Bank Asya 1.Lig 26.Hafta |Ç.Rizespor- Samsunspor'umuz

Başlatan yaman55, 08 March 2009, 20:47:17

« önceki - sonraki »

CriminaL

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 15 March 2009, 15:00:45
4-3-3 dön be hocam yenıleceksek serefımızle yenılelım

kafan guzel heralde fark yaparlar ilk yarı o zaman takımda o taktikle oynayacak topcu yokki

55.hakan

Oktay ceza sahgası dışından çok sert vurdu top 90 diye tabir edilen iki direğin birleştiği yere vurarak dışarı çıktı

ah beee

kuzey55

talip55 yol al şurdan çokmu hoşuna gitcek 5 yiyince dengesiz.defol len

CriminaL

Dk 31 Oktay ceza sahgası dışından çok sert vurdu top 90 diye tabir edilen iki direğin birleştiği yere vurarak dışarı çıktı

ulan şansımıza edim ben

samsun155

bluegreen55

Hep öne geçip yeniliyoduk şimdi bi değişiklik olsun onlar öne geçti biz yenelim

red_white

SerhaT55

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: CriminaL - 15 March 2009, 15:02:11
kafan guzel heralde fark yaparlar ilk yarı o zaman takımda o taktikle oynayacak topcu yokki
6dfnsla yemeyecezmı frk hmn muhalefet olma krdesım

55.hakan

Ani gelişen Samsunspor atağında Burhan ceza sahasına girerken düşürüldü serbest vuruşu Gökhan kullandı. Yerden sert bir şekilde giden topu kaleci köşeden kornere gönderdi

gol yemeden oynayamıyor bunlar yaa

kuzey55

Dk 34 Ani gelişen Samsunspor atağında Burhan ceza sahasına girerken düşürüldü serbest vuruşu Gökhan kullandı. Yerden sert bir şekilde giden topu kaleci köşeden kornere gönderdi

yok böyle birşey atalım artık kötü oynamıyoruz...

talip55

arkadaşın ben hepinizden fazla samsunsporluyum ben istermiyi ama ne diyorum bu maçı biz kazanayız ben sinirle öyle konuşuyom bu takımın halini içime sindiremiyom

Gaziosmanpaşalı3455

Dk 34 Ani gelişen Samsunspor atağında Burhan ceza sahasına girerken düşürüldü serbest vuruşu Gökhan kullandı. Yerden sert bir şekilde giden topu kaleci köşeden kornere gönderdi

CriminaL

ne varsa oktayda var walla sorumluluk alır şut çeker koşar top saklar daha ne yapsın bu adam..

oguz_5528

herkess sinirlii dostumm ...hep sinir olmayalımm