Bank Asya 1.Lig 25.Hafta | Samsunspor'umuz - Boluspor

Başlatan MeL_55, 01 March 2009, 16:08:22

« önceki - sonraki »

mahserxxx

cefakar büyük samsunspor taraftarının fotolarını çeken varsa koysun lütfen

ardam55

Yanıtla #660 : Bugün 16:10 » Alıntı  

--------------------------------------------------------------------------------
sercan da suç var  elbette ama o penaltı gol olsa bile akıl var mantık var hiç maçı alacak gibi bir oyun mu oynuyorduk 2-2 olurdu ne olurdu çok çok 3-2 yenilirdik takım olarak kötüydük sercan dan çok veysel kötüydü

bız penaltıyı atamadıgına kızmıyoruz tmm penaltı atamaya bılır ama sen kımsın de o kadar laubalı sekıldı topa vuruyorsun adam gıbı vur gırmesse gırmesın

mahserxxx

edmontdante

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 08 March 2009, 17:10:09
sercan da suç var  elbette ama o penaltı gol olsa bile akıl var mantık var hiç maçı alacak gibi bir oyun mu oynuyorduk 2-2 olurdu ne olurdu çok çok 3-2 yenilirdik takım olarak kötüydük sercan dan çok veysel kötüydü

http://www.izlesene.com/video/spor-kacan-penalti/809558

Kardeşim al sana penaltı.Bir daha izle yorumunu yap sen de.Penaltı kaçar mutlaka ama milletle dalga geçemezsin o zaman ne sülalen kalır ne başka bir şey.Sen kimsin ki böyle penaltı atma cesaretini kendin de buluyorsun.Del Piero musun yoksa Kubilay TÜRKYILMAZ mı.Sen sadece bir kaç şakşakcı gazetecinin yıldız ettiği işe yaramaz bir şeysin.Bunu bugün tescilledin

HUKUKÇU

Gerçekten süper bir vuruş olmuş harika ya vallahi tebrik etmek lazım herkes böyle vuramaz.

kayacan

Yuh böyle penaltımı atılır.Resmen kucağına vermiş kalecinin....

**KaR6**

daha topa vurmadan kaleci yatmıs zaten.. bomboş kale, vursana bu tarafa.. hey allahım yarabbim...

kuzey55

ben böyle kötü bir maç izlememiştim...hepsi birbiridem kötüydü.ne denilebilir ki penaltıyı atsan skoru lehimize çevirmek için elimize fırsat geçecek ama senin yaptğın laubaliliğe bak.bu adamı bu takımda topçu diye oynatan zihniyete ne demeli bilmiyorum.bu takımdan seney de bişey olmaz.boş yere bunlar genc seneye takvye yaparız demeyelim.hiç bir halt olmaz bunlardan...turgut yne akıllara zarar bir gol kaçırdki penaltıdan daha netti.ama ayak kazma olunca yapacak birşey kalmıyor.

şimdi önümüze bakalım.rize maçı farklı biter ondan umudum yok.malatya,adana,antep,diyarbakır,altay maçlarından 3 galibiyet alıp ligde kalalım yeter...bu adamlardan fazlasını beklemek hayalcilikten öteye gecmez.

kumköylü ahmet

Akyol