Bayanlar Basketbol Ligi Play-Off Takvimi [SAMSUN BK]

Başlatan berusa55, 24 March 2009, 03:00:00

« önceki - sonraki »

beşnumara

25 April 2009, 02:13:02 #345 Son düzenlenme: 25 April 2009, 02:16:23 beþnumara
Bugün maç için gündüz mersine gittim ev arkadaşımla beraber salon dışında bi kaç eleman vardı atkılı dedim heralde bugüne iyi hazırlandılar ama salona girince bizim taraftarımızın "t"sinin olamayacağını gördüm. maç için söyleyeceklerim şunlar: sizler de tvden izlediniz neyin ne olduğunu gördünüz ama ben canlı izleyen biri olarak izlenimlerimi aktarmak istiyorum. mersin takımı samsunda oynadığı gibi oynayamadı.öyle her attığı sayılar girmedi ve biz samsundaki maçlara oranla pota altında iyiydik.özellikle erlana 13 sayıda takılı kaldı diye kızıyodum ama 21 ribaundla oynamış.gerçekten adeola ve erlana pota altında iyiydi.mersinin 23 numaralı oyuncusuydu heralde inanılmaz hızlı oyuncu ne yapıp ne edip bu kızı almamız lazım seneye avrupada oynayacaksak bizim işimize çok lazım olacak. maçın normal süresinin son saniyesinde o hata yapılır mı bi girseydi bitmişti işimiz. maçta arkamda oturan birinde samsunspor atkısı vardı ve devamlı açıp gösteriyodu herkese. dedim ki: pazar günü iyi hazırlanın da burda şov yapalım samsundan arkadaşlar da gelecek kalabalık olmamız lazım getirebildiğiniz kadar arkadaşlarınızı getirin.bu konuşmadan sonra arkamda oturan takım kaptanı burcunun annesi ile erkek kardeşi oturuyodu bana annesi dedi ki: samsundan gelirken bi de kolbastı ekibi getirsinler burda oynasalar güzel olmaz mı? dedim teyzeciğim ne yaptın sen :D biz trabzonun oyunlarına gelmeyiz :P trabzonun oyunlarıyla işimiz olmaz.o da dedi ki: niye ama karadeniz oyunu değil mi ikiniz de karadeniz kentisiniz. dışardan öyle görünüyor demek ki. siz bilmiyorsunuz heralde aramızdaki rekabeti. bizden uzak dursunlar ne yaparsalar yapsınlar.bizim onların oyunlarıyla işimiz olmaz deyince açıkçası şaşırdı biraz :D
pazar günkü maç için şunu söyleyebilirim: mersin samsunda gerçekten üst düzey oynadı ama güçleri bu kadar.hiç kendimizi sıkıntıya sokmadan pazar günü eğer istersek bu işi mersinde bitirirriz.bir de samsundan arkadaşlar gelirse abartmıyorum o salonu biz yıkarız gerçekten.çünkü mersin maçlarında liseli bi kaç kız ve erkek bağırıyor. son söyleyeceğim de pazar günü beklerim mersine ;)

beşnumara

25 April 2009, 02:43:49 #346 Son düzenlenme: 25 April 2009, 03:26:17 beþnumara
maçta çektiğim bir kaç resmi paylaşayım sizlerle hem tribünleri de görmüş olursunuz ;)

başkan yalnız takılmak istedi heralde ama elemanı kötü yakalaşmışım veya öyle mi görünüyor ;D

bu manitaları özellikle çektim.2 dakika rahat durmadılar bi oraya bi buraya :D dedim şimdi bunlara yaklaşsam sağına soluna belli olmaz belki kelepçeyi takar hemen ve başlar ... :P saçımda yok ama neyse :D akyol55,kar6, iak5529, 35ama55 gelin de götürelim abi yaa yalnız olmuyo bu işler.bana şimdi kardeşim biz zaten yalnız değiliz demeyin.bekarız daaa...

berusa55

Bizim seyircimizin ne kadar kıymetli, önemli ve takımını ateşleyen bir güç olduğunu şu Mersin seyricisinin halini görünce bugün daha iyi anladık. Oyuncular da bizim taraftarlarımızın kıymetini bilsin ve bir daha geçen Salı günki gibi üzmesin bizleri

AntZ

Hayırdır? Seyirci klasik müzik konseri diye karıştırıp basket maçına mı gelmiş? Neyse SBK resitali izleyip gittiler, çok şey kaybetmiş sayılmazlar  ;)

Kaya

Alıntı yapılan: beşnumara - 25 April 2009, 02:43:49

bu manitaları özellikle çektim.2 dakika rahat durmadılar bi oraya bi buraya :D dedim şimdi bunlara yaklaşsam sağına soluna belli olmaz belki kelepçeyi takar hemen ve başlar ... :P saçımda yok ama neyse :D akyol55,kar6, iak5529, 35ama55 gelin de götürelim abi yaa yalnız olmuyo bu işler.bana şimdi kardeşim biz zaten yalnız değiliz demeyin.bekarız daaa...

üleeen ne adamsın fatih sen ya :P

Akyol

25 April 2009, 08:14:04 #350 Son düzenlenme: 25 April 2009, 08:16:36 AKYOL55
mersin fatihi kardeşim benim helal olsun sana  :P

çevik kuvvet msn versenee verseneee verseneee  :D madem mersinlisin msnini vermelisin  :P

AntZ

Alemsiniz kardeşim, takılacak başka birilerini bulamadınız mı  ;D

jean

pazar gunu bu isi bitielim son maca kalirsa strs cok olur normalde yenmemiz lazim sahamizdaki macta kotu oynadik yenmemeiz gerek bir macti bu mac ve aldik pazar gunu taraftarimizinda destegiyle aliriz diye dusunuyorum sonrasi allah kerim

celebi

gs b yi yendi bu akşam fb:2 gs:1 oldu. zannımca gs gelse hem hesabımız var onlarla hem fb ye göre daha zayıf

berusa55

Takımın en iyilerinden Erlana Larkins ve arka planda Mc Bride... Sizlerden yarın da güzel bir oyun bekliyoruz kızlar; bitirin yarın şu işi...

beşnumara

beşnumara

bugün hiç keyfim yok heralde yenileceğiz.cuma günü giderken içimde ayrı bir heyecan vardı sanki yeneceğimizi hissetmiştim. hiç keyfim yok ama ben yine de gideceğim allahtan bir şey çıkmazsa.

veis

git ama kardeşim maçla ilgilen milletin resmini çekme :P

harbisamsunsporlu5517

D SPOR 26 - 04 -2009 - Yayın Akışı

00:00  Tenis Atp Barcelona Final 
  06:00  Tenis Atp Barcelona Yarı Final 2 
  08:00  Bisiklet Bmxpıg 
  09:00  Mobil 1 Grıd 
  09:30  Motorsport 
  10:00  Bank Asya (Karabük - Adanaspor) 
  11:30  Redbull Crashed Ice 
  12:00  iddialı bakıs