Bank Asya 1.Lig 28.Hafta | Kdc. Karabükspor - Samsunspor'umuz : 1-1

Başlatan MeL_55, 22 March 2009, 18:56:59

« önceki - sonraki »

kuzey55

maçın hakemi çağatay şahan...gaziantep b.b 2-0 mağlup oldugumuz maçı yönetti.son yönettiği maçlarda deplasman takımları kazandıç-.

onur 55

beyler hepınız rahat olun bu takım karabuk u yenecek gucte.

Sadece Samsunspor

AlıntıSamsunspor maçında sahaya eksik bir kadroyla çıkacaklarını söyleyen Özkara, ''Takımda Murat Özkan, Murat Selvi, Fırat ve kaleci Bülent sakat. Takım kaptanı Bülent Bal ise kart cezalısı. Ancak Samsunspor maçı bizim için çok önemli ve ara vermeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

kalecileri yok kaptanları cezalı murat özkan yok alırız bu maçı

King Of The North

Alıntı yapılan: cany - 26 March 2009, 18:26:40
şu deplasman fobisini yenebilseler gerçekten yaa....taraftar da gidiyo aslında çoğu deplasmana hatta galiba hepsine...ama hala deplasmanda ligin sonuncuyuz....en azından 1-2 maç kazanabilsek yükselişe geçebiliriz....bi dahaki sezon içinde faydalı olur....takım dağılacak mı bilmiyorum gerçi ama

Deplasmana en çok taraftarı giden takım biziz ama en az puan alan takım da biziz.Bu alemin kralı biziz ;)

sezgin

ferhat55

biz gittiğimiz yerden eli boş dönmeyiz üç puan bizim

yaman55

Alıntı yapılan: ferhat55 - 26 March 2009, 22:42:27
biz gittiğimiz yerden eli boş dönmeyiz üç puan bizim

Deplasmanda lig sonuncusuyuz   ;D

Akyol

zaten karadeniz bölgesine dağıttığımız puanları alsaydık şimdi lig lideriydik  ;)

beşnumara

valla yaa trabzonun liginde bu kadar karadenizli takım varken şampiyon oluyordu.yazık beee kimlere neler verdik neler...

55.hakan

Alıntı yapılan: sezgin - 26 March 2009, 21:26:26
klasik olacak ama 1  0   olsun bizim olsun
yetmez 1 0 en az 2 gol atmamız lazım gol yemeden duramıyoruz deplasmanda

Akyol

sahamızda sırf karadenizli rakiplerimize 11 puan kaptırmışız yani alsak 45 puan da ve play-off potasındaydık.bu yılı çok iyi etüt etmek gerekiyor her anlamda seneye takımımızda murat yıldırım bi kere kesinlikle kalmalı oktay,can,kenan,turgay,gökhan gibi isimler kadroda tutulmalı 3-4 tane lig a tecrübesi olan isim ve akıllarının başlarına geleceğini umduğumuz gençlerimizle daha temkinli ve liderliğe oynayan bir SAMSUNSPOR izleyebiliriz.Sahip çıkma mevzularını bu böülmde konuşmuyoruz ayrı topicler de konuşuyoruz ama topluca bir kenetlenme şart.Şu kadarını söylüyorum ben karşıyaka yı izlerken inanın içim içimi yiyor bu adamlar play off oynayacak biz seyredicez yazık utanması gerekenler malum  :-\

gozgoz yýlmaz

Klasikleşmiş bir şekilde maç günü yaklaştıkça kazanacağımıza dair hislerimiz de yoğunlaşıyor. Pazartesi 0-2 biter, salı 1-2 olur, çarşamba 2-2 derken perşembe, 1-1 ya da 2-1 demeye başladım. yarın 2-1 alırız derim. :)

Sayende manyak oldum Samsunspor!!!

cem 55

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 27 March 2009, 00:55:23
Klasikleşmiş bir şekilde maç günü yaklaştıkça kazanacağımıza dair hislerimiz de yoğunlaşıyor. Pazartesi 0-2 biter, salı 1-2 olur, çarşamba 2-2 derken perşembe, 1-1 ya da 2-1 demeye başladım. yarın 2-1 alırız derim. :)

Sayende manyak oldum Samsunspor!!!
zor be abi bu takım deplasmanda ne oynadı ki şimdiye kadar hele bide murat yıldırım da yok topu ileri taşıyacak tek adamımız oktay o da tek başına bi yere kadar 2.yarıda deplasmanda yaptıgımız 5 maçta koca 450 dakikada sadece 1 gol atmısız durum bu kadar vahim ben çok umutsuzum hele gol ayaklarımızın burhanla turgut oldugu aklıma gelince dahada karamsar oluyorum ve gol bulamayacıgımızı düşünüyorum ben karabükten en iyi alıcagımız sonucu gol yemeden alacagımız 0-0 lık sonuç olarak görüyorum insallah yanılırım

beşnumara

cem abi, siz istanbul grubu bu sene hangi deplasmandan puan getirdiniz yaaa :D :D kuruttunuz takımı abi ;)

cem 55

Alıntı yapılan: beşnumara - 27 March 2009, 04:48:15
cem abi, siz istanbul grubu bu sene hangi deplasmandan puan getirdiniz yaaa :D :D kuruttunuz takımı abi ;)
valla kardeşim deplasmandaki ilk ve tek galibiyetimiz olan altay maçında tribundeydik ama inan hala o macıda nasıl aldık aklım almıyo inan o maçta bile  son 3 dakikada 3 gol yiyebilirdik hasan 3 kere bosa cıktı 3 topu da boş kaleye atamadılar o gün futbol sansı yanımızdaydı bu haftada öyle olur insallah.