Bayanlar Basketbol Ligi Play-Off Takvimi [SAMSUN BK]

Başlatan berusa55, 24 March 2009, 03:00:00

« önceki - sonraki »

sadece55

böyle durumda kız baskete önem verilecektir ben inanıyorum hele final yada şampiyonluk gelebilirse çok farklı olur o zaman gerçekten sağlam destek verilir zaten çok büyük parada gerek yok

edmontdante

Yarı Final maçları ne zaman?Takvim belli değil galiba?

berusa55

Alıntı yapılan: edmontdante - 06 April 2009, 13:04:06
Yarı Final maçları ne zaman?Takvim belli değil galiba?

Sanırım Teknosa Türkiye Kupası maçlarından sonradır sevgili edmontdante. Ayın 12'sine kadar bir play off yarı final maçı takvimine rastlamadım hiçbir yerde.

Baskent_Samsunspor

Alıntı yapılan: cem and naz55 - 02 April 2009, 22:15:14
onlar bu şehirde bir ilki başardılar bu şehri avrupaya ilk defa onlar açılmayı başardılar bu şehrin kör talihini kırdılar fenerle final oynarız  sizleri çok seviyoruz kızlarımız helal olsun size helal olsun

delikanlı kızlar ruhunu koyuyorlar

Sadece Samsunspor

since1965

Mersin B.Belediyespor maçı pazartesi saat 20 nisan pazartesi 18:00 da yaşar dogu spor salonunda

Akyol

salonu full doldurmalıyız muhakkak dolacaktır ama bağıran kişi sayısı bakımından söylüyorum  ;)

ramcQ_55

Alıntı yapılan: since1965 - 14 April 2009, 19:10:25
Mersin B.Belediyespor maçı pazartesi saat 20 nisan pazartesi 18:00 da yaşar dogu spor salonunda

zor oldu anlamak ama olsun yinede güzeldi   ;D ;D ;D ;D ;D

Akyol

bende akşam 8 de anladım sonradan 18 i görünce rahatladım biligi için teşekkürler since1965  ;)

berusa55

Bu maçı alıp 1-0 önde başladığımız seride, durumu 2-0 yapıp final yolunda büyük avantaj elde etmek istiyoruz.

Akyol

Alıntı yapılan: berusa55 - 14 April 2009, 20:00:08
Bu maçı alıp 1-0 önde başladığımız seride, durumu 2-0 yapıp final yolunda büyük avantaj elde etmek istiyoruz.
2-0 yaparsak en kötü ihtimal 3-2 tamamlarız seriyi ama kızların uzatacağını sanmıyorum kısa bir yarı final olur 3-0 ya da 3-1 biter diyorum

berusa55

Evet... Seriyi 2-0 yapıp Mersin'e gitmek karşı takımı baskı altına almak iyi olacaktır. Stresli olan taraf Mersin olacak şüphesiz. Orda oynayacağımız ilk maçla işi bitirmek isteyeceğizdir 3-0'la. Eğer ki kaybedersek 2-1 olur ve yine maç Mersin'de. O'nu da alamazsak, saha avantajı dolayısıyla son maçı Samsun'da oynayacağız ama işi oraya bırakmayız umarım.

europe_55

Umarim bu seriyi hic uzatmadan 3-0 ya da 3-1 ile geceriz...

Size güveniyoruz Kizlar!!!

celebi

King Of The North

Türkiye kupasında finale biz çıksaydık feneri ezer geçerdik yav yazık oldu.