Fuat Köktaş'tan önemli açıklamalar

Başlatan Sadece Samsunspor, 06 February 2009, 13:41:54

« önceki - sonraki »

şimşek_55

06 February 2009, 22:21:48 #30 Son düzenlenme: 06 February 2009, 22:25:09 samsuni
Samsunsporun  tek  cıkıs yolu  yetıstırdıgı futbolcuları  makul fıyatlara satıp yenısını  bulup yetıstırmesıdır. Dogru transferler ,yonetım ve  teknık ekıbın kaynasmasından buyuk samsunspor cok uzak degıl. Suna gelelım samsuni'nin sozlerıne katılıyorum kımse parayı yolda toplamıyor  kımse  vermez  cok buyuk paralar kluplere. Bu ıs  ekıp ısıdır arkadaslar. Hersey su sekılde 2 sezon devam etsın  suna ınanıyorum  o kara kartalı  ınonude   pencelerının  onunde  cokturecegız. Samsunspor ıyı yolda kımsenın endısesı olmasın.Emre Balak bedavaya gıtmıs,Armagan 50.000 e  gıtmıs, g.kaba ,m.cıcek,celıl,adnan ,hakkı  vb cok ısm   ıse  bedavaya gıtmıslerdır. Bır taım en az 3-5 mıo ytl arasında kuruluyor en az bank asyada. Baska bırsey demıyorum. Hea konu gelmısken   Serdar OZkan bızde 2 devre  100.000 tl ye oynarken o sene  g.kaba sene  basından  900.000 tl ye anlasmıstı. Gecmıs o kadar  uzak degıl  samsunspor camıasında neyın ne oldugunu  herkez  bılıyor.

Syg

Sadece Samsunspor

Arkadaşlar aldığım bazı duyumlara göre takımda konstrasyon eksikliği ve bazı sorunlar varmış kasımpaşa,sakarya,erciyes ve kartal maçlarının primleri ödenmemiş, yönetim ise birşey yokmuş havası veriyormuş, ama ne kadar doğrudur onu bilmem

Akyol

evet takımda konsantrasyon yönünden eksiklik varmış ercü hoca laubali oynayanlar hiç oynamasın demiş esip gürlemiş idmanda dikkat diyorum !!!

merkez

Hem Sayın Turgut Tüfenk'i hem de Sn.Zeki Murzioğlu'nu yakından tanıyan biri olarak Seçim sonuçlarının Samsunspor için hayati önem taşıdığını söylemem mümkündür.İşadamlığı vasfının yanı sıra Samsun ve Samsunspor için elinden gelenin fazlasını yapan Sn.Tüfenk ve Murzioğlu seçim sonrası istenilen tablo ortaya çıktığı takdirde Samsunspor için vargüçleriyle mücadee edeceklerdir.

Sn.Köktaş'ın kısa sürede takımı toparlaması,sürdürülebilir bir ekonomik reçete ile hassas ve ticaret adamı mantalitesiyle kulübü yönetmesi,basiretli kişiliği ve cesur kararlarıyla bizlere güven veriyor olması Ticaret odasının da Samsunspor için ortak hareket etmesiyle çok kısa sürede Samsunspor nefes alacak duruma felecek önümüzdeki sene efsane Geri dönecektir.

samsunmania

Alıntı yapılan: merkez - 06 February 2009, 22:52:36
Hem Sayın Turgut Tüfenk'i hem de Sn.Zeki Murzioğlu'nu yakından tanıyan biri olarak Seçim sonuçlarının Samsunspor için hayati önem taşıdığını söylemem mümkündür.İşadamlığı vasfının yanı sıra Samsun ve Samsunspor için elinden gelenin fazlasını yapan Sn.Tüfenk ve Murzioğlu seçim sonrası istenilen tablo ortaya çıktığı takdirde Samsunspor için vargüçleriyle mücadee edeceklerdir.

Sn.Köktaş'ın kısa sürede takımı toparlaması,sürdürülebilir bir ekonomik reçete ile hassas ve ticaret adamı mantalitesiyle kulübü yönetmesi,basiretli kişiliği ve cesur kararlarıyla bizlere güven veriyor olması Ticaret odasının da Samsunspor için ortak hareket etmesiyle çok kısa sürede Samsunspor nefes alacak duruma felecek önümüzdeki sene efsane Geri dönecektir.

İnşallah.Bari buradan yüzümüz gülse. İbre bu yönde ama bir aksilik çıkmaz umarım.

MeL_55

kuzey55

herşey net ve açık.uzun zamandır yapılmayan birşeydi bu.artık herkes borcun kime ne kadar olduğunu biliyor.bunu bahane eden adayların bir bahanesi kalmadı.ben bu olumlu gelişmeler sonrasında galip öztürk'ten bir hamle bekliyorum.

jean

avrupa ligleri gibi olmus borcu su kadar geliri su kadar diye birileri destek versede baskan devam etse keske

kuzey55

07 February 2009, 19:37:06 #38 Son düzenlenme: 07 February 2009, 19:39:24 kuzey55
AlıntıSakoğlu kendi grubunda kaybetti
118 Meclis Üyesi ile Meslek Komitelerinin asil ve yedek üyeleri belirleneceği ilk tur seçimlerinin sonuçları belli olmaya başladı.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Sakoğlu girdiği 8. grup olan 'ÇELİK DÖKÜMÜ, EL VEYA MOTOR GÜCÜ İLE ÇALIŞTIRILAN KALDIRMA, TAŞIMA, YÜKLEME YA DA BOŞALTMA MAKİNELERİNİN İMALATI' grubunda seçimi kaybetti.

8.ci grupta Turgut Tüfenk 49, TSO Başkanı Adnan Sakoğlu 27 oy alırken 1 oyda geçersiz sayıldı. Fakat TSO Başkanı Adnan Sakoğlu'nun ikinci olarak girdiği 5.grup olan ' MADENCİLİK VE TAŞ OCAKÇILIĞI, SÖNMEMİŞ KİREÇ, SÖNMÜŞ KİREÇ VE SUYA DAYANIKLI KİREÇ İMALATI' grubunda ise karşısında rakip olmadan kazandı.

STSO seçimlerinde değişim isteyen işadamlarının ortak Başkan Adayı Sanayici Zeki Murzioğlu ise bu sonucun açıklanmasının ardından sevinçle kendisi gibi değişim isteyen işadamlarına uzun süre sarılarak 8. grup sonuçları ile ilgili olarak " 1-0 lık skoru 6-1 yaptık" değerlendirmesinde bulundu.

Murzioğlu 8. grup sonuçları ile ilgili olarak "1-0 lık skoru 6-1 yaptık. TSO seçimlerinin sonucunu 8.ci grup belirleyecekti ve belirledi" değerlendirmesinde bulundu

hayırlı olsun...istediğimiz sonucu almaya başladık.

samsunmania

mehmet yılmaz

Samsun TSO'da işler Samsunspor lehine gidiyor. Yıllardır devam eden ve Samsunspor için pek de birşey yapmayan kurulu düzen yıkılmak üzere.

Baskent_Samsunspor

haydi artık silkelenme vakti bu arada başkanımızı da kutlamak istiyorum böylesine şeffaf bir yönetim sergilediği için

bekleyin bizi kaldığımız yerden devam etmeye geliyoruz

Kais

Turgut Tüfenk süper adam tam Samsunspor sevdalısı gördüğümüz kadar inş. hayırlısı olur.

CurvaSudSamsunspor

Alıntı yapılan: samsuni - 07 February 2009, 19:59:58
Samsun TSO'da işler Samsunspor lehine gidiyor. Yıllardır devam eden ve Samsunspor için pek de birşey yapmayan kurulu düzen yıkılmak üzere.

hayırlısı ile bu iş olacak ...

55.hakan

başkan adayları klubün tam borcu ne kadar onu bilmediğini bahane göstererek aday olmuyordu şimdi herşey açık ortada..