Sercan Affedildi

Başlatan YaşarDoğu, 07 April 2009, 20:27:04

« önceki - sonraki »

eski55

peki bize turgut un sprintlerimi lazım yoksa serkan ın gol vuruşlarımı.kralı kimse yemedi demişsin ama kendileri geri planda kaldıkları için serkanı takımdan uzaklaştırdılar.yoksa serkanla şimdiki zibidilerin yaptıkları arasında dağlar kadar fark var bence...herkes  sercan ve sefanın neden kadro dışı kaldığını biliyor ama serkanın neden bu takımdan dışlandığının bir açıklaması yapılamıyor.söylenen idmana katılmadı.senin 20 yaşındaki çocukların idmana katılmadıkları gibi idmanında terk ediyorlar .akabinde af ediliyorlar ve kadrodalar.bu  mudur  doğru  sizce..

edmontdante

Alıntı yapılan: eski55 - 09 April 2009, 19:01:26
peki bize turgut un sprintlerimi lazım yoksa serkan ın gol vuruşlarımı.kralı kimse yemedi demişsin ama kendileri geri planda kaldıkları için serkanı takımdan uzaklaştırdılar.yoksa serkanla şimdiki zibidilerin yaptıkları arasında dağlar kadar fark var bence...herkes  sercan ve sefanın neden kadro dışı kaldığını biliyor ama serkanın neden bu takımdan dışlandığının bir açıklaması yapılamıyor.söylenen idmana katılmadı.senin 20 yaşındaki çocukların idmana katılmadıkları gibi idmanında terk ediyorlar .akabinde af ediliyorlar ve kadrodalar.bu  mudur  doğru  sizce..

Katılıyorum.Tek katılmadığım Turgut'un sprintleri kelimesi.Evet hep söyleniyor Turgut'un sprintleri.Böyle bir söylenti var gerçekten.Peki nerede,en son ne zaman gördünüz bu sprintini.

Ollivanders

Alıntı yapılan: edmontdante - 09 April 2009, 20:47:55
Katılıyorum.Tek katılmadığım Turgut'un sprintleri kelimesi.Evet hep söyleniyor Turgut'un sprintleri.Böyle bir söylenti var gerçekten.Peki nerede,en son ne zaman gördünüz bu sprintini.

:)

şimşek_55

Anasayfaya Dön Karakter boyutu :     Turgut belediye yolunda
09 Nisan 2009 / 17:12
Turkcell Süper Lig temsilcilerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Samsunspor'un genç yıldızı Turgut Doğan şahin'i kadrosuna katmak için düğmeye bastı
DÜĞMEYE BASTILAR

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Samsunspor'un genç yıldızı Turgut Doğan Şahin'i kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Geleçek sezon Turgut'u kadrosunda görmek isteyen Turkcell Süper Lig temsilcisi, geçtiğimiz hafta oynanan Altay maçında genç futbolcuyu yakın takibe aldı. Yardımcı antrenör Mert Korkmaz, Turgut hakkında bol bol bilgi aldı.

MERT KORKMAZ İZLEDİ

Yardımcı Antrenör Mert Korkmaz'ın, Kırmızı-Beyazlı genç futbolcuyu Altay maçında çok beğendiği ve genç yetenek hakkında Teknik Direktör Abdullah Avcı'ya olumlu bir rapor yazdığı öğrenildi. İUstanbul temsilcisi önümüzdeki günlerde Turgut için Samsunspor'un kapısını çalması bekleniyor.

Alıntı :Denge Gazetesi

edmontdante

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 09 April 2009, 21:53:45

Yardımcı Antrenör Mert Korkmaz'ın, Kırmızı-Beyazlı genç futbolcuyu Altay maçında çok beğendiği ve genç yetenek hakkında Teknik Direktör Abdullah Avcı'ya olumlu bir rapor yazdığı öğrenildi. İUstanbul temsilcisi önümüzdeki günlerde Turgut için Samsunspor'un kapısını çalması bekleniyor.
Alıntı :Denge Gazetesi

La arkadaş artık delireceğim.Allah rızası için bırakın bu işleri artık ya.Altay maçında Turgut'u çok  beğenmişler.Bu kadar şişirme olmaz.Ne yaptı bu adam da çok beğendiler bunu.Sadece bir orta yaptı az daha gol oluyordu.Böyle bir şey yok.Bu kadar aqtal yerine konulur mu insnlar anlamıyorum

AntZ

09 April 2009, 22:56:04 #95 Son düzenlenme: 09 April 2009, 22:57:35 Ant55
Aferin denge gazetesine, şurda kritik 5 hafta kalmış, ulusal basın yapsa anlarım ama birde transfer dedikodularıyla iyice kafalarını karıştırıyorlar. Tebrik ederim Denge Gazetesini ilk haber veren siz oldunuz, işte örnek gazetecilik!

Kaya

SAMSUN medyasından da bu beklenir zaten topçunun gideceği de yoksa gönderir bunlar >:(

celebi

bizim yerel medyadan ne zaman adam gibi bir haber çıkmış

Baskent_Samsunspor

yerel medyada yalelli oldu

CriminaL

Alıntı yapılan: eski55 - 09 April 2009, 19:01:26

ben turgut ile serkanı kıyaslamadım zaten bunu nereden çıkardınız anlamadım.sadece turgutta o kadar kucumsenecek bir futbolcu değil demek istedim.zaten turgut bence bu sezon sonu gider satarlar iyi bir paraya..neyse konu sercandı nerelere geldi

Ertuğrul Sağlam

Samsunspor formasını üzerinde taşıyan bütün futbolcularımıza inanıyor ve güveniyorum onlarıon hepsi onurlu ve gururlu kişiler içlerinde hatalar yapanlar olsa bile çeşitli cezalarla cezalandırılıp bugün tekrar takımımızla birlikteler bundan sonra kırgınlıkların ve güceniklerin artık bir son bulması gerek önyargılı davranmamamız gerek takımımıza kalan son 5 haftada herhangi bir futbolcu ayrımı yapmadan gerekli desteği verelim ve hayırlısı ile bu sezonu bitirelim ondan sonraki süreçte yeni oluşacak yönetim ve devam ederlerse bu teknik kadro oturup konuşurlar takıma uymayan beklentileri karşılayamayan futbolcuları gönderirler yani tabiri caiz ise çürük elmaları ayırır temizlerler ama yeterki biz bu 5 haftalık süreçte takımımıza gereken desteği verelim

SAMSUNSPOR FUTBOLCULARI ONURLU ŞEREFLİ VE TAŞIDIĞI FORMANIN ÖNEMİ İDRAK ETMİŞ KİŞİLERDİR diye düşünüyorum ..........

site yöneticilerinden konunun kilitlenmesini rica ediyorum çünkü yapılan yorumlar hep hakaret boyutunda ne bize ne kulübümüze nede futbolcularımıza faydası yok diye düşünüyorum
benimki sadece bi öneri doğru olanı tabiki siz site yöneticileri bilir..

Recep

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 10 April 2009, 12:06:02

SAMSUNSPOR FUTBOLCULARI ONURLU ŞEREFLİ VE TAŞIDIĞI FORMANIN ÖNEMİ İDRAK ETMİŞ KİŞİLERDİR diye düşünüyorum ..........[/b]

Maçtan bir gün önce kampı terk edip ne yaptığı bilinmeyen dünkü çocuk buna rağmen maçta ilk onbir fırsatı veriliyor ve penaltıyıda küfür eder gibi kullanıyor bu kişimi Samsunspor formasının önemini idrak etmiş sorarım sana
Diğer çoğu futbolcu kardeşlerim ellerinden geleni vermeye çalıştığına da şüphem yok

şimşek_55

Sahaya cıkıp  mucadele edecek  ve Samsunsporu  temsıl edecek kısıler  yıne  bu futbolcu kardeslerımızdır. Sercan da  kendısını  ınsallah Samsunspor taraftarına  Dıyarbakır macını alarak affettırır  ve bıze  derın bır nefes aldırır.

Ollivanders

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 10 April 2009, 21:17:57
Sercan da  kendısını  ınsallah Samsunspor taraftarına  Dıyarbakır macını alarak affettırır  ve bıze  derın bır nefes aldırır.

Affettirmesi icin 1 mac almak yetmez.Samsunlu olmanin Samsunspor da oynamanin gereğini yerine getirmeli.

Recep

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 10 April 2009, 21:17:57
Sahaya cıkıp  mucadele edecek  ve Samsunsporu  temsıl edecek kısıler  yıne  bu futbolcu kardeslerımızdır. Sercan da  kendısını  ınsallah Samsunspor taraftarına  Dıyarbakır macını alarak affettırır  ve bıze  derın bır nefes aldırır.
benim için sercan bundan sonra Samsunsporu asla ve asla temsil edmez bana kalsa 19 mayıs stadında top bile toplayamaz Allah bize yaptıklarını misli misli çıkartsın