bak şu densizliğe

Başlatan Baskent_Samsunspor, 16 April 2009, 09:19:21

« önceki - sonraki »

Baskent_Samsunspor

16 April 2009, 09:19:21 Son düzenlenme: 16 April 2009, 09:31:30 Baskent_Samsunspor
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/NewsGallery.aspx?aType=GalleryNews&gId=148&ItemOrder=1

yukarıda linkte unutulmayan futbolcu lakaplarına bakıyorum bir baktım dobi hasan samsunspor formasıyla ama altında Dobi hasan (malum takım) yazıyor ....

bilerek mi yapıyorsun böyle şeyleri anlamıyorum yaa ne yaparsınız yapın samsunspor adını tarihteki yerini kabulleneceksiniz

YaşarDoğu

Dobi Hasan ı sevmem , hakeza Trabzon u hiç sevmem. Fanatik in canı cehenneme, Biri çıkartsın şunun üstünden şanlı formamızı

harbisamsunsporlu5517

aydın dogan medyası serefsız oldugunu birkez daha koydu ortaya

gozgoz yýlmaz

Soyadını bile yanlış yazmışlar, bu kadar şapşal bir spor gazetesi olur mu? Oluyor demek ki.

Baskent_Samsunspor

önemli olan hasan değil üzerindeki forma Şanlı samsunspor forması sen nasıl onun altına malum takımı yazarsın  >:(

kaptan 55

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 16 April 2009, 09:25:06
Dobi Hasan ı sevmem , hakeza Trabzon u hiç sevmem. Fanatik in canı cehenneme, Biri çıkartsın şunun üstünden şanlı formamızı

Kodalak

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 16 April 2009, 09:27:21
aydın dogan medyası serefsız oldugunu birkez daha koydu ortaya

katılıyorum,adamaların işi gücü araştırmadan yalan yanlış haber yapmak...

Kais

fanatik alan varmı burda ben merak ediyorum?mal oldukları nerden belli Samsunspor forması var ts yazmış gerizekalılar

tanju bile gs de yazıklar olsun bunlar bizi bitirmeye mi çalışıyorlar anlamadım

Sadece Samsunspor

az mallığa bak üstünde samsunspor forması var ama trabzonspor yazıyorlar

yalaka gazeteciliğe hayır..!

celebi

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 16 April 2009, 09:25:06

AntZ

Alıntı yapılan: KODALAK - 16 April 2009, 09:42:43
katılıyorum,adamaların işi gücü araştırmadan yalan yanlış haber yapmak...

katılmıyorum,adamaların işi gücü araştırarak yalan yanlış haber yapmak...

Kodalak

Alıntı yapılan: Ant55 - 16 April 2009, 17:31:44
katılmıyorum,adamaların işi gücü araştırarak yalan yanlış haber yapmak...

;D

o zaman bu durumda onlara farklı hitap etmek gerekmez mi?

Bu medyayı hiç okumam , hiçbirşeylerinede güvenmem

harbisamsunsporlu5517

16 April 2009, 17:44:40 #12 Son düzenlenme: 16 April 2009, 17:48:15 harbisamsunsporlu5517
bu densızlıgı yapmalarındaki amacları Samsunspor-Trabzonspor rekabetını tamamen düşmanlıga cevırmek

55.hakan

en güvenilmeyen gazeteler spor gazeteleridir olmaya da devam edecek benim gözümde.işini bu kadar kötü yapamaz bir insan muhtemelen bir stajere vermişlerdir al bu haberi yap diye

guvener55

bide türkiyenin en iyi spor gazetesiyiz derler.gerizekalılığın önde gideni bu resmen