Biz de Kırıldık...

Başlatan merkez, 10 April 2009, 10:02:55

« önceki - sonraki »

merkez

Bu zamana kadar hep destek olduğumuz,gerek moral vermek  gerekse maçlara motive edebilmek amacıyla bazen açtığımız başlıklarla ,bazen yaptığımız yorumlarla hep el üstünde tuttuğumuz Futbolcu Kardeşlerim,Arkadaşlarım !!!

İyi niyetinizden hiç şüphem olmadı,isyanınızı feveranınızı anlayışla karşılıyor saygı duyuyorum.

Yalnız içinde bulunduğumuz kritik duruma bakarsak,bu çıkışınızın çok zamansız ve talihsiz olduğunu düşünüyorum ve bizim de bir yanımızın kırık olduğunu bilmenizi istiyorum.

Ligin Bitimine 5 hafta kala ,küme düşme seneryoları kurulan bir takımın futbolcuları olarak size kayıtsız şartsız destek veren,yağmur çamur demeden bu armanın peşinde deplasman deplasman dolaşan,aldığı 50 lira haftalığı hiç düşünmeden bu uğurda harcayan taraftarın azıcık da olsa haklı olduğunu,yıllardır çile çekip perişan olduğunu lütfen unutmayın.

Ve kalan 5 hafta'da aslanlar gibi çıkıp Samsunspor'u bu yakışmayan yerden kurtarın.

Büyükşehir ve Alt belediyelerin de takıma sahip çıkmasıyla Samsunspor güzel günlere kavuşacaktır.

Biz inanıyoruz,siz de inanın.

Lütfen...

kayacan

Bizde kırıldık.Çok güzel ifade etmişsin hislerimizi....

Baskent_Samsunspor

helal olsun merkez bizim kırıklıklarımız hep içimizde kalmıştı hep sözde kalmıştı biz tribüne gelmemizlik yapamadık ama bizim samsunspor sevgisi çok ağır geldi o ağırlığı çıkarıp atamadık bu da anlayana

Ollivanders

SAMSUNSPOR umuza olan askimizdan un ufak olduk  ne kırılmasi...

edmontdante

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 10 April 2009, 11:48:20
kırıklıklarımız hep içimizde kalmıştı hep sözde kalmıştı biz tribüne gelmemizlik yapamadık ama

Ertuğrul Sağlam

Samsunspor formasını üzerinde taşıyan bütün futbolcularımıza inanıyor ve güveniyorum onlarıon hepsi onurlu ve gururlu kişiler içlerinde hatalar yapanlar olsa bile çeşitli cezalarla cezalandırılıp bugün tekrar takımımızla birlikteler bundan sonra kırgınlıkların ve güceniklerin artık bir son bulması gerek önyargılı davranmamamız gerek takımımıza kalan son 5 haftada herhangi bir futbolcu ayrımı yapmadan gerekli desteği verelim ve hayırlısı ile bu sezonu bitirelim ondan sonraki süreçte yeni oluşacak yönetim ve devam ederlerse bu teknik kadro oturup konuşurlar takıma uymayan beklentileri karşılayamayan futbolcuları gönderirler yani tabiri caiz ise çürük elmaları ayırır temizlerler ama yeterki biz bu 5 haftalık süreçte takımımıza gereken desteği verelim

SAMSUNSPOR FUTBOLCULARI ONURLU ŞEREFLİ VE TAŞIDIĞI FORMANIN ÖNEMİ İDRAK ETMİŞ KİŞİLERDİR diye düşünüyorum ..........

GençKozluklu

Evet taraftar olarak bizler de kırılmadık ancak yılmadık. Hep takıma destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. İnşallah bu olumsuz durumlardan kısa sürede kurtuluruz.

never.55

kim ne halde olursa olsun parasını alamayan topçu sezon sonu gidecek göz göre göre... takımda zaten iyi oynayan 3-4 kişi var onlarda kaçar elimizden bizde bir sene daha kırıldık kırılıyoruz yazar dururuz boş boş sonuç ne olurr kocaman birr HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇ biz futbolcularla karşılıklı kırıladuralım şehrin godamanları uyusunnn

HoliganSamSunLu

on numara bir cevap teşekkür ediyorum.

pitbul055

Alıntı yapılan: kayacan - 10 April 2009, 11:34:36
Bizde kırıldık.Çok güzel ifade etmişsin hislerimizi....

jean

bitsin bu iskence artik ya kalalim ligde seneyede biri ciksin kafaya oynayalim

veis

evimizde giresundan 4 yedik.
malatyadan 3-1 den maç verdik.
bu sene deplasmanlarda hep elimiz boş döndük
süperlig derken küme düşmemeye oynadık
en az 8000 kişi maçlara geldi
hermaçda herdeplasmanda arkanızda taraftar vardı

soruyorum size bizler kırılmadıkmı bizler üzülmedikmi beylerrr...

kaptan 55

Alıntı yapılan: veis - 11 April 2009, 07:57:31
evimizde giresundan 4 yedik.
malatyadan 3-1 den maç verdik.
bu sene deplasmanlarda hep elimiz boş döndük
süperlig derken küme düşmemeye oynadık
en az 8000 kişi maçlara geldi
hermaçda herdeplasmanda arkanızda taraftar vardı

soruyorum size bizler kırılmadıkmı bizler üzülmedikmi beylerrr...
hangi deplasmanda yalnız kaldınız?süperligde bile çoğu takımlar 5-6 bin kişiye oynarken yeri geldi onbinler geldi sizi desteklemeye eee daha ne yapalım şu ligde bile bi seri yapamadınız sizler kırıldınız bizler inanın ÖLDÜK.

never.55

cevabım gözgöz yılmaza.diğer konuya yazamadım çunku yorum panelı çıkmıyo..oktay delibalta giderse senın samsunsporluluğun kalıcak mı demiş???eğer o giderse ki gitsin bence bu paralardan  çok daha fazlasını hakediyo.ancakk eğer onun gibisi gelirse ben bu sefer onun hayranı olıcam.size oktay delibaltayı bu kadar sevmem nıye bu kadar dert oldu anlayamadım.onu çok sevıyorum çunku hiçbir futbolcu onun gibi olamadı bir maçdan sonra ona olan sevgımı ona ılettım ondan bı hatıra ıstedım ve tlfnumu aldı arıcağını soledı.aramaz tabıkı dedım ancak 4-5 gun sonra benı aradı ve onla bı yemek yedım ve benım için çok önemli bi hediye bana takdım ettı.olay bu.bu hareketınden sonrada daha fazla hayran oldum.heee sezon sonu gıderse gorursunuz yazıp yazmadğmı siteye..

merkez

Kusura bakma yanlış anlamışım kardeşim.