Oktay Delibalta'ya ts talipmiş

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 15 April 2009, 09:25:35

« önceki - sonraki »

CriminaL

doğru demiş takım zaten transfer yapamıyor neden oyuncu satsın

Ertuğrul Sağlam

arkadaşlar takımımızın transfer yapamam sebebini ayrıntısı ile bilen arkadaşımız varsa bir açıklama yapsa siteye iyi olur neden transfer yapamıyoruz ve transfer yapamamıza sebep olan borç miktarı nekadar?
Bu konuda bilgisi olan arkadaşımız açıklama yaparsa seviniriz tşk şimdiden.

Kais

sanırım önce futbolcu alacaklarının ödenmesi gerekiyor.tabi birde federasyona olan borçlar vfar galiba

CriminaL

futbolcu alacakları ve federasyona olan borçlardan dolayı transfer yapamıyoruz.sanırım 2.5 milyon tl yanılmıyorsam borç miktarı.tam olarak bilen arkadaş varsa yazarsa iyi olur

Kais

1 ay içinde 1milyon200bin tl futbolcu alacaklarının mutlaka ödenmesi lazım

CriminaL

sanırım 1milyon200bin tl bu sezon oynayan oyuncuların alacakları miktar.yani ödenmezse hepsi bosman kuralına göre serbest kalacak

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Kais - 17 April 2009, 11:47:35
1 ay içinde 1milyon200bin tl futbolcu alacaklarının mutlaka ödenmesi lazım

şuanki futbolcu alacakları transfer yapmaya engel değil bu söz konusu olan engel enceden kalma borçlar galiba ama detay nedir onu bilmiyoruz

CriminaL

bu seneki futbolcu alacakları dahil değil önceden olan borçlar ve tffye olan borçlardan dolayı transfer yapamıyor takım.tabi bu seneki alacakları ödenmezse de oyuncular serbest kalacak

Kodalak

Alıntı yapılan: CriminaL - 17 April 2009, 11:54:45
bu seneki futbolcu alacakları dahil değil önceden olan borçlar ve tffye olan borçlardan dolayı transfer yapamıyor takım.tabi bu seneki alacakları ödenmezse de oyuncular serbest kalacak

Federasyon bu konuda transfer tahtası denilen bir uygulama ile kulüpleri takip ediyor,önceki,şimdiki futbolcu alacakları   ve t.f.f borçları ödenmeden yada uzlaşma olmadan(futbolcuların başvurularını geri çekmeleri) transfer yapamıyoruz

Kodalak

Geçen sezaon Sn.Fuat Köktaş federasyon ve futbolcularla anlaşıp transfer tahtasını açmıştı

Kodalak

Hatırlarsak o dönemde Oktayımız,Turgayımız,Volkanımız,Muratımız (diğer futbolcu kardeşlerimizde bizim canımız  :-X) transfer edilmişti.

Bide bişi söylücem ne zamandan beri ilk defa böyle olumlu transferler gördüm ben,hatırlıyorum Sn.İsmail Uyanık döneminde böyle olumlu tarnsferler olmuştu.Cenk,Güngör,Erman,Timofte,Dobre,Allum,Müjdat,Ertuğrul,Sinan......

samsun155

kaptan 55

bu konuyla ilgili son sözüm larissa formasıyla görsem oktayı alkışlarım ama ts formasını giydiği gün biter benim için

55(tuncay)55

bence oktay gitmemeli hele trabzona hiç hiç gitmemeli gidecekse bursaspor'a gitsin bursa sporun hocası yabancı degil [bence oktay gitmez]

kuzey55

AlıntıTrabzonspor ile anlaştığı iddia edilen Oktay'ın sözleşmeli oyuncuları olduğunu hatırlatan Cevat Öncü, bu oyuncu için hiçbir takımla masaya oturmadıklarını vurguladıktan sonra ekledi: "Onu bırakmaya niyetimiz yok"

KAFA KARIŞTIRIYORLAR
Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Cevat Öncü'den, Oktay Delibalta'nın kulüpler düzeyindeki görüşmelerin ardından Trabzonspor ile anlaştığı yönünde kimi basın organlarında çıkan açıklamaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Trabzonspor veya menajerler aracılığı ile Oktay konusunda bugüne dek hiçbir görüşme yapmadıklarını dile getiren Öncü, "Doğru değil. Bunlar gerçeği yansıtmayıp, kafa karıştıran yazılar" dedi.

ARAYAN OLMADI
Oktay'ın sözleşmesi süren oyuncularından biri olduğunu hatırlatan Öncü, "Oktay konusunda bizim kapımızı şu ana kadar çalan olmadı. Eğer çalan olursa ve futbolcumuz da gitmek isterse, bunun bedeli çok ciddi rakamlar ile olur. Aksi halde herhangi bir transferin yaşanması mümkün olmaz. Kaldı ki, bizim önümüzdeki sezona ilişkin çok ciddi hedeflerimiz var. Oktay'da bu hedeflerimizin önemli parçalarından bir tanesi" diye konuştu.

bunun üzerine söylenecek birşey olmadığını düşünüyorum...