Neden 1.ligteyiz...Cevabını merak ediyor musunuz ?

Başlatan merkez, 13 February 2009, 23:14:21

« önceki - sonraki »

merkez

13 February 2009, 23:14:21 Son düzenlenme: 14 February 2009, 00:30:43 samsuni
SAMSUNSPOR !...Mustafa Madenoğlu

Samsun Büyükşehir Belediyesinin Samsunspor ile vakit kaybedecek ne zamanı ne de parası vardır !... Sayın Yusuf Ziya Yılmaz en doğru olanı yaptı !... Samsun Büyükşehir Belediyesinin kaynaklarını oralara harcayıp heder etmedi !... Bu şehirde çok büyük iş hacimlerine ulaşmış sanayiciler var, bu iş onların işi ama içlerinden kimse çıkıp talip olmuyor !... Kimseyi kınayamayız, bu iş bir gönül işidir, yürek ister, para ister, heves ister, hırs ister !... 3.Lig gurupları Samsunspor'a hayırlı olsun !..

Çok fazla benzer başlıklar açmak doğru değil,genç kardeşlerime kötü örnek olmak istemiyorum ama bu konu ayrıca tartışılması gereken ve üzerine yorumlar yapılması gereken bir konu...

Bugün akşam saatlerinde Y.ziya yılmazın seçim bürosuna yapılan ziyaret için Habarexen de yayınlanan habere eklenen yukarıdaki yorum tüylerimi ürpertti...

Söylenecek ne bir kelime,ne de bir söz bulamıyorum.

Bu kentin en büyük markası ,şerefimiz namusumuz herşeyimiz samsunsporumuz için Samsunlu bir vatandaşın yorumu...

Vatandaşı Allaha havale ediyorum...

Allah ıslah etsin...

CeLL-O

13 February 2009, 23:18:18 #1 Son düzenlenme: 13 February 2009, 23:22:04 CeLL-O
Haberexen'de yönetici onayı gerekiyor yorum yayınlanması için sanırım , nasıl böyle saçma sapan yorumları onaylıyorlar peki  ::)

Ayrıca

@Mustafa Madenoğlu ;

Sen ve senin gibi düşünen örümcek kafalılar nedeniyle Samsunsporumuz bu noktadır. Bu şehir SAMSUNSPORsuz olmaz !

Tufan

abi akşam akşam günaha girdim ya yeterince var zaten.

yazmayacam küfretmeyecem susacam!!

Mert

13 February 2009, 23:39:02 #3 Son düzenlenme: 13 February 2009, 23:40:44 Mert 55
yav arkadaş herşeye eyvallah yzy ın Samsunspora sahip çıkmamasına da eyvallah diyoruz artık.Sen samsunlusun ve bu yorumu yapıyorsun tamam ona da eyvallah.Ama bu 3.Lig grupları ne demek oluyor kardeşim.Sen kimsinki bu takım hakkında bu kadar kötü düşünebiliyorsun dangalak herif.Merak etme sen ömrün boyunca bu takımı 3.Lig gruplarında göremeyeceksin.
Hadi bunları da geçtim sen Samsunspor camiasının nasıl olur da bu tür yazılarla moralini bozarsın?yzy ın köpeği misin sen onu söyle önce millete ondan sonra demeç ver.
Bu saatten sonra yzy ı da istemiyoruz.Biz bize yetiyoruz kardeşim defolun gidin ahırınızda ötün ama milletin aklını bulandırmayın.Yoksa birgün bu taraftar aklınızı da o yazı yazdığınız elleri de sizden alır !!!

Mert

Alıntı yapılan: 35ama55 - 13 February 2009, 23:37:24
Mustafa ne oluyo g.tün basın oynuyoo  ..   >:(

soyadına bakarsak , Trabzonlu olması muhtemel arkadasımız ..

Samsunspor bunlarda öyle bir iz bırakmışki kardeşim hala g.tleri başları oynuyor.Bu adamlara girip çıkan nedir onu anlamadım hayır anladım da anlamamazlıktan geliyorum...

Sadece Samsunspor

lan zaten sinirim bozuk ne diyor bu adam yaa, bence biz bunun tuttuğu 3 takımdan birine zamanında çok kötü çakmışız onun acısını hala yaşıyor ibn e

arenam55

13 February 2009, 23:57:54 #6 Son düzenlenme: 14 February 2009, 00:27:02 samsuni
sana kufur etmıyom sen kımın yalakası oldugun bellı sana degıl alayınıza gdr lan bu saatden sonra manısa macına ısyan var hepınıze maden oglu bu takıma  bu sekılde konusanın ta ...... en buyuk samsun takımı senın yalakalık yaptıgın serefsızler bu hale getrdı  samsunu satanın Allah belasını versin.

arenam55

sovmeyelımde neyapalım adresını sylesın acıkca bu neya bu sehrın ekmegını yıyolar serefsızlık yapıyolar bızım ıcın hayat bızım hayatımızla kımse oynayamaz kım olursa olsun

FaT1h

kendi vatandaşımızda bunu yapıyosa bu takımı nasıl cıakrcaz süper lige yazıkalr olsun sizin gibi samsunluya .......................................... bu noktalara neler gelcegini iyi biliyosun adı şahsiyetsiz herif !!!

eLLis

U.LAN Samsun Büyükşehir Belediyesi parktan bahçeden teleferikten başka ne yapmış nerde uyduruk gaydırık iş var getiriyor Samsuna hani bunlarda güzelde sanayiden haber versin önce erittiler Samsunu gelen fabrikaya yer bulamayıp gönderiyorlar bu şehirde ne yaparsan yap turizm olmaz yazın 2 ay sıcak var yok... AVEEEELLLL!!!!!!!!

ozgur_altunay

14 February 2009, 00:28:15 #10 Son düzenlenme: 14 February 2009, 00:31:30 ozgur_altunay
işte o.çocugu  mustafa madenoğlunun daha öncelerden yazdiği yorumlar arkadaslar                                                                                                                                                                                                      Değerlendirme.Mustafa Madenoğlu
Gazi Belediyesi Bakanlar Kurulu Kararı ile kapatılmıştır. Gazi Belediye Başkanı Sayın Süleyman Kaldırım'da düşünmüş taşınmış İlkadım Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulunmuştur.
Canik, Atakum ya da Büyükşehir Belediye Başkanlığı için de aday adaylığı başvurusunda bulunabilirdi ama tercihini İlkadım Belediye Başkanlığı yönünde kullanmıştır. İlkadım Belediye Başkanı Sayın Erdoğan Tok aday olduğu sürece Sayın Süleyman Kaldırım'ın şansı yok denecek kadar azdır. Bu Böyle biline
                                                                                                                                                                                                   Ne Münasebet.Mustafa Madenoğlu
Ak Parti İlkadım Belediye Başkanlığına aday gösterecek olduğu isim üzerinde zorlanıyor demek abesle iştigal etmektir.
Halen görev başında olan İlkadım Belediye Başkanı Sayın Erdoğan Tok aday olmaktan vaz geçmediği sürece hak ona aittir.
Milletvekillerinden bazılarının ya da İl Teşkilatından bazılarının zorlamaları ile 5 yıldır İlkadım Belediyesini yöneten kişiyi ekarte edip yerine başka bir ismi aday olarak halkın karşısına çıkartmak demek İlkadım Halkı ile alay etmek demektir.
Bu böyle bilin
                                                         HesapMustafa Madenoğlu
Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkanlığına Sayın Yusuf Ziya Yılmaz'ı, İlkadım Belediye Başkanlığına Sayın Erdoğan Tok'u, Atakum Belediye Başkanlığına Sayın Adem Bektaş'ı, Canik Belediye Başkanlığına Sayın Osman Genç'i tekrar aday yapmak durumunda olmalıdır.
Kapatılan Gazi Belediye Başkanı Sayın Süleyman Kaldırım da daha başka bir resmi devlet görevinde istihdam edilmelidir.
Milletvekilleri ve İl Teşkilatı şöyle diyor böyle diyor diye oturmuş bir kadroyu heder edemezler. Başkanlar çalıştıla

mehmet yılmaz

Bu şapsal en ağır küfürleri hak ediyorsa da sitemizde küfür yok arkadaşlar. Aslında çok sağlıklı bir başlık değil gibi lakin Samsun'da yaşayan bir takım köpeklerin neler düşündüklerini bilmek, görmek adına numune olması gereken cümleler bunlar. Bazen ben de bu tür yorum sıfatlı ihanetlere rastlıyorum, aklım almıyor ama unutmayın

Bu şehirde Samsunsporlu kadar
Samsunspor düşmanı da var!!!

arena55

samsunı ben bunlara en guzel cevabı atakum usgecıde ascagım dev pankartla verecem artık zamanı geldı

berusa55

Bu adam "Bakın ben Samsun'da yaşıyorum ama Samsun'a ve Samsunspor'a en alasından hıyanet içindeyim" diyenlerden sadece birisi. Ama bunların hepsi temizlenecek. Artık şehir uyanıyor uyanmaya da devam edecek inşallah. Sitemizi bu konuda yaptığı öncü çalışmalardan dolayı da ayrıca kutluyorum!

CeLiL_55

Alıntı yapılan: samsuni - 14 February 2009, 00:29:55
Bu şapsal en ağır küfürleri hak ediyorsa da sitemizde küfür yok arkadaşlar. Aslında çok sağlıklı bir başlık değil gibi lakin Samsun'da yaşayan bir takım köpeklerin neler düşündüklerini bilmek, görmek adına numune olması gereken cümleler bunlar. Bazen ben de bu tür yorum sıfatlı ihanetlere rastlıyorum, aklım almıyor ama unutmayın

Bu şehirde Samsunsporlu kadar
Samsunspor düşmanı da var!!!
haklısın samsuni küme düştüğümüz sezonki kanal 55 programında Celil söylemişti Samsun şehrinde Samsunspor'u bitirmek isteyenler çok Samsunspor'un düştüğüne sevinen insanlarda çok !!!