Kayyum sizin için ne ifade ediyor?

Başlatan Mert, 21 February 2009, 03:10:01

« önceki - sonraki »

Mert

Arkadaşlar Fuat başkanın da artık aday olmayacağını biliyoruz.Bunun sonu malesef valinin atayacağı kayyum heyetidir.Kayyum denince aklınıza neler geliyor?Başkan atilla cebecinin programında kayyuma kalırsak belki de daha iyi olacak demişti.Siz de aynı şeyi düşünüyormusunuz?Takım kayyuma kalırsa bizi bekleyen olumlu ya da olumsuz şeyler nelerdir sizin de düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum...

kuzey55

takımda hesaplar bu kadar açığa çıkmışken kayyum işi çok kötü olur.mesela uşakspor bugün amatöre düştü ligden çekildi.tabiki biz o duruma düşmeyiz ama çözüm olacağını hiç sanmıyorum.ben ne olursa olsun ya fuat köktaş yada başkası takımın başına geçeceğini düşünüyorum...

celebi

Ertuğrul Sağlam

:::::::::UTANIYORUM BU ŞEHRİN BİR AYIBI:::::::::::::

Kayseriyi düşünüyorum utanıyorum..............
Sivası düşünüyorum utanıyorum..................
Trabzonu düşünüyorum utanıyorum................
Antepi Bursayı Konyayı düşünüyorum utanıyorum..........

Bu ayıp senin Yusuf ZİYA
Buayıp senin Hasan BASRİ
Buayıp senin Ali AKYÜZ

ben SAMSUNSPOR'dan değil sizin gibi Şehir yöneticilerinden utanıyorum!.............

ugrass

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 21 February 2009, 11:18:57

Bu ayıp senin Yusuf ZİYA
Buayıp senin Hasan BASRİ
Buayıp senin Ali AKYÜZ

ben SAMSUNSPOR'dan değil sizin gibi Şehir yöneticilerinden utanıyorum!.............

55.hakan

kayyuma kalmak samsunspor'un kötü gidişatının en son noktasıdır samsunspor'un bir imajı var kayuma kalmış bir takıma kimse saygı göstermez ben şahsen herkesin acıyacağı bir takımımız olsun istemem ayrıca denilenlere katılıyorum şu anda kayyumluk bir durum yok sezon sonuna kadar bu takıma bir talipli çıkacaktır.turgut tüfenk ve arkadaşlarının buna izin vermeyeceğini düşünüyorum

ahk34

Bu ayıp senin Yusuf ZİYA
Buayıp senin Hasan BASRİ
Buayıp senin Ali AKYÜZ

Tribün_ali

Bu takım kayyuma kalmaz o kadar da sahipsiz degiliz hiç olmassa bizde aramızdan samsuni abiyi başkan yaparız alayından daha iyi yapar bizde arkasında oluruz

AllydeenleaR

ben geçen gün bi arkadaştan duydum samsunspor düşürülüp borçlarının silinmesi sağlanacakmış die ama ne kadar gerçektir orasını bilemiorm o da bi yöneticiden duyduğunu iddaa etti ama....

KotuCocuk55

Ekşi sözlük gibi olacak ama;
Kayyum:
Yıllardır samsunsporun sürekli eşiğinden döndüğü ama bir türlü kalamadığı,taraftarında kalınması halinde ne olacağını merakla beklediği zaman zaman kalalım da kurtulalım dediği durum.. ;)

BekiRcaN_5s

Bu ayıp senin Yusuf ZİYA
Buayıp senin Hasan BASRİ
Buayıp senin Ali AKYÜZ

beşnumara

yeni seçilen TSO yönetimi ve işadamları el atacaktır diye düşünüyorum.

celebi

Alıntı yapılan: beşnumara - 24 February 2009, 12:19:54
yeni seçilen TSO yönetimi ve işadamları el atacaktır diye düşünüyorum.

bakarsın yapmışlardır ;)

kaptan 55

eğer takım play off iddasından uzaklaşırsa ben kayyumdan yanayım sebebine gelince kayıtlara göre SAMSUNSPOR adına trilyonlarca para toplanmış ama paralar piyasada yok üstüne süper lig takımlarından bile daha borçlu bi takımız kayyuma kalırsak hesaplar en ince detayına göre incelenecektir ve SAMSUNSPOR un tek bi kuruşunu çalanlar yani takımın bu hale düşmesine sebep olanlar ortaya çıkacaktır

never.55

bu takımı şu durumda görüp el atmayan yusuf ziya yılmaz sana soylıcek kelıme bulamıyorum..allah bıgun belanı verir.bu kentın başındasın okadar protestolar yapılıyo ruhun duymuyo.ama emın ol duyacaksın...