BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARI

Başlatan ozgur_altunay, 20 March 2009, 20:28:41

« önceki - sonraki »

ozgur_altunay

20 March 2009, 20:28:41 Son düzenlenme: 20 March 2009, 20:41:27 samsuni
Samsunspor Malatyaspor karşılaşmasında,şehrimizin markası, bizim tek sevdamız SAMSUNSPOR'umuzu Malatyaspor mücadelesinde yalnız bırakmayalım. Bu şehirde üvey evlat muamelesi gören SAMSUNSPORtaraftarlarını maça bekliyoruz.

Biz SAMSUNSPOR'umuzu yalnız bırakanları PAZARgünü maç öncesi protesto edeceğiz.SAMSUNSPOR''sahipsiz değildir.                                   

Toplanma yeri:Atakum üst Geçit                                                                                        Harekat:SABAH 09:30 
irtibat no:İrtibat no:0546 729 34 95   0545 864 88 18 0545 614 08 17 0545 934 4760                                   

ATAKUM UYUMA SAMSUNSPORUMUZA SAHİP ÇIKALIM         

ATAKUM ARENA TARAFTARLAR   GRUBU                                                                                                                         

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

arkadaşlar bizler tek yürek tek ses olalım.samsunsporumuzu gözden çıkaranlarada 29 martta hesap soralım.malatya maçınıda kaybedersek biteriz.ligden düşmekten çok malatyanın bizi yenmesi yıkar bu şehri.

Ertuğrul Sağlam

merkezde oturuyorum ama sırf sizinle aynı duyguyu paylaşmak ve ortak hareket eme düşüncesi ile pazar uykusu falanda umrumda değil Atakum arena ile olacağım

Kais

bende cıftlıkte oturuyom pazar 10da meydandayım Allah nasıp ederse

Pergani 55

Samsunda olmayı ve maça gelmeyi çok isterdim ama...Bit artık yoruldum bu asker ocagında Şafak 55.