İstanbul-Samsun uçağında Panik!

Başlatan MeL_55, 17 February 2009, 18:05:57

« önceki - sonraki »

MeL_55

Alıntıİstanbul-Samsun uçağında Panik!

Saat 22.20 'de İstanbul'dan havalanan Türk Hava Yolları'na ait Uçak Samsun Çarşamba Havaalanı'na inmekte güçlük çekince yolcularına korkulu dakikalar yaşattı.

Samsun Çarşamba Havaalanına 23.45 sularında inişe geçen uçak, piste ineceği sırada yoğun rüzgar nedeniyle pas geçmek zorunda kaldı.

Tekrar piste dönüş yapan uçak ikinci denemede de başarılı olamadı. Üçün defa inmeyi deneyen kaptan pilot pistin diğer yönünü tercih ederek inişi başarı ile gerçekleştirdi. İçlerinde Samsunsporlu futbolculardan Oktay, Burhan ve Turgut ile Danimarka'dan dönen Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü Basketbol Takımı'nın da bulunduğu yaklaşık 200 yolcu korku dolu anlar yaşadı.

Kais

Allah'ım bize bir 20 Ocak daha yaşatma yarabbim...

Akyol

Futbolcu ve basketbolcularımıza geçmiş olsun Allah korusun Kais o acının tarifi yok tekrarına dayanamayız :(

jean

insallah bu tur seyler olmaz tekrar allah korusun

ugrass

Mert

Samsundan istanbula uçakla dönümştüm biz de korkulu anlar yaşadık.Sonuçta yer çekimine karşı aykırı bir eylem yapıyorsun insanın aklına olmadık şeyler gelebiliyor.uçakta bulunan herkese geçmiş olsun.

celebi

Mert

Alıntı yapılan: celebi - 17 February 2009, 22:29:04
herkese çok geçmişler olsun

Çelebi hocam kayseriden dönerken sen de panik yaşamışsın ne diyorsun bu konuda  :D

celebi

Alıntı yapılan: Mert 55 - 17 February 2009, 23:42:55
Çelebi hocam kayseriden dönerken sen de panik yaşamışsın ne diyorsun bu konuda  :D

yanlış duymuşssun onu cem ve veise sorman lazım ;)

veis

allahını seversen ben ilk defa binmeme ragmen heycan varmıydı söylesene abi..:

celebi

Alıntı yapılan: veis - 18 February 2009, 09:20:45
allahını seversen ben ilk defa binmeme ragmen heycan varmıydı söylesene abi..:

gözlerinden belliydi her şey

veis

ya bırak biner binmez camdan dışarı bakdım ben hep manzarayı kesdim.sen onu ceme söyle bacagımı tutmuş kardeşim başaracagız diyor başka bişey demiyordu.adam yanımda suçuk gibi oldu. :P

celebi

Alıntı yapılan: veis - 18 February 2009, 09:36:58
ya bırak biner binmez camdan dışarı bakdım ben hep manzarayı kesdim.sen onu ceme söyle bacagımı tutmuş kardeşim başaracagız diyor başka bişey demiyordu.adam yanımda suçuk gibi oldu. :P

hiç sorma ya evet haklısın