SAMSUNSPORA HACİZ

Başlatan karma55, 18 February 2009, 12:04:07

« önceki - sonraki »

karma55

arkadaşlar sabah avukat bir müşterimde idim söyle bir konuşmaya şahit oldum.TADAL YEMEK FABRİKASI SAMSUNSPORDAN ALACAKLARINA HACİZ KOYDURMUŞ AV.YARDIMCISI SAMSUNSPORUN NELERİNE HACİZ KOYDURALIM DİYE AVUKATA DANIŞTI AVUKATTA BİR KAÇ BİŞİ SÖYLEDİ MALLARI İLE İLGİLİ AMA TAM DUYAMADIM YANİ ANLAYACANIZ BUGÜN YARIN TESİSLERDE HACİZ İŞLEMİ VAR. :'(

ali ihsan

Alıntı yapılan: karma55 - 18 February 2009, 12:04:07
arkadaşlar sabah avukat bir müşterimde idim söyle bir konuşmaya şahit oldum.TADAL YEMEK FABRİKASI SAMSUNSPORDAN ALACAKLARINA HACİZ KOYDURMUŞ AV.YARDIMCISI SAMSUNSPORUN NELERİNE HACİZ KOYDURALIM DİYE AVUKATA DANIŞTI AVUKATTA BİR KAÇ BİŞİ SÖYLEDİ MALLARI İLE İLGİLİ AMA TAM DUYAMADIM YANİ ANLAYACANIZ BUGÜN YARIN TESİSLERDE HACİZ İŞLEMİ VAR. :'(

Sefa'ya haciz koyabilirler bence  :D Bizce bir mahsuru yok.

nilsah

tadal iflas etti diye biliyorum.hatda samsundan ayrıldı sanırsam.bence bu durumdayken mümkün değil haciz işlemi yapması .ama neyse bakmak lazım

pitbul055

emre

arena55

hoppalaaaaaaaaaaaaaa yanı reklamın ıyısı kotusu olmaz mantıgımı var yoksa bune yaaaaaaaaaa

cembaba

Yok Arkadaşlar Tadal ekmek farbrikası iflas etti. Ayrıca bütün malları da el konulmuş durumda. Dışarıya Bir kaç trilyon borcu var. O yüzdendir ama bizim kulüpte para olmadıgından dolayı :( :(

beşnumara

Alıntı yapılan: CemBaba - 18 February 2009, 13:38:48
Yok Arkadaşlar Tadal ekmek farbrikası iflas etti. Ayrıca bütün malları da el konulmuş durumda. Dışarıya Bir kaç trilyon borcu var. O yüzdendir ama bizim kulüpte para olmadıgından dolayı :( :(
babayı alırlar o zaman :D

merkez

sevgili karma bilgi için teşekkürler.

tadal iflas etti doğru,tadal'ın borcu olan üçüncü kişiler tadalın alacaklarına el koyduğu için ,tadala borçlu olan samsunspor kulübü de bu üçüncü kişilerin borçlusu konumuna düşmüş.

ama çok büyük rakamlar olacağını sanmıyorum,olsa olsa yemek alınmıştır bir süre.

büyük başkan çözer işi...

Kais

tadal yemek ve temizlik şirketidir.ya yemek yada temizlik yapmiştır.şu anda duyduğuma göre borçlandığı herkeze takmış para olarak öyle kapatmış.o kadar borcunu vermezken gelipde Samsun'a nasıl haciz koydurur anlamıyorum.

Akyol

olsa olsa 2 tabildot borcumuz vardır atarız 5 lira tamam :) olmadı sefayı veririz :P

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: CemBaba - 18 February 2009, 13:38:48

aynen öyle ;)

guvener55

zaten uçan kuşa borcumuz var yaa tadal da iflas etmiş neyi alacak ki yani hakikaten de babayı alsınlar ;D