakatlamak lazım bu kazmayı. adam gibi oynayın, puanla dönün. Sözde kahramanlar, paragözler.

Kaya

Alıntı yapılan: **KaR6** - 28 April 2009, 16:58:09
ağrır tabi kasıkları.. neyse bişe demeyeyim yine..

futbolla ilgilenen kişiler bunun nedeninin ne olduğunu çok iyi bilirler iyi yere dikkat çekmişsin tebrikler.

beşnumara

o kasıklarına basacaksın tekmeyi bak bi daha o işlere kalkışıyo mu ama biz yapmıyoruz diye bunlar hep yapıyor bu işleri.samsun bitti eskişehir ankara var değil mi?  >:(

KotuCocuk55

Ben bu takımı tanıyorsam,biz bu sakarya ya yenilmeyiz..
Ayrıca konunun başlarında konuşulmuş biz hiç kimseye yatmadık bu böyle biline,Samsunspor isminin böyle kelimelerle yanyana getirilmesine dahi tahammül edemeyiz. İsmail başkan her zaman Şampiyonluklarla sevinemedik ama Namusumuzla temizliğimizle övünüyoruz der..

Bir diğer konuda biz Samsunsporu samsun kimliğinden,samsun basketten dahi üsste tutarken sakaryada kimmiş ki onlarla bir gönül bağı kurayım,düşmemelerini dileyim.
Çokda tın..Banane..
Önce Samsunspor,Her zaman her yerde!
Daha sonrası yok..

55.hakan

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 29 April 2009, 02:06:34

Bir diğer konuda biz Samsunsporu samsun kimliğinden,samsun basketten dahi üsste tutarken sakaryada kimmiş ki onlarla bir gönül bağı kurayım,düşmemelerini dileyim.
Çokda tın..Banane..
Önce Samsunspor,Her zaman her yerde!
Daha sonrası yok..

Baskent_Samsunspor

gelecek sezonda hedef ligde kalmak olacaksa düşelim şampiyonluğa oyanayalım

yeter bee her sene aynı senaryo 10 sezondur küme düşmemek için oynuyor takım bee

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 29 April 2009, 09:34:53
gelecek sezonda hedef ligde kalmak olacaksa düşelim şampiyonluğa oyanayalım

emin ol ordada dusmemeye oynarız

Kodalak

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 29 April 2009, 09:52:11
emin ol ordada dusmemeye oynarız

umudumuzu yitirmeyelim arkadaşlar bu kadar karamsarlıktan bıkmadıkmı?

yeter artık bardağın dolu tarafınada bakalım artık,neden maçları alıp düşmeyeceğimizi konuşmuyoruz.Sakaryadan sonra adana maçı var içerde oynayacağımız.Her ne olursa olsun ben takımımıza güveniyorum , her nerede olursa da olsun yine bu takıma güvenirim.

ÇÜNKÜ BAŞKA ''''SAMSUNSPOR''' YOK

panterler

29 April 2009, 10:10:25 #161 Son düzenlenme: 29 April 2009, 10:14:15 panterler
AlıntıManisayla flört eden Turgut, sakatlanmamak için mücadelelere girmiyormuş. Eğer yine öyle yaparsa yolda sakatlamak lazım bu kazmayı. adam gibi oynayın, puanla dönün. Sözde kahramanlar, paragözler.
:D

Zaman buldukça rakip siteleri gezer vakit geçiririm. Bu maçınız haliyle bizide ilgilendirdiği için 2-3 gün oldu sitenizde mesajlarınızı takip etmekteyim. Türkiye'deki birçok taraftar sitesine hocalık yapacak derecede seviyeli kaliteli ve bilinçli mesajlarınız dikkatimi çekti. Bu anlam dolu mesajlarınızdan dolayı hepinizi kutluyor, Sakarya maçında başarılar diliyorum. Cumartesi günü gözümüz Kadir Has stadında Erciyessporumuzda kulağımız ise Sakaryadan Gelecek Samsunspor golünde olacak.

Hükümet düşer, Enflasyon düşer ErciyeSamsun düşmez.

sbkahmet

süper ligdede ankaragücü düşmez kenan evren'in takımı fenerdende aldı 3 puanı rahatladı

Akyol

Son maçımızı statdan izleyenler sakarya maçı için umutsuz olanlardır ki bende onlardan birisiyim.İnanılmaz bir durgunluk,yılgınlık vardı takımda,turgut falan demiyorum o başlı başına bir facia ama bu maç ercüment hocaya hiç kızmadığım kadar kızdım maç gidiyor hocamız 84 te gökhan ı 86 da hakan akman ı alıyor oyuna.Demem o ki maalesef sakarya maçında ki tek umudum tek farklı yenilgidir ikili averaj çok önemli kaybetmemeliyiz bu avantajımızı.İçerde ki adana maçıda oldukça zor geçer ama taraftar bişey eder alır maçı diyorum.Tabi sakarya maçında beraberlik veya sürpriz galibiyet olursa da derin bir oh çekeriz bu saçma sezon biter hayırlısıyla.

Kodalak

bu maçta en az beraberlik alacağız,paşa maçında otele gittiğimizde futbolcuları görünce demiştim bu maçı alamayız,oyuncular da öyle bir yüz ifadesi,kazanma hırsı diye birşey yoktu.Ama diyorum bu maçı en az beraberlikle bitiririz Allahın izniyle.