Sercan Affedildi

Başlatan YaşarDoğu, 07 April 2009, 20:27:04

« önceki - sonraki »

kaptan 55

bugüne kadar kendi çocuklarımız diye onları hep ayrı tuttuk onları daha çok sevdik bu forma altında ama ne oldu bi murat bi turgay kadar dışardan gelen futbolcularımızın yarısını vermediler takıma aksine takımın disiplini bozdukları gerekçesiyle takımdan uzaklaştırıldılar.iyi bi alıcı bulunursa yeni gelen yönetimim bunları acilen satmalı bakalım gurbette nasıl oynayacaklar,sezon ortasında beni geri alın diye ağlamaya başlıcaklar bunu şimdiden yazın bi kenara.bize turgay gibi murat gibi kenan gibi mücadeleci ruhuyla oynanayan futbolcular gerek,kaçak güreşen,dötü başı oynayan aman bananeciliği kendine ilke edinmiş futbolcularla bu işin olmayacağını gördük

Akyol

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 08 April 2009, 09:34:48
bugüne kadar kendi çocuklarımız diye onları hep ayrı tuttuk onları daha çok sevdik bu forma altında ama ne oldu bi murat bi turgay kadar dışardan gelen futbolcularımızın yarısını vermediler takıma aksine takımın disiplini bozdukları gerekçesiyle takımdan uzaklaştırıldılar.iyi bi alıcı bulunursa yeni gelen yönetimim bunları acilen satmalı bakalım gurbette nasıl oynayacaklar,sezon ortasında beni geri alın diye ağlamaya başlıcaklar bunu şimdiden yazın bi kenara.bize turgay gibi murat gibi kenan gibi mücadeleci ruhuyla oynanayan futbolcular gerek,kaçak güreşen,dötü başı oynayan aman bananeciliği kendine ilke edinmiş futbolcularla bu işin olmayacağını gördük

kelimesi kelimesine katılıyorum..

esedullah

Sercan çok genç bir futbolcu ve hatalar yapabilir yeterki hatalarından ders çıkarmasını bilsin bu ceza onun için yeni bir başlangıç olacaktır.

55.hakan

sercan' a da affedenlere de yazıklar olsun

furkan88

canım isterse her türlü pisliği yaparım.kafama göre takılırım.nasıl olsa kadro dışı kalcam diğerleri gibi 3-4 hafta sonra affedilcem.3-4 hafta tatil yaparım.samsunun çocuğuyum.yönetim, hoca tanış.beni nasıl olsa affederler.ercüment hoca takımın başında olduğu sürece samsunun çocukları şimdi bunları diyecek.bizi bu gençler süperlige taşıyacak dimi.disiplin diye bişey bilmeyen,medyanın pofpofladığı,hocalarının her pisliklerine göz yumduğu,havalarda gezen gençlerimiz bizi süperlige çıkartacak dimi.samsunun çocuları dedik üstümüze çıktılar.biz armanın peşindeyiz,orası burası kalkanların,ayrımcılık yapanların değil.

Kais

Alıntı yapılan: 35ama55 - 08 April 2009, 13:55:49
Benim için , bu karardan sonra Samsunspor bitmiştir ...

cidden mi?

vanlioglu

Gerçekten çok yazık takıma karşı yaptıkları ve tutumu ortada gelmişiz bide bu adamı affediyoruz. Bi sercana mı kaldı bu takım... ne sercanlar geldi geçti buda gelmeden geçecek ama lütfen SAMSUNSPORuma bunu yapmayın

celebi

Alıntı yapılan: berusa55 - 07 April 2009, 20:28:52
İnşallah ders almıştır dicem ama konu Sercan olunca biraz düşünmek lazım bu konuda...

Baskent_Samsunspor

bitirinde samsunspor böyle zihniyetlere kalsın

taraftarın buna tepkisiz kalmamaması lazım

şahsen benim fikrim eğer sercanın sayesinde ligde kalacaksak 3.lige düşelim eğerki şampiyon olacaksak da amatöre düşmeye razıyım böyle disiplinsiz futbolcuların samsunsporda işi yok

pitbul055

Ertuğrul Sağlam

YANLIŞ YAPIYORUZ ARKADAŞLAR YANLIŞ

Şuana kadar yapılan yorumlara bakıyorumda sanki bazı arkadaşlar başka takım taraftarı ağzı ile konuşuyor kin ve nefret dolu yorumlar sanki konuştuğumuz isimler Samsunspor'un futbolcuları değil

Arkadaşlar kulübün yetkilileri Sercan'a olsun Sefa'ya olsun bir ceza verdi kadro dışı bıraktı ve durumlarında olumlu gelişmeler olduki kadro dışı bırakanlar geri kadroya çağırdı tabiki konunun burasını biz bilmiyoruz ve bilip bilmeden yorum yapıyoruz
Kulübümüzün içinde bulunduğu durum dolayısıyla bizim elimizdeki değerleri bi çırpıda silmek gibi bir lüksümüz yok ve birde şu açıdan bakın olaya 20-21 yaşlarınındalar futbol hayatının ilkbaharında bu çocuklar ve başlarında ciddi manada bir yönetim boşluğu zaafiyeti var bunlara bişeyler öğretecek yaptıklarının hata olduğunu söyleyecek Samsunspor Formasının ne denli kutsal bir forma olduğunu onlara anlatacak profesyonelliği onlara öğretecek birileri yok başlarında yani Samsunspor'u yönetebilecek bir iradeye sahip idareciler yok en basiti takımımızın başında futbolcular ile yönetim arasında köprü vazifesi görecek bir kulüp menejerimiz yok  ve bu yönetim boşluğundan  istifade eden bu genç kardeşlerimiz yaşlarınında verdiği acemilikle bu tür olumsuz bir tablo sergiliyorlar

Arkadaşlar biraz daha sabredelim kulübümüzde taşlar yerine bir otursun idare boşluğu ortadan bi kalksın görün bakalım isteyen istediği gibi at koşturabiliyormu Sercanı Sefayı Turgutu bi çırpıda silmek takımdan def etmek çok kolay önemli olan butür değerlerimizi kazanabilmek yeri geldiği zamanda istediğimiz kulübe satabilmek bu çocukların hepsinde Süper lig'de oynayabilecek kapasite var ama yeterki bunlara bunu en olur şekli ile anlatılabilinse  ve önemli bi konudaha hiç bir futbolcu bilerek kötü oynamak istemez veya kadro dışı kalmak istemez bu kulüpten ayrılmak istese bile önce kendini ispatlaması lazım ki başka bir kulübe transfer olabilsin oynamayan ne olduğu belirsiz futbolcuyu kim neden transfer etsinki yani o yüzden ben inanmıyorum bizim futbolcularımız birşeyleri sorun edip kötü oynayacağını bu çocuklar genç sabredelim gerekli desteği verelim ve kulübümüzünde kongrede iyi bir başkan ve yönetimi ile beraber ben inanıyorum hem bu futbolcularımız hemde takımımız çok güzel başarılr yaşatacak bize
Ben bu düşüncelerimin olacağına inanıyorum sizinde inanmanızı istiyorum yarın herşey yoluna girdiğinde bu çocuklar bu formanın hakkını layıkıyla verdiklerinde bu çocukları yerden yere vuranlar utanacaklar
Lütfen biraz daha olumlu düşünelim olaylara iyi tarafından bakalım yapıcı olalım eğer ozamanda bişeyler yolunda gitmiyorsa ozaman gereken ne ise yapılır ama ozaman buzaman değil....
tabi herkesin kendi görüşü gibi buda benim görüşüm beni bağlar........

King Of The North

Sercan bu lafları söylemiş mi öğrenecem bugün, affedildiyse eğer vardır bir sebebi ama Samsunsporumuzu hiçbir zaman bırakmam,bunu daha önce çok denedim başaramadım.

Baskent_Samsunspor

08 April 2009, 17:00:28 #42 Son düzenlenme: 08 April 2009, 17:10:21 Baskent_Samsunspor
sevgili kardeşim %100 samsunspor içinde samsunspor aşkı bulunan bir futbolcu o formanın kutsallığını kavrayamazmı

harbisamsunsporlu5517

08 April 2009, 17:22:13 #43 Son düzenlenme: 08 April 2009, 17:26:04 harbisamsunsporlu5517
iki üç karektersız için gemiyi terkedenler olmadık aslada olmayız terketmek ısteyenlerinde yolu acık olsun mert kardesim umarım sözlerınde ciddi değilsindir :

beşnumara

sercan sefa turgut bizim değerlerimiz değildir.bizim değerlerimiz muzafferdir emindir nuri asandır metedir serkandır... ama biz ne yaptık biz değerlerimize sahip çıkmadık bu isimlerden bazılarını bu kulüpten soğuttuk kim için ne için? hiç kimse isteyerek kadro dışı kalmaz diyorsun.pekii anterenmanı kafasına göre terketmek arkasından gelen hocayı taraftarı arkadaşlarını hiçe saymak, sallamamak veya takım kamptayken huzuru bozmak takım arkadaşlarına ana avrat sövmek kadro dışı kaldıktan sonra da samsuna gidelim görüşürüz demek... bunları yapan birileri için de hiç kimse istemeyerek kadro dışı kalmak istemez demek de bunların yaptığı kadar bir yanlıştır. yoksa yanılıyormuyum