Bank Asya 1.Lig 32.Hafta | Samsunspor'umuz - G.Antep Bs. Bld. : 0-1

Başlatan MeL_55, 19 April 2009, 16:19:28

« önceki - sonraki »

55.hakan

çok iyi ya saniye saniye maçı öğreniyoruz hangi kaleye atak yaptığımızı bilsem maçı yaşayacam kafamda ;)

Sadece Samsunspor

Dk 8 Ercümet Coşkundere Saha çizgisine kadar gelerek top kaybı yapan oyuncularını uyardı

celebi

Alıntı yapılan: hakanelgun - 25 April 2009, 15:39:40
çok iyi ya saniye saniye maçı öğreniyoruz hangi kaleye atak yaptığımızı bilsem maçı yaşayacam kafamda ;)

onuda öğrenelim ya

AntZ

Alıntı yapılan: hakanelgun - 25 April 2009, 15:39:40

Haber Exen değil de bir Ercan Taner i bilirim bir de Mehmet Abiyi  ;D

Kadir ÇELEBİ

**KaR6**

Alıntı yapılan: Ant55 - 25 April 2009, 15:40:43
Haber Exen değil de bir Ercan Taner i bilirim bir de Mehmet Abiyi  ;D

mehmet abi kendisi anlatamıyor yalnız, baskasına pasklıyor telefonu konuscak durumda olmuyo pek mac esnasında :) slymn da yok maçta, kim anlatıyo acaba ;)

celebi

arkadaşlar belediye evleri tarafına atak yapıyoruz hayallere başlayabilirsiniz :D

Sadece Samsunspor

Dk 10 Oktay'ın mükemmel pasında Volkan sol kanattan hızla ilerledi ancak yaptığı orta sonuç getirmedi.

55.hakan

Alıntı yapılan: celebi - 25 April 2009, 15:42:07
arkadaşlar belediye evleri tarafına atak yapıyoruz hayallere başlayabilirsiniz :D
sağolasın ben şehir tarafına yapıyordum hayali az daha kendi kaleme gol atacaktım :D

celebi

Alıntı yapılan: hakanelgun - 25 April 2009, 15:42:56
sağolasın ben şehir tarafına yapıyordum hayali az daha kendi kaleme gol atacaktım :D

aman dikkat gözünü seveyim :D

Sadece Samsunspor

Stadyumda bulunan 4 bin 500 kadar futbolsever Samsunspor'a müthiş bir destek veriyor.

Kadir ÇELEBİ

Stadyumda bulunan 4 bin 4 bin 500 kadar futbolsever Samsunspor'a müthiş bir destek veriyor.

Herzamanki gibi yani  :P :-*

55.hakan

Stadyumda bulunan 4 bin - 4 bin 500 kadar futbolsever Samsunspor'a müthiş bir destek veriyor.

bilgiyi bizimkiler veriyorsa inanalım bari :)

celebi

Alıntı yapılan: hakanelgun - 25 April 2009, 15:44:56
Stadyumda bulunan 4 bin - 4 bin 500 kadar futbolsever Samsunspor'a müthiş bir destek veriyor.

bilgiyi bizimkiler veriyorsa inanalım bari :)

inan inan

celebi