Şart oldu::::::::DEV PROTESTO ORGANİZASYONU:::::::::

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 16 February 2009, 19:09:08

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

16 February 2009, 19:09:08 Son düzenlenme: 21 February 2009, 17:03:25 %100 samsunspor
Arkadaşlar Manisa maçı öncesinde tüm guruplar ve Samsunspor sevlalısı herkesle toplanabildiğimiz kadar yüksek bir katılımla Milletvekillerini, Belediye Başkanlarını, Şehri yönetenleri, ve başta Akparti olmak üzere siyasi partileri  Samsunspora destek olmadıkları için protesto etmeye ne dersiniz?..

Meydanda toplanıp hazırlayabildiğimiz kadar pankart karton ve benzeri araç ve tezahüratlarla ilkönce Atatürk parkının karşısındaki Akparti yıldız sinamasının yanındaki Chp ve Tedaş'ın yanındaki Mhp il Başkanlık binalarından başlayarak Unkapanı mevkiindeki bu Partilere ait seçim büroları önünden çiftlik teki y.ziya yılmazın seçim bürosunuda içine alan güzergahta yürüyüş ve protesto yapalım ve ordan hiç dağılmadan çiftlikten tezahürat ve protestolarla maça gidelim maçtada gereken ne ise yapalım

buda sesimizi duyurmanın başka bir ayağı başka bir yolu Bu şehirde Samsunspor'u seven birileri elbet bu sesimizi duyacak

Ama önemli olan şu mümkün olduğu kadar kalabalık olmalıyız

haydi arkadaşlar bu organizasyonu yapalım çünkü kulüp o gün başkansız yönetimsiz sahipsiz o gün samsunspor'un sahibi biziz.

Not: bu partilerin mensubu arkadaşlarımız olabilir ama herşeyi gözardı edip bu organizasyonu yapmamız gerek çünkü bende Akpartiliyim ama bu işin ak'ı karası kalmadı benim için öncelik Samsunspor

Yalnızca BİZ

Belli yerlerden izinlerin alınması lazım yoksa izinsiz gösteri diye polisle dalaşmamız gerekecek sonra...

Toplu halde stada gidiyoruz diye polisle olay yaşamıştık. Gene aynı duruma düşmeyelim...

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Yalnızca BİZ - 16 February 2009, 19:11:28
Belli yerlerden izinlerin alınması lazım yoksa izinsiz gösteri diye polisle dalaşmamız gerekecek sonra...

Toplu halde stada gidiyoruz diye polisle olay yaşamıştık. Gene aynı duruma düşmeyelim...

İzin alırız sanırım valilikten çünkü vali  trabzonlu değil biraz daha anlayışlıdır

Clint_Eastwood

Akp'den miting günü yediğimiz darbe akıllandırmadı sanırım bizi, bence diğer pari adaylarına yönelinmeli... Akp'li vekillere belediye, başkanlarına bu işin kolay olmadığı, Samsun'un çantada keklik olmadığını göstermek lazım... Adamlar zaten ''kesin kazanırız'' modundalar... Ama seçilmenin yolunun Samsunspor'dan geçtiğini farketmeliler artık... Yoksa onları sandığa gömmeyi de çok iyi bilir bu halk...

Chp, Mhp, Dp ve diğer başkan adaylarıyla görüşülmeli, Akp alternatifsiz değil sonuçta...

AntZ

Öncelikle şunu belirteyim Samsun'da olmadığım ve iş sıkışıklığından dolayı gelemeyeceğim için böyle bir organizasyona katılmam mümkün değil, bu nedenle oturduğun yerden konuşmak kolay diye algılanmazsa bende düşüncelerimi belirtmek isterim. (Böyle düşünen arkadaşlarım varsa da hak veririm asıl emek veren onlar)

Böyle bir protesto yapılacaksa öncelikle dışardan siyasi destek sağlanmak isteniyor gibi algılanmamalı tepki koyulacak hedefler doğru belirlenmeli diye düşünüyorum. Verdiğimiz izlenim siyasilerden destek bekliyoruz değil, Samsunspor lu olmayan, Samsunspor a destek olmayan yöneticiler istemiyoruz şeklinde olmalı. Bir taraftan birşey yapalım diye uğraşırken, bakın koca Samsunspor a siyasilerden medet umar hale gelmişler dedirtmemeliyiz. Yani parti parti dolaşıp tepki koymak ta bu anlama gelir. Hedefler de bellidir, Büyükşehir Belediyesi, milletvekilleri vs.

Akyol

bu tip organizasyonlar sıkıntılı sonuçlar doğurabilir arkadaşlar valilikten izin alınması gerekiyor sabıka kaydına varıncaya kadar isteniyor Mehmet Abi anlatmıştı kulak misafiri olmuştum epey zor olaylar ama yapılacaksa varım miting alanına sokmadılar ama buna karışamazlar...

arena55

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 16 February 2009, 19:52:16
bu tip organizasyonlar sıkıntılı sonuçlar doğurabilir arkadaşlar valilikten izin alınması gerekiyor sabıka kaydına varıncaya kadar isteniyor Mehmet Abi anlatmıştı kulak misafiri olmuştum epey zor olaylar ama yapılacaksa varım miting alanına sokmadılar ama buna karışamazlar...
[/b]

Bu tür konulara olumsuz bakanlar samsunda hiçbir siyasi parti kişi veya kurumları hiç boşuna suçlamasın demekki arkadaşım biz bunu hak ediyoruzki istedikleri gibi at koşturuyor birileri
Ben bu konuyu açarken şunu düşündüm tarabzonspor taraftarı 2000-3000 kişi hakemin bir yanlış kararı sadece 1 maçın sonucu için hakkımız çalındı diye yürüyebiliyorsa bizim yıllarımız çalınıyor 1 maç değil bizim sezonlarımız çalınıyor  biz 5000 kişi neden yürümeyelim neden haksızlığa karşı sesimizin çıktığı kadar bağırmayalım bir terörist bile onlarca polisin arasında haklıymış gibi hakkını savunuyor

Ben şunu istiyorum arkadaşlardan olumsuz düşüncesi olan bence yazmasın çünkü olumlu düşünenlerin kafasını bulandırmasın verirlerse izin alırız vermezlerse izinsiz yürürüz.......... 

Akyol

valla arkadaşım olumlusu olumsuzu herkes yazacak ben yokum kaçıyorum demedim benim yazımı alıp böyle açıklama yapman şaşırtıcı !! Böyle organizasyonlarda bulunmaya gayret eden birisiyim yanılgıya düşmüşsün ...

arena55

valla arkadaşlar çok güzel organızasyon olur hemde super olur ızınde verılmez ıse satadda  tepkımızı koyarız

Mert

Alıntı yapılan: arena55 - 16 February 2009, 23:01:51
valla arkadaşlar çok güzel organızasyon olur hemde super olur ızınde verılmez ıse satadda  tepkımızı koyarız

Kardeş neye yararki statta protesto yapmak.O kadar pankartlar asıldı Samsunsporumuza sahip çıkalım.yzy a göndermeler yapıldı ama nafile.Bu işi bizzat Samsun halkının gözü önünde yapmalıyız.Ama seçimlerden sonra yapılırsa iyi olacaktır.Çünkü yzy dahil herkes seçim telaşı içinde.Bakalım koltuklara kimler oturacak ona göre hareket etmeliyiz.
Az önce kanal s yi izledim.Atilla cebeci Samsunspor taraftarı neden mitinge gelmedi de güngörene gitti mitingde olup protesto etselerdi daha iyi olurdu dedi.Orda başbakan bile seçim telaşı varken Samsunsporu düşünmezdi.Sadece sahip çıkmaları için vekillere ricada bulunmuş zaten başbakanın da yapabileceği şey buydu.Başka ne beklenirdiki?

Akyol

Az önce bende atilla cebeci'yi izledim ve burdan seslenmek istiyorum sevgili atilla cebeci sen söz konusu gazetecilik olunca haber olunca mangalda kül bırakmayan birisisin peki biliyor muydun TÜRK POLİSİ o gün oraya ambleminde ATATÜRK olan takımın bayraklarını almadı sen biliyor muydun TÜRK POLİSİ o gün SAMSUNSPOR taraftarını "verilen emir böyle akp bayrağı olanları alabiliyoruz başka atkı flama bayrak alamıyoruz"diyerek meydandan uzaklaştırdığını.Ne güzel şey oturduğun yerden konuşmak değil mi sayın cebeci HANİ SORUMLU HABERCİLİK ANLAYIŞIN bizler YUSUF ZİYA YILMAZ'a MEKTUP VERMEYE GİTTİK NEDEN BAHSETMEDİN PROGRAMINDA!!! Yoksa sende mi emir kulusun sayın cebeci ?? pekiii KİTAP GECESİNDE NERELERDEYDİN ?? Şimdii önce herkes kendi evinin önünü süpürecek sonra bişeyler söyleyecek yanlış mıyım sayın cebeci ??

Mert

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 16 February 2009, 23:43:58
Az önce bende atilla cebeci'yi izledim ve burdan seslenmek istiyorum sevgili atilla cebeci sen söz konusu gazetecilik olunca haber olunca mangalda kül bırakmayan birisisin peki biliyor muydun TÜRK POLİSİ o gün oraya ambleminde ATATÜRK olan takımın bayraklarını almadı sen biliyor muydun TÜRK POLİSİ o gün SAMSUNSPOR taraftarını "verilen emir böyle akp bayrağı olanları alabiliyoruz başka atkı flama bayrak alamıyoruz"diyerek meydandan uzaklaştırdığını.Ne güzel şey oturduğun yerden konuşmak değil mi sayın cebeci HANİ SORUMLU HABERCİLİK ANLAYIŞIN bizler YUSUF ZİYA YILMAZ'a MEKTUP VERMEYE GİTTİK NEDEN BAHSETMEDİN PROGRAMINDA!!! Yoksa sende mi emir kulusun sayın cebeci ?? pekiii KİTAP GECESİNDE NERELERDEYDİN ?? Şimdii önce herkes kendi evinin önünü süpürecek sonra bişeyler söyleyecek yanlış mıyım sayın cebeci ??

Kadir ÇELEBİ

Arkadaşlar Ankaragücü taraftarı haftanın her günü sokakta tepkisini koyuyor biz neden yapmayalım yeterki istenilsin herşey olur..

arena55

atılla cebecı bal gıbı bılıyodu ben atakumdan baslıyom pankartlarımla tepkımı gsterecem