Bank Asya 1. Lig / 29. Hafta / Samsunspor'umuz - Altay

Başlatan yönetici, 28 March 2009, 19:35:33

« önceki - sonraki »

gozgoz yýlmaz

Sevgili futbolcularımız yöneticilerden ısrarla ödenmemiş galibiyet primlerini istiyorlarmış. Şimdi şöyle düşünün, topçunun transfer taksidi diyelim ki 25.000 lira. Ama o onu değil, 2.000 liralık, 3.000 liralık galibiyet primlerini istiyor. Neden? Çok mu kanaatkarlar? Sebebi şu, artık kanunlara göre futbolcu transfer bedelini er ya da geç TFF'den alıyor. Yani o paraları garanti zaten. Asıl amaç primleri alabilmek çünkü onlar garanti değil. Hatta pek sevgili bazı futbolcularımız o muhteşem zekalarını konuşturarak " küme düşmemeye oynatyan takımlar, galibiyet için artı prim veriyorlar, bizde öyle birşey yok, bizde de olsun" diyorlarmış. O yüzden mi potaya soktunuz bizi? Ayrıca içimde kalmasın Eray, senden hiçbir şey olmaz, hele kaleci hiç olmaz, Safiye Soymandan kaleci olur ama senden olmaz!

europe_55

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 05 April 2009, 23:15:36
Ayrıca içimde kalmasın Eray, senden hiçbir şey olmaz, hele kaleci hiç olmaz, Safiye Soymandan kaleci olur ama senden olmaz!

;D ;D ;D

berkay55

Tufan

istasyon mahallesinin çocugu mustafa kaleye geçseydi 4 gol yemezdi bundan eminim.
eray deyince aklıma giresun faciası geldi bir an iftar masasında misafirleri bırakıp maça gitmiştim ne için erayın ve hayrettinin şovunu izlemek için bugünde öyle olmuş galiba.

edmontdante

Bugün kahvaltıda "TOLGA" dan bahsetmiştik pat diye benzer biri mi çıktı yoksa yine.

Altay kaleye gelmeden  4 gol buldu.Eray yedi takımı.O çocuğun buradaki olayı bitti bundan sonra istesede iyi kaleci de olsa (Ki artık iyi kaleci olmadığı tescillendi) artık burada mümkün değil.Ne yalan söyleyim kalecilik yapmış biri olarak haline üzüldüm.Kalecilikde üstüste gelir böyle şeyler.

Turgut efendi çiftlikte gezeceğine  3.gol öncesi açık teibün önünden serbest vuruş kullandığımızda rakip ceza sahasının köşesinde kontrol edemediği topun hesabını yapsın.Sadece bir stop yapacak sadece bu kadar.Ama beyefendi topla boğuşunca topu kaptırıyor rakibin  biraz sürüp attığı ara pası gidip gol oluyor.Acaba bunu kaç kişi hatırlıyor bilmiyorum.Rakip kalede tehlike yaratabileceğimiz bir pozisyon sadece Turgut'un kazmalığı yüzünden döndü bizim kaleye gol oldu.İzlemeyenler diyecek ki tee rakip cezasahasında olan bir pozisyondan bahsediyosun oradan bizim kaleye 80 metre var.Doğru.Ama tüm takım rakip cezasahasındayken kaptırdığın top tek topta bizimm kalede gol oluyor.Sebebi senin topu kontrol edememen.Stop edememen.stop ya stop ara pası verkaç falan demiyoruz sadece stoplamak.

Ve bu Turgut efendi Bolu maçında da aynısını yapmadı mı?Bomboş topu rakip sahadayken rakibe atmadı mı?Peşine gelen kontrada 5 saniyede gol olmadı mı?

Takımın tamamı kötüydü.Biraz Turgay iyiydi diyebilirim.Bunun dışında herkes hiç görmediğim kadar kötüydü.Can,Oktay,Murat bile kötilerdi. Zaten kötü gününde olan takım bir de kalecinin ikramları olunca  böyle bir mağlubiyet aldı.

Sefa için birşeyler söylemek lazım.Bir adamın pas hata oranı %80 olabilir mi?Bu nasıl futbolculuk?Bu adamı ne düşünerek takıma monte ettiler tekrar anlamak mümkün değil.Bence kimsenin beğenmediği Ömür bile Sefa'dan faydalı.Oyuna girdikten sonra da gördük en azından al ver yapıp oyunun yönünü zaman zaman çevirebiliyor.

YaşarDoğu

mehmet yılmaz

Bir ara yardımcı hakem, Altay'ın forveti zannedip Eray'a ofsayt kaldıracaktı! ???

4 golü Eray değil de Cengiz yese idi bu kadar zoruma gitmezdi. Çünkü perşembenin gelişi çarşambadan belli, o kadar açıktı ki böyle olacağı.

Ayrıca Giresun maçında yediği 4 gol bunların yanında yılın kalecisi ödülü getirir. Son gol hariç hepsinde de klasını konuşturdu Eray. Son golde de yapardı bir güzellik ama terbiyesiz Altaylı oyuncu Eray'ın asist yapmasına fırsat vermeden zank diye vurdu.

Türk futbolu o Altaylı gibler yüzünden ilerleyemiyor.

Son olarak ben de buradan Fatih Terim'e sesleniyorum. Eray'ı A milli takıma almazsan art niyetlisin. ( Onu genç milliye alan da gitsin çiçek yetiştirsin, futboldan anlarım diye dolaşmasın!)

şimşek_55

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 05 April 2009, 23:15:36
Sevgili futbolcularımız yöneticilerden ısrarla ödenmemiş galibiyet primlerini istiyorlarmış. Şimdi şöyle düşünün, topçunun transfer taksidi diyelim ki 25.000 lira. Ama o onu değil, 2.000 liralık, 3.000 liralık galibiyet primlerini istiyor. Neden? Çok mu kanaatkarlar? Sebebi şu, artık kanunlara göre futbolcu transfer bedelini er ya da geç TFF'den alıyor. Yani o paraları garanti zaten. Asıl amaç primleri alabilmek çünkü onlar garanti değil. Hatta pek sevgili bazı futbolcularımız o muhteşem zekalarını konuşturarak " küme düşmemeye oynatyan takımlar, galibiyet için artı prim veriyorlar, bizde öyle birşey yok, bizde de olsun" diyorlarmış. O yüzden mi potaya soktunuz bizi? Ayrıca içimde kalmasın Eray, senden hiçbir şey olmaz, hele kaleci hiç olmaz, Safiye Soymandan kaleci olur ama senden olmaz!

Bu acıklama  bu macın tamamının  ozetını verıyor ıste. Hafta ıcı ıdmana  cıkmama nedenlerını acıklıyor ve bu macın neden kaybedıldıgını  acıklıyor. Artık futbol dunyasında  1980 -1990 ların ne futbol kulturu nede oyuncuları  mevcut.Futbol dunyası cok degısmıs  ve paranın on planda oldugu bır spor dalı halıne donusmus. Ayrıca  futbolcular su kadar alıyor bu kadar alıyor dıye elestırmeyelım bence. Cunku  dunyada  3 mıo € alan topcuda  var  yıllık 3000 tl de alan var. Belkı herkes asgarı ucretlı bırının  yaptıgı ısı yapabılır ama  sahaya 11 futbolcu cıkıyor ve onu en az 5000  kısı ızlıyor.   Insallah ılerleyen donemde  yonetım ve  futbol manasında  hayırlısı olur. Bıze bır galıbıyet bu sene ıcın yeter. Problememız  yonetım kurulması  ve  bır dahakı sezounun kadrosunun olusturulması olur ınsallah.

edmontdante

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 05 April 2009, 23:29:14

Bu acıklama  bu macın tamamının  ozetını verıyor ıste. Hafta ıcı ıdmana  cıkmama nedenlerını acıklıyor ve bu macın neden kaybedıldıgını  acıklıyor.

ayni fikirdeyim.

Recep

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 05 April 2009, 23:29:14

Bu acıklama  bu macın tamamının  ozetını verıyor ıste. Hafta ıcı ıdmana  cıkmama nedenlerını acıklıyor ve bu macın neden kaybedıldıgını  acıklıyor. Artık futbol dunyasında  1980 -1990 ların ne futbol kulturu nede oyuncuları  mevcut.Futbol dunyası cok degısmıs  ve paranın on planda oldugu bır spor dalı halıne donusmus. Ayrıca  futbolcular su kadar alıyor bu kadar alıyor dıye elestırmeyelım bence. Cunku  dunyada  3 mıo € alan topcuda  var  yıllık 3000 tl de alan var. Belkı herkes asgarı ucretlı bırının  yaptıgı ısı yapabılır ama  sahaya 11 futbolcu cıkıyor ve onu en az 5000  kısı ızlıyor.   Insallah ılerleyen donemde  yonetım ve  futbol manasında  hayırlısı olur. Bıze bır galıbıyet bu sene ıcın yeter. Problememız  yonetım kurulması  ve  bır dahakı sezounun kadrosunun olusturulması olur ınsallah.

ya lütfen futbolcuların her para konusu olunca onları savunup sırf bu konular için mesaj yazma
ama bi konuda haklısın bi b.k olmayacak halı sahada bile oynasa 3 kişinin seyretmeyeceği adamları 5000 kişi izleyince g..leri kalkıyor kendilerini futbolcu zannediyorlar
takım kümeye düşecek nerdeyse adamlar alması gereken parayı hak etmemişken kalkıp galibiyet primi istiyorlarmış Allahım bu parayı hak etmeyip isteyenin burnundan getirsin

berusa55

05 April 2009, 23:36:31 #325 Son düzenlenme: 05 April 2009, 23:39:57 berusa55
Bu arada Necaatin Demirtaş başkan dışında maça gelmeyen diğerleri için ne dememiz lazım şimdi arkadaşlar!

İnşallah 10 Nisan'da tabi yapılırsa kongrede görürüz bu seçilmişleri!  >:(

**KaR6**

seneye gidicem abi, beni alsınlar yaa, bu sefa kadar oynarım valla.. oynayamam belki de yerim o çimleri sırf formanın aşkına! ona buna basarım, nostalji yasatırım taraftara!! cidden cıldırdım yaa, bu kadar para düşkünü olunur mu? begenmediğiniz kocaeline bakın, sakarya ya bakın, çok mu paraları var? adamlar aglıyo lan sahada?? armaya baktınız mi hiç? yeter vallahi yeter yaa..

CriminaL

eskiden menejerlik sistemi diye birşey yoktu o yuzden futbolcuların aklında tek birşey vardı.çıkıp adam gibi topunu oynamak ve taraftarıyla beraber bu mutluluğu tatmak.şimdiye bakarsak hemen hemen her futbolcunun bir menejeri var ve akıllarını çelmede oldukça ustalar !! eminim tek dedikleri şey sen paranı almaya bak takımı sen mi kurtaracaksın !

CriminaL

Alıntı yapılan: **KaR6** - 05 April 2009, 23:39:41
armaya baktınız mi hiç? yeter vallahi yeter yaa..

ne yazık ki bizim topçuların kafasında sadece para var arma falan düşüneni yok bence..( 1 kısmı hariç )

edmontdante

Resim yüklemenin bir anlamı yok ama çektik ekleyelim bari.