Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

nilsah

kayyum hiç bir şeyi cözmez.eger amaç hesap kontrolu ise.divan kurulunun kuracagı yönetimde bagımsız bir yönetin hesapları incelemesine izin verir.kaldıki eski yönetimlerin bu hesaplardan şüphesi vardı sayın ata giritli dahil olmak üzere neden eski hesapları ibra(hesaplar dogrudur demek) ettiler.

King Of The North

Bu iş olumsuz sonuçlanacak,sona geliyoruz, artık şehirde birileri kına yakar...

CriminaL

la kalsın kayyuma herşey çıksın meydana kim yemiş paraları herşey çıksın kimin neler götürdüğünü bu kulupten herkez öğrensin

**KaR6**

noldu, kesin liste cıkıyodu hani?  Lanet olsun bu hale dusurenlere de, dususe ses cıkarmayanlara da.. yok mu koca Samsun da bir tane parası gucu olan adam? Sonra biz çok buyuguz biz öyleyiz biz böyleyiz.. Peh, buyur işte.. Sahipsiz şehrin sahipsiz takımı..

kuzey55

kayyuma kalsak da şu temliklerini kaldırmayan döneklerin herşeyi ortaya çıksa.

ramcQ_55

Alıntı yapılan: CriminaL - 14 March 2009, 17:32:08
kalsın kayyuma herşey çıksın meydana kim yemiş paraları herşey çıksın kimin neler götürdüğünü bu kulupten herkez öğrensin

CriminaL

valla kim ne yemiş çıkmalı ortaya ancak bu şekilde bu kulup önünü görebilir ama kayyumla ama bagımsız denetçilerle ama sonuçta bu paralar bie şekilde ortaya çıkmalı ört pas edilmemeli artık

Akyol

bencede kayyuma kalsın bakalım paralar nerelere gitmiş açıklansın..

**KaR6**

iyi hoşta kayyuma kalıpta duzluge cıkmıs bi tane takım var mı? kayyuma kalmak demek en az 10 senemizin ziyan olması demek ki o da garanti değil.. oooof off..

ugrass

diyorum ya bunların hepsi reklam yapıyor,başka birsey yokkkk.... tahsin kosifmiş.. abi ne verebilir ya samsunsporA.. zorlu desen adam işçilerinin maaşlarını vermiyomus.. =) yazıklar olsun samsunsporu bu hallere getirenlere...

ugrass

Sadece Samsunspor

SAMSUNSPOR A TAKIMININ
HİÇ BİR YERİNDE YOK
AKP Samsun Milletvekili Suat Kılıç, söz alarak bin altın adam projesiyle ilgili eleştirileri yanıtladı. Bin altın adam projesini iyi niyetle ortaya attıklarını söyleyen Kılıç, "Eğer bu proje yeterince başarılı olmadıysa suçu iyi niyetle ortaya atanlarda değil, projeye gerekli desteği vermeyenlerde aramak gerekir" dedi.
Samsunspor eski Başkanı Fuat Köktaş, A takımı operasyonunun Samsunspor'a yardım etmemek için gerekçe olarak gösterilmesini eleştirerek, "Samsunspor A takımı operasyonunun hiç bir yerinde yoktur. Ne içinde, ne dışında, ne arasında ne de cezasında. Kimse A takımı operasyonunu bahane olarak göstermesin. Siz yönetici olarak, belediye başkanı olarak yaptığınız bir başka uygulamadan da, imar tadilatından da yargılanabilirsiniz, ihalelerden de yargılanabilirsiniz. Onlardan yargılandık diye onları yapmaktan vaz mı geçiyorksanız. Nasıl imar tadilatına devam ediyorsanız, ihalelelere devam ediyorsanız,. samsunspor'a katkıya da devam etmek zorundasınız. Eğer kentin markasına sahip çıkamıyorsanız, kusura bakmayın, o zaman oturduğunuz makamı da benim miadım doldu diye terk edeceksiniz. Bu belediye başkanı da olur, milletvekili de olur, Malesef Samsunspor yeterli desteği görmemiştir. çevre illeri, orada sağlanan imkanları biliyoruz. Başkandım tüm bunları konuşmadım. benim derdim kimseyi suçlamak değil, benim derdim bu kulübü yönetmektir. Bugüne kadar hep bunu yapmaya çalıştım. Geiçmişi hiç suçlamadım, eski defterleri hiçz açmadım. çünkü bu bu kente zarar verir. Ama açılması gerekiyorsa açacaklar, açtıracaklar bellidir" diye konuştu. 21 Şubat'taki kongrede kulübün durumunu açık açık dile getirdiklerini ve aday olmayacaklarını açıkladıklarını belirten Başkan Köktaş, son olarak dikkati bir kere daha çekmek için salı güanü istifa ettik. İstedik ki illgileler cirddiyeti anlasınlar ve kalan 4 günü değerlendirsinler. Ama yeterli anlatamamışız. Ben istifa ettim ama bu kulüp Mayısa kadar gerekli tedbirler alınmazsa dağılır, bir daha da kendini toparlayamaz. Hala 15 günlük bir süre var. Birileri, bu kenti yönetenler bu süreyi iyi kullanırlarsa hala bir umut var."  şeklinde konuştu.

(Devam edecek)

CriminaL

gönlüm kayyuma kalmasından yana değil sonuçta takım ona göre kurulacak ve kesin küme düşer aynı göztepe gibi ve daha da çıkacagını zannetmiyorum..o yuzden bir şekilde yönetim oluşturulmalı nilsah arkadasımın da dediği gibi bağımsız bir denetçi olup inciğini dinciğini denetlemeli kim ne yemiş ortaya çıkarmalı kayyuma kalmadan da bu yapılabilir..

serkancengiz

kalsın kayyuma kimin ne olduğunu öğrenelim gelen başkan 6 ay dayanamaz gider olan gene bize olur yeter artık çektiğimiz çile

CriminaL