Bank Asya 1.Lig 25.Hafta | Samsunspor'umuz - Boluspor

Başlatan MeL_55, 01 March 2009, 16:08:22

« önceki - sonraki »

kaptan 55

kumköylü ahmet

murat yildirim herhalde oyunculara yildirim gibi giriyor bu neya toparlamasi lazim kendini sen kimsinki samsunsporu bukadar yalniz birakiyosun...

neyse busene bitti kimse korkmasin boyle 12inci 13uncu bitiririz ama seneye kaldi butun umutlar bekle simdi isin yoksa

samsun155

sercan resmen göstererek vurmuş topa..
gazetelerde 4 büyük bu gençlerin peşinde deyince şeylerimi kalktı acaba

Yalnızca BİZ

Çok şey anlatacak var ama birşeyler söylesim de gelmiyor...

edmontdante

Maçın aslında yorumu yok.Sercan Efendi diyorum ama yine de maçı izleyemeyen arkadaşlar için gördüklerimi söylemek istiyorum

Takım çok kötüydü.Murat YILDIRIM da buna dahil bu sefer.Bence en azından koşan mücadele eden Ömür ve Veysel vardı onlarda sadece bunu yapabildiler oyuna etkileri olmadı.

Boluspor tek topu iyi yapan temiz top oynayan bir takım.Nerede ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyorlar.Bu maçta Oktay'ın ve Turgut'un çokca yaptığı gibi topu esir almadan oynadılar.Topu tutmadan atılan paslarla kendilerini marke eden oyuncularımızı düşürdüler.Oysa ki biz topu tutmayı ve 2 adım atmayı tercih ettik hep ve sıkışıp kaldık.

2.golün başında  şeref tribünü  kenarında Belediye evlerine doğru akın ederken taççizgisinde Turgut arkası rakip kaleye dönükken gelen topu tutmadan ayak dışı ile yanındakine atarak ikiye bire girse sağ kanattan geliştirdiğimiz güzel bir atak olacakken topu tutup içeri doğru yönelmesi ve yediği pres sonunda topu  herhangibir yere atmak isterken kaptırmasından sonra takım hücumdayken yakalanınca 2.golü durduk yere kalemizde gördük.Oysa ki top bizdeydi ve biz hücum gerçekleştirmeliydik.Ama bunlarda o kafa mevcut değil.Boluspor'un 2 numarasını çok izlemesi lazım Turgut'un hem de çok.Bu oyunda herçeş topu tutup sürmek değil doğru zamanda yaptığın tek bir dokunuş 2 kişi eksiltir sana ama bunda o kafa nerdeeeee.

Benim Sercan'ın idmanda yaptıklarından stada girerken haberim oldu.İlk tepkim kadro dışı kalmış mı sorusunu sormak oldu ama adam 11 de kadroya çıktı.Bu da yetmezmiş gibi penaltı attı.Bu da yetmezmiş gibi herkesle dalga geçer gibi bir vuruş yaptı.İşte olayın özü burada.Sen yönetim olarak böyle davranırsan  o adam ne takımı ne hocayı ne de seyirciyi bir yerine takar.

Takımda Ercan KOLOĞLU 5 numaralı formasıyla kaptan olsa İsmail Uyanık Başkan olsa Sercan bu işleri biraz zor yapardı.Adamın ipini çekerlerdi.Ercüment hoca hoca olsa onu o an sahadan alırdı.

Bir insan yetenekli olabilir  ki ben Sercan'ın profesyonel futbol için yetenekli olduğunu da inanmıyorum ama kendini oynadığı takımın ve camianın üstünde görürse ondan futbolcu olmaz.Bugünkü penaltının özeti de buydu işte.

Her neyse bir arkadaşım demişki  zaten bolu bizi yenerdi.Evet Boluspor bizden iyiydi ama 2.golü bulup beraberliği yakalasa bu takımın direnci kesinlikle artardı.

Maçın hakemi tam bşir rezaletti.Verdiği kartlar çaldığı fauller komediydi.Bayan futbolunda bile bunlara faul çalınmıyor.Murat YILDIRIM'ın gördüğü sarı kartlar sıradan faullerdi.

Kaya

kime kızacağımızı kimden hırsımızı alacağımızı şaşırdık penaltı kaçıran kendini beğenmiş gösteriş budalasına mı yoksa maçtan bir gün önce onu göklere çıkaran gazeteci bozuntularına mı yok o da olmadı bizi bu kadroya mahkum eden şehrin ileri gelenlerine (geri kafalılar) mi.

kafam çok karışık play off diye umutlandık şimdi 1 saattir boş gözlerle puan cetveline bakıyorum yazık.....

samsunmania

Penaltıyı seyrettim. Ne diyeyim terbiyem müsade etmiyor. Ama içimden çok terbiyesizce şeyler geçiyor. Sana yazıklar olsun. Skor 1-2 penaltıya bak. Psikopat bu herif gerçekten.

şimşek_55

Takımda Ercan KOLOĞLU 5 numaralı formasıyla kaptan olsa İsmail Uyanık Başkan olsa Sercan bu işleri biraz zor yapardı.Adamın ipini çekerlerdi.Ercüment hoca hoca olsa onu o an sahadan alırdı.

Kulis yapın Ercan ı getirin takımın  basına.ERcument hoca bıraktıgında  neden tekrar  goreve cagırdınız???  Adam bırakmıstı

yaman55

08 March 2009, 18:14:16 #654 Son düzenlenme: 08 March 2009, 18:21:15 yaman55

Takımda Ercan KOLOĞLU 5 numaralı formasıyla kaptan olsa İsmail Uyanık Başkan olsa Sercan bu işleri biraz zor yapardı.

**KaR6**

Nasıl gelirsen öyle gidersin.. sıkma canını, gelmez Ercan Koloğlu korkma..

edmontdante

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 08 March 2009, 18:07:47

Kulis yapın Ercan ı getirin takımın  basına.ERcument hoca bıraktıgında  neden tekrar  goreve cagırdınız???  Adam bırakmıstı

Sen iyi okumadın galiba yazdığımı 5 numaralı formadan bahsediyorum iyi oku.Benim bu zamana kadar senin ve senin gibiler gibi aklım bu işlere çalışmadı.Ne kulisten ne başka şeyden anlarım.Varsa yoksa SAMSUNSPOR benim için başka bir şey değil.

şimşek_55

Gerek yok  boyle tartısmalara  konu kapansın  bence.

mehmet yılmaz

Şöyle bir soru sorarak başlayalım; şayet İlyas Boluspor'da değil de bizde olsa idi ne olurdu Farklı cevaplar verilebilir ama bence skor 4-1 aleyhimize değil lehimize olurdu. Hem tecrübesi hem de futbol yeteneği ile farkı ortaya koyan isimdi İlyas Kahraman.

Boluspor, devre arasında aralarında İlyas'ın da bulunduğu bazı önemli oyuncuları transfer etti. Kadro itibarıyla Samsunspor ile Boluspor denk takımlardı. Ama ne oldu Onlar takviye yaparlarken biz eldeki bazı isimleri de çıkarmak zorunda kaldık. Sahadaki farkın sebebi ekonomiktir. Büyüklük itibarıyla bizim hayli altımızda olan Bolu'da insanlar işi sahiplenmişler. Bulduk bir yönetim, başının çaresine baksın dememişler. "Samsun marka şehir olmuş, uçmuş, kanatlanmış, yemin billah tanıyamadım" denmesine bakmayın siz, hangi markadan söz ediyoruz; son yıllarda yerlerde süründürülen Samsunspor markasından mı?

Samsun'a gelenler arasında en iyi takım kesinlikle Boluspor idi. Zaten son 6 maçının 5'ini kazanıp 1'inde berabere kalmaları onların önlenemez yükselişlerini anlatıyordu. Eğer ciddi bir aksilik olmazsa seneye Süper Ligde olacaklarını düşünüyorum.

Bütün bunlara rağmen Boluspor'a yenilmeyebilirdik. Nasıl mı olacaktı Biraz ciddiyetle...

Her futbolcu penaltı kaçırabilir; buna eyvallah. Ancak bir gün önce idmanı terk edip tafra yapacaksın, ertesi gün 11'de sahaya çıkacaksın, hadi kadro darlığı, alternatifsizlik vs. dendi buna da eyvallah ancak daha futbolcu olamadan yıldız olduğunu sanmak, oyun sanki 4-0'mış gibi gayrıciddi ve fantastik bir penaltı atışı denemek, işte bunlara itirazımız var!

Oktay ile Turgut'un top kayıpları karşılaştırılırsa eğer Oktay'ın açık ara önde olduğu görülecektir. Turgut çok az top kaptırdı. Peki neden Çünkü Turgut toptan kaçıyor. Sorumluluk almıyor, birilerini kandırdığını zannediyor belki ama kendisini kandırıyor sadece. Böyle futbol oynanmaz! Günün en kötüler arasında yer alan Veysel'i bu kadar kötü gösteren şey de Turgut'un defansa hiç dönmemesidir. Oyun 2-1 iken kaçırdığı golü yazmıyorum bile, zira klasikleşmiş Turgut sahnelerinden biriydi bu da!

Kenan'ın erken sakatlığı savunmanın dengesini kesinlikle bozdu. Kenan ilerlemiş yaşına rağmen duracağı yeri iyi bilen bir oyuncu olduğu için pek çok hücumu daha başlamadan bitirebiliyordu. 

Hakem çok kötü idi. Murat'a gösterdiği ve adeta bize son darbeyi indirdiği kırmızı kartın izahı mümkün değil. Çaldığı ve çalmadığı düdüklerle son derece kötü bir yönetim sergiledi maçın hakemi.

Bu mağlubiyet beklenmedik bir şey değildi. Şimdi alttakilerin de üst tarafa doğru sıkışmasıyla birlikte ilk 6 hedefi uçtu gitti ve tehlike çanları uzaktan da olsa duyulmaya başladı. Kongre, Rize deplasmanı, Malatya sınavı derken oldukça çalkantılı günler bizi bekliyor.

istanbuldan

Ben kesinlikle transfer yaparken ve oyuncu seçerken ilk önce iq testi yapılmasından yanayım. Çünkü kontrolsuz güç güç değildir. Yetenekte keza öyle.