Bank Asya 1.Lig 33.Hafta | Sakaryaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan KocumVolkan, 25 April 2009, 17:32:49

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

Bu Sakarya Bu Samsunu Parçalar arkadaşlar benim bu maçla ilgili gram umudum yok

harbisamsunsporlu5517

bizde kopukluk varken hazır sakarya bu fırsatı tepmiyecektır buyuk ıhtımalle farklı maglubıyet oluruz

KocumVolkan

maçın tarihini yanlış verdiğim için özür dilerim herkezden... mackolikte öyle yazıyordu bir kaç spor sitesine daha baktım onlarda öyle dediler ondan yanlış yazdım kusruma bakmayın
cumartesi 15.30 daysa maç yayını yoktur bu haftada cumartesi 15.30 idi maç yayın yoktu

MeL_55

AlıntıCoşkundere açıklama yapmadı

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarına başladı. Antrenmandan yaklaşık 1.5 saat önce Nuri Asan Tesisleri'nde toplanan oyunculara, OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Diyet Uzmanı Doç. Dr. Funda Elmacıoğlu tarafından, yaklaşık 1 saat süren mevsimsel geçiş döneminde sağlıklı beslenme konusunda çeşitli açıklamalarda bulunuldu.

Daha sonra antrenmana çıkan oyuncular, koşu sonrası kondisyon ağırlıklı çalıştı. Teknik direktör Ercüment Coşkundere, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, ''Maçın önemini biliyorsunuz. Çalışmak istiyoruz. Açıklama yapmayacağım'' diyerek sahaya gitti.

Karadeniz ekibi, yarın yapacağı tek çalışma ile Sakaryspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

27.04.2009
Kaynak : AA

ali ihsan

Kais

şanssız yenildik en az 1 puana gidicez.ama 3 puan da olursa gelme demeyiz. puhaha

amisos55

Gelecek sezonunn planlarını yapmak varken şimdi stres içinde bir hafta ve sakarya maçını bekleyeceğiz. Artık Söz kalmadı söyleyecek sözün üstüne .
çıkıp oynamalılar.Ama yeni bir kadra yeni bir yönetim ve yeni bir heyecan lazım bu takıma.
Sessiz bekleyiş başladı. Maçla ilgili tek bir umudm var o da en dengesiz takım olmamız. Pozitif düşünmek istyorum. Konuştukça moralim bozuluyor o yüzdenbu afta susuyorum..:(

55.hakan

Alıntı yapılan: europe_55 - 27 April 2009, 16:43:47
Mac icin TV yayini var mi acaba???
maç yayının olup olmayacağını birkaç günce d smart açıklar

uzun

55.hakan

arkadaşlar bizim maçın canlı yayını var cumartesi haberiniz olsun

Bank Asya 1. Lig     02.05.2009 / 15:30     - : -     Sakaryaspor - Samsunspor       D-Spor

uzun

hükümet düşer enfilasyon düşer samsunspor babayı düşer .....!!!

uzun

berusa55

Canlı yayın canlı sıkıntı desenize... İzlesek bir dert izlemesek başka dert. Bizi şu hallere düşürdünüz ya hepinize bravo!

europe_55

Alıntı yapılan: hakanelgun - 27 April 2009, 22:13:18
arkadaşlar bizim maçın canlı yayını var cumartesi haberiniz olsun

Bank Asya 1. Lig     02.05.2009 / 15:30     - : -     Sakaryaspor - Samsunspor       D-Spor

O zaman maca gidebilenler stada, biz ise tv basina!!!
Bu zor günde dualarimiz ve kalplerimiz Samsunspor ile olacak ve biz Insallah istedigimiz sonucla sakarya´dan dönecegiz...

TAKIMIMIZA INANIYORUZ, GÜVENIYORUZ, CÜNKÜ BIZ SAMSUNSPORLUYUZ!!!

maviay55

Alıntı yapılan: uzun - 27 April 2009, 22:16:11
hükümet düşer enfilasyon düşer samsunspor babayı düşer .....!!!
>:( >:( bizi bu duruma da düşürdünüz ya  >:( >:(