Seçim Öncesi Oy Kullanacak Samsunsporlulara...

Başlatan merkez, 14 March 2009, 06:28:23

« önceki - sonraki »

merkez

14 March 2009, 06:28:23 Son düzenlenme: 14 March 2009, 06:29:58 merkez
       Defalarca yazdım yine tekrar etmek istiyorum,biz bu sitede asla siyaset yapmadık bundan sonra da yapmayacağız,bu gelenek rahmetli Teoman'ın prensibidir ve böyle devam edecektir.

Bu zamana kadar Samsunspor'u önemsememiş,bu takımın içinde bulunduğu kaotik durumu hiçbir zaman dert edinmemiş,kendisine verilen yetkilerin bu kentin en büyük markasına, Samsunspora yönlendirilmesinin bir gereklilik olduğunu hissetmemiş ve bu anlamda hiçbir sorumluluk yüklenmemiş mevcut yada yeni adayların aksine;

Samsun'un öz çocuğu olduğunu bildiğimiz, Samsunsporlu olduğuna inandığımız ve bundan sonraki süreçte bu konuda sorumluluk almaktan kaçmayacağına itimat ettiğimiz adayların tercih edilmesi gerekliliğine inanıyorum.

Böylelikle kişiye ya da partiye değil ,Samsunspora oy kullanmış olmanın verdiği gönül rahatlığıyla bir yönetim dönemini huzurlu geçirebileceğimizi düşünüyor ve kullanılacak tek bir oyun bile çok önemli olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Bu bağlam da ,Samsunspor için siyaseten değil mantıken karar vermek zorunluluğunun  Samsunsporluluk adına büyük önem arz ettiğini, kullandığımız her oyun bize olumlu ya da olumusuz mutlaka geri döneceğini unutmamalıyız.

Lütfen mantıklı bireyler ve bilinçli Samsunsporlular olarak sesimizin ulaştığı herkesi,ikna edebileceğimiz her kişiyi bu ayrıntılar ışığında yönlendirelim,bilgilendirelim gerekiyorsa da ikna edelim.

Bu, bizim Samsunluluk borcumuzdur ,

Bu, bizim Samsunspor için şu an sağlayabileceğimiz en büyük faydadır.

Bu,5 yıl daha kahretmememiz için, hala müdahale imkanımız olan son fırsattır.

55.hakan

Alıntı yapılan: merkez - 14 March 2009, 06:28:23

Samsun'un öz çocuğu olduğunu bildiğimiz, Samsunsporlu olduğuna inandığımız ve bundan sonraki süreçte bu konuda sorumluluk almaktan kaçmayacağına itimat ettiğimiz adayların tercih edilmesi gerekliliğine inanıyorum.

ramcQ_55

Alıntı yapılan: merkez - 14 March 2009, 06:28:23
      Lütfen mantıklı bireyler ve bilinçli Samsunsporlular olarak sesimizin ulaştığı herkesi,ikna edebileceğimiz her kişiyi bu ayrıntılar ışığında yönlendirelim,bilgilendirelim gerekiyorsa da ikna edelim.

Bu, bizim Samsunluluk borcumuzdur ,

Bu, bizim Samsunspor için şu an sağlayabileceğimiz en büyük faydadır.

Akyol

evimizde 6 oy var bu oylar parka bahçeye değil o koltuğu hak edene ve bu şehirin en büyük markasına sahip çıkacağını taahhüt eden adaya gidecek.

delikurt 55

bizler gurbetteyiz arkadaşlar sizlere yakışan neyse onu yapın hepinize başarılar.

kuzey55

bende samsunda değilim ama yzy bizden 9 oy kaybetti...belki ufak tefek birşey ama görevimi yerine getirdim.

MeL_55

cgr

arena55

yzy bizden 500 oy kaybetti kaybetmedi cunkü vermedık vermeyızde

harbisamsunsporlu5517

red_white

bizdende 2 oy kaybetti haydi Samsunlu şehrine ve takımına sahip çık yzy ye oy verme

Mert

15 March 2009, 11:07:20 #11 Son düzenlenme: 15 March 2009, 11:10:58 Mert 55
Evdeki herkese söyledim 4 oy bizden kaybetti.Zaten vermeyeceklermiş.

red_white

inş yzy bu seçimde şok olucak haydi arkadaşlar şehrimizin ve takımımızın sahipsiz olmadığını gösterelim herkes birşeyler yapmaya çalışıyor 1 oy bir oydur yzy ye gitmesin

Sadece Samsunspor

evdekiler atakumda mhpye verecek büyükşehirde ise şuan belli değil ama akpye oy çıkmaz bizim evden imkansız ;D

sBc-55

İlkadımda Nihat batur....Büyükşehirde Mehmet Atalay.. Gerisi Fıs..