Bank Asya 1.Lig 22.Hafta | Güngören Bld. 0 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 08 February 2009, 16:37:05

« önceki - sonraki »

pitbul055

Kais

bizler inandık sizler inanın bizim için bu maçı alın.!!! diyorum.alamasanızda seviyoruz sizi.

Baskent_Samsunspor

samsun155

King Of The North

Aha gene dönüm maçlarımızdan biri diyorum,hadi deplasman fobimizi yenelim taraftarımızın da yoğun desteğiyle alalım şu maçı.Sonra sıra Manisa'da inşallah.

By-ProXys

bu macıda alırsak deymeyın bızım keyfımıze beeee :P :P

Bekle super lıqq gelıcez..

FaT1h

beyler her türlü sonuca hazırlıklı olalım kırılma macları zor geciyo bizim için biliyosunuz

kadir55ist

bizler inandık sizler inanın bizim için bu maçı alın.!! bu marşı en gür şekilde yine güngören stadını tıklım tıklım doldurduğumuz çok soğuk ve karlı bir istanbulspor maçında söylemiştik
maöçı miltonun  frikik golüyle 1-0 kazanmıştık süper bir gündü inşallah pazar günü de aynı sevinci yaşarız...

furkan5534

aynen cok soguk suanda ama orada olucaz ıns... On sunday, party time  8) 8)

pitbul055

dönüm maçları hep kötü sonuçla bitiyor.inşallah bukez şeytanın bacağını kıracağız

Yalnızca BİZ

BİZ SAMSUNSPOR'luyuz... Bu maçı da alacak güçteyiz...

Kadir ÇELEBİ

12 February 2009, 17:21:35 #131 Son düzenlenme: 12 February 2009, 17:23:19 SamsunSpor_34
Güngören Belediyespor-Samsunspor

Ad Soyad : ÖZGÜR YANKAYA 
Meslek : Memur 
Lisans No : 17068 
Klasman : Üst Klasman Hakemi 
Bölge : EDİRNE 

En son Manisaspora  3-0 yenildiğimiz maçı yönetmiş..

Kais

süper lig hakemlerinden sanırım iyi bir hakem umarım en azından bizim maçımızı iyi yönetir

kaan

Sadece şunu biliyorum ıstanbulsporla oynadığımiz stad değil güngörenin kendi stadi var.

Www.bankasyabirincilig.com.tr

Bu adresten güngörenspora gir stada nasıl gidilir görürsün kardeş zaten.
Ayrıca maça gideceksende grup ıstanbul 55le bağlantıya geç onlar sana gerekli açıklamayı yapar

Recep

Alıntı yapılan: VATAN55 - 12 February 2009, 17:35:26
slm arkadaşlar şunu belitmek isterim statyumu bilen arkadaşlarımız lütfen tarif etsinler özelikle site yöneti mi bilgi verlerse sevinirim
mümkünse gecen sene istanbul spor ile oynadığımız stat mı yoksa başka yoksa
bilglerinize sunarım cevap verilirse sevinirim bilmeyenlerde var o yüzden
biz pazar günü bir yerde toplanıp maça hep beraber gideceğiz bununla ilgili ayrıntıları bütün arkadaşlara bildiririz