Bank Asya 1.Lig 25.Hafta | Samsunspor'umuz - Boluspor

Başlatan MeL_55, 01 March 2009, 16:08:22

« önceki - sonraki »

Kais

bence ercan gibi büyük kaptanların bu gençleri toplayıp bazı gerçekleri anlatmaları lazım.belki akılları başlarına gelirde kendilerini geliştirme yoluna giderler.

beşnumara

Alıntı yapılan: Kais - 05 March 2009, 11:04:52
bence ercan gibi büyük kaptanların bu gençleri toplayıp bazı gerçekleri anlatmaları lazım.belki akılları başlarına gelirde kendilerini geliştirme yoluna giderler.
bu kulüpte bazıları varken ercan kaptan yanından bile geçmez

pitbul055

BekiRcaN_5s

SAMSUNLU ORUMA 55

kayseriden sevgiler saygılar samsunsporumuz ordu deplasmanında ilk biz atmamıza rağmen yenildik ama istiklal marşında taraftarlar arasında sataşmalar oldu daha sonra kendi aramız kavga çıktı bunun sebebi ney bizim takımız belli taraftar olarak birlikte bağıracağımız halde orduspor taraftarına rezil olduk  ben d smart tan izledim kendi aramızda  kavga ederken onları sewindiridik oh oh diye bağırıyorlardın her neyse inşallah bolu maçını alırız SAMSUNLUYUZ SAMSUNSPORLUYUZ

SAMSUNLU ORUMA 55

samsunspor play off a kalırsa maçlar inşallah kayseride yeni stad kadir hasta oynanırda ben yalnız bırakmak takımımı ölümüne samsunsporluyuz

kuzey55

maçın hakemi Gökhan Güneşer giresunspora 4-0 mağlup olduğumuz maçı yönetmişti.

berusa55

Bize uğursuz gelip gelmediğini anlayacağız desenize bu maçta. Sahamızda önümüze geleni devirdik ama şu Giresun'a nasıl yenildik burda inanılır gibi değil. Hakem inşallah senin ayağından değildir ;)

kuzey55

bu adam uğursuz gollü maçlar yönetmiş.ev sahipleri kaybetmiş birçok maçında hemde farklı.

beşnumara

Alıntı yapılan: kuzey55 - 05 March 2009, 16:05:09
maçın hakemi Gökhan Güneşer giresunspora 4-0 mağlup olduğumuz maçı yönetmişti.

adanalı kendisi çukurova üni. mezunu :D

Mert

Bazen düşünüyorum da Serkan Aykut o 10 maaçlık cezayı boşuna almamış bu hakemler adamı çileden çıkartır.Kral iyiki de vurmuş o hakeme.Anlaşılan bu hafta sadece boluyu değil hakemi de yencez.

esedullah

Bütün maçlarımız çok önemli artık kendi evimizde puan kaybetmek istemiyoruz.inş yenecez boluyu

özkan

geçen sene kupada samsunspor-boluspor taraftarları

beşnumara

Alıntı yapılan: özkan17 - 05 March 2009, 18:04:59
geçen sene kupada samsunspor-boluspor taraftarları

sağdaki kırmızılı gözlüklü çelebi abi mi? ;D ;D

celebi