Fortis Türkiye Kupası Finalinin Samsun'da olması için Valilik bastırıyormuş...

Başlatan kuzey55, 20 February 2009, 12:07:13

« önceki - sonraki »

pitbul055

Alıntı yapılan: samsuni - 20 February 2009, 14:02:20
Çelişkiye bakın, bir final maçı için bastıran Samsun Valiliği, nasıl olur da 17'si içeride 34 Süper Lig maçı oynayacak bir Samsunspor'un Süper Ligde olması için bastıramaz!

İnşallah olmaz böyle birşey.

red_white

Kais

34_55

arkadaşlar evet haklısınız dediklerinizde ama ben birde madalyonun diğer tarafına bakmak istiyorum belki bu kupa finalinin samsunda oynanmasında vardır bi hayır diyorum hani samsunsporumuzu unutan ve samsunsporumuza sahip çıkmayanlar varya, hadi valisi atanmış,belediyelerinden,  vekillerinden, bazı iş adamlarına kadar evet işte bunlar belki utanırlarda yüzleri kızarırda , akılları başlarına gelirde ah ah ne güzel ya bu takımları seyretmek derlerde belki işte o zaman bizim canımız kanımız samsunsporumuza adam gibi sahip çıkarlar utanma belasınada işte belki o zaman  süper lige geri döneriz arkadaşlar..

pitbul055

Alıntı yapılan: 34_55 - 20 February 2009, 14:58:55
arkadaşlar evet haklısınız dediklerinizde ama ben birde madalyonun diğer tarafına bakmak istiyorum belki bu kupa finalinin samsunda oynanmasında vardır bi hayır diyorum hani samsunsporumuzu unutan ve samsunsporumuza sahip çıkmayanlar varya, hadi valisi atanmış,belediyelerinden,  vekillerinden, bazı iş adamlarına kadar evet işte bunlar belki utanırlarda yüzleri kızarırda , akılları başlarına gelirde ah ah ne güzel ya bu takımları seyretmek derlerde belki işte o zaman bizim canımız kanımız samsunsporumuza adam gibi sahip çıkarlar utanma belasınada işte belki o zaman  süper lige geri döneriz arkadaşlar..
bunlarda ne arar utanacak,kızaracak yüz

Baskent_Samsunspor

Alıntı yapılan: 34_55 - 20 February 2009, 14:58:55
eğer başka takımları izlemek için oraya geliyorlarsa gerek yok kıçlarını oynatmaya bize samsunsporumuz yeter

Recep

bunlar Samsundaki istanbul yalaklarına hediye vermek istiyorlar galiba
al birini vur ötekine tam bir rezalet durum

Akyol

Arkadaşlar ben bu final verilsin mevzusunu bayanlar allstar dan sonra yazmıştım hatırlarsınız ama tepkilerin doğruluğunu görünce ısrarımdan vazgeçmiştim kupa finali değil A MİLLİ TAKIM'ın bir maçını SAMSUN'da oynansın istiyoruz.Anlamıyorum ne var şu izmir'de stat desen stat değil bişeye benzemiyor yıllardır kupa finalleri milli maçlar hep orda oynanıyor milli takımı SAMSUN'da görmek istiyoruz VALİLİK bastıracaksa bu konuda bastırsın.

kayacan

Vali Samsuna yeni stad yaptırmak için uğraşsa daha şık olur.Samsunun şanlı mazisini bilmeden bu takımları samsuna seyrettirip bir hayır yapacağını sanıyorsa yanılıyor.

KocumVolkan

bir bu eksikti tüm dertler sorunlar bitti yani bi oynanmadık final kaldı :D zaten vermezler bize ne kadar bastırırlarsa bastırsınlar trabzonda oynanır o maç yada rizede kayseride ....

Mert

İyi hoş güzel de sayın valim bu işleri için madem tff ile irtibattasınız.Bağlantılarınız var.Samsunspor için de temasa geçseniz ne güzel olur.Kendi adıma konuşuyorum beni fortis Türkiye kupasının finalistleri ilgilendirmiyor.
Bir de şu var eğer bu maçın maddi gelirlerini hayırlı bir yere bağışlayacaksanız bu girişimleriniz için eyvallah diyorum.

Nuri Asan

valiliğin bu baskısını Samsunsporumuzun süper lige çıkması içinde bastırması temennisi ile.
boş işlerle uğraşıyorlar kınıyorum.
böyle bir şey olursa Sivas final oynasın

Cadde55

Fortis kupası yerine bir milli maç  için girişimlerde bulunulabilir mesela

jean