Bank Asya 1.Lig 23.Hafta | Samsunspor'umuz 1 - 0 Manisaspor

Başlatan MeL_55, 15 February 2009, 16:43:58

« önceki - sonraki »

Tribün_ali

Arkdaşlar bu sene benim son izleyecegim maç izinde karşıyaka ve manisa maçlarını izledim ve yendik cok güzel bir şekilde izinim geçti askeriyeye mutlu dönüyorum bu iki macı kzandıran da bence taraftardı bu macta 10,000 kişi vardı hiç susmadan 90 dk bagırdık güzel mac oldu birazda şanslıydık

Sadece Samsunspor

bu maçta seyirci rekoru kırılmış heralde spor sitesinde öyle gördüm ayrıca enerji bakanı hilmi gülerde izlemiş, heralde taktik bilgileri alıp orduspora verecek ;D

YaşarDoğu

Lider Samsun'da da kayıp!
Bank Asya 1. Lig'de lider Manisaspor, düşüşünü Samsunspor deplasmanında da sürdürdü.. Volkan Çekiç'in golüyle 1-0 mağlup olan lider, üst üste üçüncü mağlubiyetini aldı..

SAMSUNSPOR: 1 - MANİSASPOR: 0

Stat: 19 Mayıs

Hakemler: Erbay Aldemir xxx, Ayhan Akgöz xxx, Gökmen Arda xxx

Samsunspor: Hasan xxx, Turgay xx, Turgut xx (Dk. 90 2 İsmail ?), Can xx, Hakan xx, Ömür xx, Kenan xx, Oktay xx, Volkan xxx (Dk. 69 Burhan xx), Veysel xx, Sercan xx (Dk. 89 Gökhan ?)

Manisaspor: Ufuk xx, Tolga xx (Dk. 46 Yigit xx), Mariano xx, Sezer xx, Güven xx, Fatih xx (Dk. 76 Ergin xx), Cenk xx (Dk. 61 Muhammet xx), Borbiconi xx, Erman xx, Hüseyin xx, Serhat xx

Goller: Dk. 7 Volkan (Samsunspor)

Sarı Kartlar: Dk. 24 Hasan, Dk. 76 Sercan (Samsunspor), Dk. 90 1 Serhat (Manisaspor)

YaşarDoğu

hakeme 3 yıldız veren AJİTASYONSPOR a da yazıklar olsun

mehmet yılmaz

Biletli seyirci sayısını bilmiyorum ama basit bir hesapla 12.000 civarında taraftar olduğunu düşünüyorum statta. Bu bir gösterge midir derseniz, evet derim. Üstelik gelen insanlar kuru kalabalık değil son derece şuurlu ve istekli Samsunsporlulardı. Takımın ateşi tribünü, tribünlerin istekliliği de genç takımımızı etkiliyor. Karşılıklı bir şeyler var yani...

Düşünebiliyor musunuz, Manisa bu ligin lideri, şampiyonluğa oynuyor ama geçen hata evinde 1.500 kişiye oynamış; taraftarları böylesi bir kritik maç için ( genelde olduğu gibi ) deplasman yapamıyor. Ama diğer yanda ligde 10.'luktan öteyi pek göremeyen bir takıma gönül vermiş olan insanlar var ve hemen her deplasmanda Samsunspor bayrağını dalgalandırabiliyorlar. İçeride de ilk devreye oranla taraftar sayımız hızla artıyor; şunu da görüyoruz 3 sene sonunda artık özlemiş insanlar; acıkmışlar... Hani dibi görelim diyenler vardı ya, dibi gördük zaten biz! Artık yükselelim...

Erken gelen gol için özellikle şunu demek isterim. Hafta içi Ercüment Hoca ile bir sohbetimiz oldu. Orada bana "Samsunspor kitabında Menteşoğlu döneminin Samsunspor'unu anlatırken bir şey nakletmişsiniz hani; Emin ile Rıfat korner atışlarında küfürleşiyorlar, sonra rakip "bunlar kavga ediyor, paslaşmazlar" deyip adamı boş bırakıyor, ardından da pas o adama gidiyor. Bu bir taktiktir. Biz de bunu uygulamaya çalışıyoruz." Demişti. Nitekim gol aynen o şekilde geldi. Neredeyse kavga edeceklermiş gibi görünen Oktay&Sercan organizasyonunda son vuran Volkan oldu.

İlk yarı bir-iki uzaktan şut dışında lider Manisa'ya pozisyon vermeyen bir takımdık. Ani ataklarla hayli fırsat da yakaladık. İkinci devrenin başlarında bu kez Turgut'la değerlendiremediğimiz ani hücum gol olsa maç kırılacaktı. 60'dan sonra Manisa doldur boşaltlarla yüklenmeye başladı. Çok adamı ceza alanımıza yönlendirmeleri sonucu birkaç tanesi direkten dönen pozisyonlar da buldular. Planlı hücumlar yerine topyekün gol aramaya çalıştılar ve böylece gerilerinde büyük boşluklar oluştu. Özellikle Volkan'la yakaladığımız bu pozisyonları harcadık. Açık söylemek gerekirse, ceza alanındaki karambollerde Allah yardım etti bize. Hatta maç sonunda maçın en iyisi kimdi sorusuna esprili bir şekilde "iyi okuyup üfleyen bizim mahalle camiinin imamı" deyiverdik.

Maçın hakemi Manisa'yı oyunda tutabilmek için varını yoğunu ortaya koydu. Çok kötü bir hakem olması bir yana taraflıydı da...

Muhteşem oynamadık, hatalar da yaptık ancak mevcut şartlar altında çok önemli bir galibiyet elde ettik. İç sahada Ercüment Coşkundere döneminde süregelen kayıpsızlık halini de devam ettirdik. İç saha performansıyla deplasmancı taraftarlara karşı başımızı öne eğdirmeyen Ercüment Hoca'nın şahsında tüm takıma da teşekkür etmek lazım.

Tabii insan şunu düşünmeden edemiyor; işte liderini, ikincisini, üçüncüsünü görüyoruz bu ligin ve Samsun'da yeniyoruz. Bizim takımımız devre arasında 3-4 tane nokta transfer yapabilse idi şu an çok farklı bir konumda olabilirdik.

Sorumluluk mevkiinde olanlar lütfen kişilere, şahsi hesaplara bakmaksızın Samsunspor'un elinden tutun. Gencecik, pırıl pırıl bir takımımız var. Eksikleri de var elbette ama bugünlerde de değilse ne zaman?

Haydi Samsun haydi Samsun haydi...
   Tam zamanı tam zamanı şimdi...

amisos55

bu maçın galibi resimlerde gördüğünüz muhteşem taraftardır...hepsine tebrikler

celebi

isterlerse bu hakeme 5 yıldız versinler ona rağmen çıktık alnımızın akıyla

samsunmania

Hakeme 3 yıldız veren nasıl bir zihniyet içinde olabilir anlamak mümkün değil.

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: celebi - 22 February 2009, 18:56:57
isterlerse bu hakeme 5 yıldız versinler ona rağmen çıktık alnımızın akıyla

abi hakemi görseydin maraton baskanı gecerdin holiganlıkta ;D

celebi

samsunmania

Hakeme gözlüğü eline de sözüğü Çelebi de Souza versin  ;D ;D

celebi

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 22 February 2009, 19:02:36
Hakeme gözlüğü eline de sözüğü Çelebi de Souza versin  ;D ;D

şu hakemin adresini bir bulayım ben hemen derhal götüreyim emanetlerini

samsunmania

Alıntı yapılan: celebi - 22 February 2009, 19:03:47
şu hakemin adresini bir bulayım ben hemen derhal götüreyim emanetlerini

Emek hırsızları mahallesi, Tff caddesi Anti Samsun apt. No: 0  Cehennemin dibi.
Ama sen gitme kardeşim. Uzatan gönder anlar o.

Baskent_Samsunspor

22 February 2009, 19:06:05 #988 Son düzenlenme: 22 February 2009, 19:07:44 Baskent_Samsunspor
Alıntı yapılan: yönetici - 22 February 2009, 18:21:30

Her Zaman Her Yerde En Büyük Samsunspor!!!
şu maratonun görüntüsünü isli gözlerle izliyorum Allah hepinizden razı olsun şapka çıkartın bu taraftara beeeeeeeeeeeeee

yöneticiden ricam şu fotoyu giriş sayfası yapın

Akyol

Ben bu takım için İNANMIŞLAR ORDUSU diyorum.İnanılmaz mücadele eden,hıslı,istekli,arzulu futbol oynayan süper bir takımımız var.Şehrin ileri gelenlerinin çoğunun sırtını döndüğü,maddi imkansızlıklar sebebiyle zor günler geçiren yeni yeni stadını doldurabilen bir takımın buralara kadar gelmesi büyük başarı.

Birkaç cümlede SAMSUNSPOR TARAFTARINA...

Sözde büyük takımların taraftarları bile bizim kadar olamazlar onların takımları bu halde olsa 300-500 kişiye oynar ama bizler yeni yeni de olsa bu takıma sahip çıkmaya başladık.Bugün yaklaşık 11-12 bin kişi vardı tribünlerde ve herkes ciğerden bağırdı, herkese HELAL OLSUN!! Bu şehir bu taraftar takımımıza destek verdiği sürece neler olduğunu görüyoruz stada gelip gırtlak patlatan herkese sonsuz teşekkürler...