Bank Asya 1.Lig 23.Hafta | Samsunspor'umuz 1 - 0 Manisaspor

Başlatan MeL_55, 15 February 2009, 16:43:58

« önceki - sonraki »

Baskent_Samsunspor

tarzanlar nerede görünmüyolar ormana kaçmış olmasınlar ;D ;D ;D

samsunmania

Kais

bu hafta bizim için daha bitmedi çünki SBK maçı var inşallah yenip şampiyon olucaz.

jean

playy offtan cok ligd erahatladigimiz icin sevindim bu galibiyete futbol kulturu diyorlar ya herhalde dogru bir laf adamlar lider tek bir taraftari yok deplasmanda hayret edici bir duurm takimimiz cok guzel genc kadrosuna ragmen guzel maclar cikariyor bu sne boyle biter seneye bozmayip takviye yaparsak kafaya oynariz kesin

ugrass

22 February 2009, 19:36:06 #1009 Son düzenlenme: 22 February 2009, 19:44:15 Amsterdamli

başka videosu olan yokmu ya kardeslerim...

YaşarDoğu

samsunmania

Kardeşim ellerine sağlık. Bize devamı gelsin demek kalıyor vaktin varsa eğer.

ugrass

ugrass

abi bu takım bişeler daha yapsın bak o zman taraftar nasıl oluyor..
haydi be SAMSUNSPORUM...

YaşarDoğu

samsunmania

22 February 2009, 19:50:30 #1015 Son düzenlenme: 22 February 2009, 20:07:09 Amsterdamli
Alıntı yapılan: 35ama55 - 22 February 2009, 19:46:53
Bugun son izlediğim Samsun maçıydı sanırsam , yarın İzmir yolları gözüktü .. Alıştık stadın havasına , haberexen'den takip zor olacak , bu muhteşem stadı ve taraftarı bırakmak zor olacak , Orduya gitmeden durmak zor olacak ... Bakalım , hayırlısı bayrağı diğer arkadaşlara bırakıyorum , hepinizi saygıyla selamlıyorum ...

Mert boşver İzmir'de bi .... yok.Hep yağmur çamur. Ben hocalarını ziyarete giderim. Sen orada lazımsın bize ;D ;D

samsunmania

Alıntı yapılan: 35ama55 - 22 February 2009, 19:54:27
abi yarın Fener maçı , sonra Ordu deplasmanı , ardından Bolu off offf , zaten hiç gidesim yok İzmire ..  :-X

Sınavlar için meraklanma.Ufak bir ziyaretle hepsinde 100 aldırırız. Sen yeter ki iste. ;D ;D

kumköylü ahmet

resimler muhtesem taraftar muhtesem emegi gecen herkeze tesekkurler...
superlig bekle geliyor gercek taraftariyla gercek samsunsporumuz

samsunmania

Alıntı yapılan: 35ama55 - 22 February 2009, 19:56:43
tamam abi , babamı da bir ararsan sen , numarısını veriyorum ;

05322xxxx  :D

Ben amcayı ikna ederim. Kafanı takma. ;D

aLeM

SENDE GORSEYDIN BE TEOMAN ABI BU GUZELLLIGI EMINIMKI BIYERLERDEN DESTEK VERIYOSUN BIZLERE