Oktay Delibalta'ya ts talipmiş

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 15 April 2009, 09:25:35

« önceki - sonraki »

veis

yanlız önümüzdeki seneye iddaaalı bir kadrodan bahseden sevgili yöneticimiz transfer yapmanın imkansız oldugunu söylüyor.acaba bu çoook idaalı olucak kadro sercanla sefayla mı süperlige çıkacak.haa ayrı konu barlarda gece hayatlarında iddaalıysak kesin şampiyonuz.

**KaR6**

Alıntı yapılan: veis - 18 April 2009, 12:41:58
haa ayrı konu barlarda gece hayatlarında iddaalıysak kesin şampiyonuz.

o zaman 10 numaraya talibim zaten ;D

beşnumara

Alıntı yapılan: veis - 18 April 2009, 12:41:58
yanlız önümüzdeki seneye iddaaalı bir kadrodan bahseden sevgili yöneticimiz transfer yapmanın imkansız oldugunu söylüyor.acaba bu çoook idaalı olucak kadro sercanla sefayla mı süperlige çıkacak.haa ayrı konu barlarda gece hayatlarında iddaalıysak kesin şampiyonuz.
hem seneye iddialı kadro kuracağız diyorlar hem de transfer yapamayacağız zaten oktayı gönderme gibi bir düşüncemiz yok diyor bu nasıl bir tezattır ben anlayamadım. nasıl bir yönetim anlayışına sahipsiniz yaa. oktayı tutacaksak şunu yapmalıyız: bu takımda hiç futbol oynamayıp oktayın aldığının 3 katı alan futbolcularımız var ayıp olmuyor mu? en azından bu kulüpte oynamayanların aldığı kadar oktaya para verin de en azından kulüpte tutmak için bir adım atmış olursunuz. eğer verilecekse de trabzona verilmesin.transfer dönemi henüz başlamadı.tek akıllı kulüp trabzon değil heralde.başkaları da teklif verecektir diye düşünüyorum.

ugrass

yönetim satmadıgı surece SAMSUNSPOR dalar.. sözleşmelri 1 yıl daha var.. seve seve oynayacaklar samsunsporda...

HaKanReiS

İNŞALLAH GİTMEZ HİÇ BİRİ BU KADRO SENEYE KALIRSA İYİ BİR YÖNETİM GELİRSE COK İYİ OLU ORALARA TS YE ADNAN GİTTİ NE OLDU HARCANDI COCUK GEREK YOK

gnc bengülü

gidecek olan adnanı görüp ona göre karar versin adnan ts ts diodu şimdi hacettepede

Ertuğrul Sağlam

Oktay'dan halen ses seda yok  en son 17,04 tarihinde saat 19,11'de siteye girmiş haydi oktay cvp bekliyoruz senden :-\

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 21 April 2009, 23:05:30
Oktay'dan halen ses seda yok  en son 17,04 tarihinde saat 19,11'de siteye girmiş haydi oktay cvp bekliyoruz senden :-\

%100 Samsunspor lu Oktayın menajeri  %90 hiçbiyere benden habersiz açıklama yapma demiştir ;)

beşnumara

oktay gidiciiii... bizim için hayırlısı olsun.önümüzdeki maçlara bakacağız artık. ne yapalım geçen sene oktay diye biri yoktu.gitmese iyi olur ama ne yapalım.tekrar söylüyorum bu takımda bir gr futbol oynamayıp geçen sezon başında beni X kulüp Y kulüp istiyo deyip de fiyatını yükselten arkadaşlar oktayıın aldığının 3 katını alıyorsa ve oktayın imzaladığı rakam dahi ödenmek de zorlanıyorsalar diyecek bir şey yok.. bu satten sonra oktayın yapacağı açıklamalar da klasik açıklama olacaktır. ben samsunsporun sözleşmeli futbolcusuyum. ama şu unutuluyor: imza attığı cüzi rakam bile ödenmiyor ve serbest kalacak.

ozgur_altunay

oktay'ın samsunsporda önümüzdeki sezonda kalması lazım çünkü oktay tam olarak bu lige hazir değil eğer süperlig takımına giderse sonu adnan güngör gibi olcaktır ben oktay'ın samsunsporu bırakcağini sanmıyorum seviyoruz seni delibaltaa

hala kızı

giden gider,kalan sağlar bizimdir.

METE_55

oktaya trabzonspor talipmiş yok daha neler kardeşim sen önce çalım atmayı ,ayakta durmayı,topa vurmayı ve samsunsporluluğun nedemek olduğunu bir öğren ve bu büyük takımı kümede bırak ondan sonra cehennemin dibinemi gidiyon yoksa trabzonamı...yaşasın.55

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: METE_55 - 28 April 2009, 15:37:36
oktaya trabzonspor talipmiş yok daha neler kardeşim sen önce çalım atmayı ,ayakta durmayı,topa vurmayı ve samsunsporluluğun nedemek olduğunu bir öğren ve bu büyük takımı kümede bırak ondan sonra cehennemin dibinemi gidiyon yoksa trabzonamı...yaşasın.55

kardeş, oktay elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan biridir ve çok efendidir, bu siteyede üyedir ve bütün üyelerimizi düğününe davet etmiş birisidir, ve taraftarlarımızda onu düğününde yalnız bırakmadılar, senin bunları biliyor olman lazım ama çok sinirli olduğu için böyle yazdın heralde yoksa oktay her zaman elinden geleni yapar çok darbeye maruz kalıyor maçlarda o yüzden kendini pek gösteremiyor

METE_55

bir kere benim oktayla ilgili kişisel bir sorunum yok ve herşeyide biliyorum ayrıcada ben sinirli değilim ama çok üzgünüm ve içim acıyor ve herkez gibi canım yanıyor ciğerlerim yanıyor yani,(samsunsporum) benim siteye üye oması kadar çıkıpta sahada gol atmasıda çok önemli ayrıca ben bu kutsal forma altında ne darbe yiyenler gördüm, EMİNLER,RAHMETLİ MUZAFFERLER,RIFATLAR,TEMELLER,CANAVAR HAMDİLER,GOZGOZ YILMAZLAR,ÇOLAK ÖMERLER,KALECİ TEKİNLER, İSALAR, BÜNYAMİNLER, O ZAMAN FAZLA SÖZE GEREK YOK ARAKADAŞIM...55

METE_55

ERCANLAR,İMDATLAR,ERTUĞRULLAR, DAHA NİCELERİ..55