Fortis Türkiye Kupası Finalinin Samsun'da olması için Valilik bastırıyormuş...

Başlatan kuzey55, 20 February 2009, 12:07:13

« önceki - sonraki »

Kaya

şehrin önde gelen ne kadar kurumu varsa resmen bize siz işinize bakın biz de kendi işimize muhabbeti yapıyorlar kocaaa samsun valiliği kalkmış kupa finali için uğraşıyor adama demezler mi nerde senin takımın gerçi koymaz bu tür faliyetlerde bulunanlara aslında biraz olsun bu olayın gerçekleşmesini istiyorum en azından valiyi belediye başkanını ve bir çok kurum yöneticisini aynı anda protesto etme imkanımız olur hadi hayırlısı

55.hakan

samsunspor'un maçlarına gelmeyen belediye başkanları ,şehrin yönetenleri o zaman resmi araçlarıyla gelirler herhalde... >:(

Mert

Olurda fenerbahçe finale kalır ve yzy o maça gelirse...Gerisini siz yorumlayın.

Ertuğrul Sağlam

arkadaşlar ben sizin gibi düşünmüyorum bazılarının unuttuğu samsunspor belki böyle bir organizasyon sayesinde hatırlanır belki samsunda böyle bir final maçını izlemeye gelen samsunun ileri gelenlerinin belki samsunun durumundan yüreği cız eder belki samsunspora bi faysı dokunur sadece bu yüzden değil ayrıca şehirede önemli maddi katkıları olur bence inşallah final samsuna alınır ve finalde sivasspor olursada samsunu sivasla kıyaslama imkanı olur siyasilerin

Mert

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 20 February 2009, 22:04:06
arkadaşlar ben sizin gibi düşünmüyorum bazılarının unuttuğu samsunspor belki böyle bir organizasyon sayesinde hatırlanır belki samsunda böyle bir final maçını izlemeye gelen samsunun ileri gelenlerinin belki samsunun durumundan yüreği cız eder belki samsunspora bi faysı dokunur sadece bu yüzden değil ayrıca şehirede önemli maddi katkıları olur bence inşallah final samsuna alınır ve finalde sivasspor olursada samsunu sivasla kıyaslama imkanı olur siyasilerin

Kardeş dediğin doğru.Fakat bunun en basit örneği o kadar tepkiler gösterildi siyasilere,açık çağrılar yapıldı,makamlarında ziyaret edildi...Hiç birini kaale almayan siyasiler bu maçta mı akıllanacaklar?İlle de görsel kanıt mı olacak yani?Kendi egolarını tatmin edemiyolarki gerçekleri görsünler...

ali ihsan

ali ihsan

Aslında oynanacak burada maç.Tv canlı verirken açacaksın pankartını ,yapacaksın protesto tezahüratını Yusuf Ziya'yı aleme madara edeceksin.Belki yüreğimiz soğur o zaman.

nuhcan55

verilse ii olur istanbuldan takım kalırsa diğeride anadolu olursa anadolu kulübünü destekleriz

AntZ

Size süper lig gösteremedik ama süper lig takımı gösterdik, idare edin :) Zaten çıksanız da bunları göreceksiniz, farklı birşey yok süper ligde. Vallaaa :D Hem YZY yi stada getirmenin en iyi yolu bu siz o kadar uğraştınız, biz söylemeden getirdik  ???

Kızmayın arkadaşlar bende kafayı bozdum sayelerinde bu ne yaaa  >:(

Sadece Samsunspor

Büyük ihtimal maç burda olmayacak ama diyelimki oldu ve Yusuf Ziya bu maça gelirse o zaman siz düşünün son 3-4 senedir 1 kere bile maça gelmeyen adam fb maçına falan gelirse kıyamet kopar. Bence taraftar grupları maratonu kapatmalı ve 90 dk. boyunda "Hepimiz o.çocuğusunuz" diye tepki verilmeli

ugrass

bence valimiz bunlarla ugrasacagına SAMSUNSPORumuz için bişeler yapsın.. bunun SAMSUNSPORumuza katkısı ne arkadaslar....

red_white

Tufan

ankara sivas olursa final verirler başka türlü vermez federasyon. hatta bence kayseri kadir hasta yaparlar yeni stat oldugu icin.

Tribün_ali

Valimiz finalı 19 mayısda oynatacagına samsunsporumuz süper lige cıkmasında ısrarcı olsa şehrimzide rahat mac izleyemen ist kolpalırı istemiştir samsunda final oynanmasını samsunda kesinlikle final oynanmamalı biz samsunsporluyuz olacaksa anadolu finali olsun yoksa olay cıkartırız egil istanbul köpeği