Bank Asya 1.Lig 23.Hafta | Samsunspor'umuz 1 - 0 Manisaspor

Başlatan MeL_55, 15 February 2009, 16:43:58

« önceki - sonraki »

tuzlalı

İlk yarıdaki maçta birçok pozisyona girmemize rağmen bedavaya yanilmiştik bu takıma. Süper ligde canımızı yakan maçlardan birini oynamıştık yine Manisa Vestelsporla.   

İsterdimki bunlar kayıpsız gidiyorlarken Samsunda şöyle iyi bir tokat atalım. İki haftadır çuvalladılar. Artık hırsımızı almak bir yana, kazanmamızın şart olduğu günlerdeyiz.

İnşallah kazanalım da artık rakibin yada oyunun nasıl olduğu önemli değil. İçerde puan kaybına tahammül yok.

tanju55

manisa ile acik bir hesabimiz var süper ligdeki hesabimiz kapanmadi daha bizi küme düsürdüler simdi kendileride düsdüler
manisa icin cok aci olacak ama bu maci alacagiz

taraftarimiz stadi doldursun yeter...

SaMsUnSpOrU bogmaya calisanlar karadenizde bogulurlar...

pitbul055

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 18 February 2009, 13:46:15
İsmet arzuman gibi iyi aile çocuklarını kalaylamanın bir zararı yok.Caiz olduğu yönünde fetvaların olduğu rivayet edilmekte  :D
:P

kaan

Çok iyi bir kadroları var hatta birinci lig kalitesindeler.Ama gidişatları çok kötü iki takımda eşit şansta bana göre.Iki takımda dönüm maçında tek fark taraftar desteği.Taraftar iyi oynarsa bu maçı alırız...

kaptan 55

evet gerçekten iyi ve geniş bi kadroya sahiplar ama bu aralar formsuzlar ve biz evimizde çok iyi oynuyoruz taraftarın muhteşem desteğiyle zorda olsak maçı alırız play off umutlarımızı devam ettiririz

Yalnızca BİZ

Ertuğrul Sağlam

birde tribün birlikteliğini sağlar isek bu maçta 19 mayısı başlarına yıkarız manisanın (murat yıldırımı<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<inşallah aramayız yokluğu hissedilecek ama)

atakumlueray

bence murat yıldırımı en çok arayacağımız maç bu olcak.istanbulda kasımpaşa-manisa maçını izlemiştim stadda ve kasımpaşalılar da manisalı nizamettin e hayran kalmışlardı.orta sahayı çok koşarak silip süpürüyo.orta saha hakimiyeti manisaya geçerse işimiz zor olur..

**KaR6**

arkadaslar, cenki merak etmeyin ben durdurcam onu, atmicak bize gol ;D

hersey umdugumuz gibi gider umarım da alırız 3 puan bu mactan..

atakumlueray

bu arada nizamettin den çekindiğimi sölemiştim manisaspor orta sahasında ama daha sonra tff nin sitesine baktım ve cezalı olduğunu gördüm içime huzur doldu:)

GençKozluklu

Bu maç için Terme / KOZLUK'tan da organizasyon yapılıyor. Seçimi de kullanarak maç için KOZLUK'tan adaylardan birinin maça gitmek isteyenler için 1 minibüs istedik. Destek sözü alındı.

Arkadaşlarla az önce konuştum. Maça  çok talep olduğu ve bir minibüsün yetmeyeceği şeklinde. 27 lik yarım otobüs ayarlanacak. 30 kişilik bir grup KOZLUK'tan maça gelecek.

KOZLUK'ta SAMSUNSPOR sevgisi hep vardı. Biraz harekete geçirmek gerekiyor. İnşallah bu hafta galip gelinirse bir organizasyonda Ordu maçına yapılır.

Haftasonunu sabırsızlıkla bekliyoruz.

Akyol

Helal olsun abi ne diyeyim örnek olun bütün ilçelere gelirken çarşamba'dan da adam alın kopun gelin :)

Kadir ÇELEBİ

19 February 2009, 18:35:00 #133 Son düzenlenme: 19 February 2009, 18:37:39 SamsunSpor_34
Samsunspor - Manisaspor

Ad Soyad : ERBAY ALDEMİR 
Meslek : Memur 
Lisans No : 10855 
Klasman : Üst Klasman Hakemi 
Bölge : AYDIN

BOLUSPOR  3-1  SAMSUNSPOR  Yönettiği en son maçımız malubiyetle sonuçlanmış bu sefer tam tersi olur umarım adaletli bir maç yönetir..

maviay55

AlıntıSamsunspor Manisa'ya bileniyor!
Samsunspor, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan idman düz koşuyla başladı. Futbolcuların tek top çalışmasının ardından yapılan çift kale maçta kıran kırana bir mücadele yaşandı. Çift kale maçında futbolcuların istekli ve arzulu top oynamaları teknik ekibi mutlu etti. Özellikle Turgut Doğan Şahin, oynadığı futbolla teknik direktör Ercüment Coşkundere tarafından takdirle karşılandı. Güngören Belediye maçında kırmızı kart görmesi nedeniyle Manisaspor maçında oynamayacak olan Murat Yıldırım'ın yerine Coşkundere'nin Hakan Koçaslan'a görev vermesi bekleniyor. Bugünkü yapılan çalışmada Coşkundere, ayak bileğinde rahatsızlığı olan Burhan Coşkun'u Manisaspor maçında oynaması amacıyla riske etmemek için idmanda düz koşu yaptırdı.

Geçen hafta boğazından ameliyat olan Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Kosif, bugünkü yapılan çalışmayı Başkan Fuat Köktaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Kaya ile birlikte izledi. Ayrıca Başkan Fuat Köktaş tarafından karşılanan Samsun Yol-İş 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun ve yönetim kurulu üyeleri idmanı izlemeye gelerek Manisaspor maçı öncesi moral olması amacıyla futbolculara baklava ikram etti. Başkan İbrahim Uzun, Manisaspor maçında teknik ekip ve futbolculara başarılar diledi.

Samsunspor'un başarılı genç futbolcularından Turgut Doğan Şahin, hafta sonu oynayacakları Manisaspor maçıyla ilgili olarak, son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını, takım olarak morallerinin iyi olduğunu, hafta boyunca Manisaspor maçı için hazırlıklarını iyi bir şekilde sürdürdüklerini ve Manisaspor maçından seyirci avantajını da kullanarak galip geleceklerini söyledi. Manisaspor'un son haftalarda aldıkları başarısız sonuçların kendilerini ilgilendirmediğini belirten genç futbolcu, ne olursa olsun galip gelmek için sahaya çıkacaklarının altını çizdi.