Samsun'un çirkin yüzü...Seçkin Mekanlarda Derbi heyecanı !!!

Başlatan merkez, 14 April 2009, 09:46:21

« önceki - sonraki »

merkez

Samsunspor kimin umurunda ki ? Ne de olsa bu kentin ismini taşımıyor,bu kentin en büyük markası değil o !

Kime ne Samsunspor'dan ki ?

Fenerbahça-Galatasaray Maçı varmış,Derbiymiş önemliymiş...

Evimde hasta var, canım ciğerim yatıyor yatağında,ben karşı komşuya düğüne gidiyorum misali...

Bu kent için yaptığımız bir çok organizasyonu,işimizi gücümüzü bırakıp kent dinamiklerini nasıl harekete geçiririz düşüncesiyle verdiğimiz uğraşları  daha yarım sayfa yayınlatamadığımız Haber gazetesi sanki çok büyük Marifetmiş gibi,Gazetenin tam göbeğinde hem de yarım sayfa hemide ! rekli veriyor haberi.

VAY YAVRUM VAY....

Seçkin Mekanlarda Derbi heyecanıymış...

Açılışlar ve Tayyip Beyin Samsun ziyaretlerinden başka ismini duymadığımız (sanırım vaktinin büyük kısmını İzmirde geçiriyor ne de olsa İzmirin vekili o) Birnur Şahinoğlu'da eşi ve Bafra Eski Belediye Başkanı ile birlikte o mekanlardan birinde seyretmişler Çok sevdikleri takımlarının maçını...

O mekanlara bir şey demiyorum netice de restoran da o saatte yayıncı kuruluş açılır ,ben bunu yarım sayfa renkli haber yapan zihniyete kızıyorum,isyan ediyorum !!!

Samsunsporun bir maçına dahi gelmemiş,ağzından Samsunla ilgili bir kelime çıkmamış Birnur Şahinoğlunu eleştirmek yerine fotoğraflarını çekip büyük işmiş gibi haber yapmalarına kızıyorum.

Samsunluyu temsil etmeyen benden biri oımayan,hislerimi anlamayan duygularıma ortak olmayanların Vekil Seçilmesi için Genel merkezine referans verenleri Allaha Havale Ediyorum,

Samsunlu olup da ,bunları bile bile, sırf ideolojileri uğruna bu çarpıklığa oy verenlere acıyorum...

Akyol

yaman55

geçen sene bu siteden gelin dedim şunlara şampiyonluk turu attırnayalım dedim kimse tınlamadı çerkez-55 le özkan17 geldi sadece bu senede bjkliler yapar şovunu

eLLis

Özkan yoktu ben vardım o zaman ve 3 5 kişiydik sadece bu sene çiftlikte dernekler var bakalım ne olacak kavga için gidin demiyorum atkınızı polarınızı giyin insanlara Samsunsporu hatırlatın en azından..

kaptan 55

olimpiyattada maç esnasında büyükbi kavga çıkmış çok üzüldüm ama?yesinler birbirlerini

edmontdante

Alıntı yapılan: merkez - 14 April 2009, 09:46:21
  Seçkin Mekanlarda Derbi heyecanıymış...

O mekanlara bir şey demiyorum netice de restoran da o saatte yayıncı kuruluş açılır ,ben bunu yarım sayfa renkli haber yapan zihniyete kızıyorum,isyan ediyorum !!!

cembaba

AlıntıSeçkin Mekanlarda Derbi heyecanıymış...

Aslında dediğin doğru. ve ya Fenerbahçe maçından sonra çiftliğe çıkanlara karşı çıkacan işte 100 kişi zaten Şirinler' in derneği orada. Alayına Gider Yapıcan bakalım daha izleyebiliyorlar mı? Az daha Genç Fenerbahçeliler falan kurulcaktı son olaylardan sonra yoklar şimdi. !

jean

bu tur gunlerde birlesip basmaya gidecen esasinda mekani

europe_55

Ciftlikte ve diger yerlerde bizim derneklerimiz var.
Bu yil Samsun´da diger takimlarin sampiyonluk turu atabilecegini sanmiyorum  ;)

55.hakan

diğer takımları tutan olabilir ama basının buna alet olması daha kötü birşey

ali ihsan

Bizim basın için haber olsunda ne olursa olsun.Duyarlı olunmalı ama nerdeeeeeeeeeee

özkan

evet ben yoktum yaman abı yanınızda ama ben arkadaslarımla gıtmısdım cıftlıge 5-6 kişi karsılasmısdık o kadar sadece..bu iş bir iki kişiyle olmaz illaki gruplar buyuk etken burada.

AntZ

Aslında değil yarım sayfa bunları tam sayfa haber yapmak lazım!   >:( Yapsınlar ki millet te görsün seçtikleri insanların gerçek yüzlerini.

İstemeden de olsa güzel bir habercilik!  ;D Tebrikler Haber, aynen devam  ;)

Siz istediğiniz gibi yapın haberi, biz hangi gazeteyi nasıl okuyacağımı biliyoruz, Haber genelde "tersten" okunan bir gazete  ;D

Akyol

haber gazetesi bizi hiç yanıltmadı aferim aynen devam