Fuat Köktaş'tan önemli açıklamalar

Başlatan Sadece Samsunspor, 06 February 2009, 13:41:54

« önceki - sonraki »

pitbul055

o polise iyi olmuş.inşallah birdaha geri dönemez

ozgur_altunay

ben o polis siirte sürüldü biliyorum

Ertuğrul Sağlam

06 February 2009, 18:54:41 #17 Son düzenlenme: 06 February 2009, 19:42:59 samsuni
fuat başkan tabandan tavana kampanyasından bazı işadamları çok iyi kazanmalarına ramen istediğimiz desteği vermediği için vaz geçtik diyor

sayın başkanım şu iş adamlarını açıklasada bizde bilsek samsuna kimler sahip çıkıyor kimler çıkmıyor bilelim bizde ona göre halk olarak gerekeni yapabildiğimiz kadar yapalım boykot edelim bunları :(

Sadece Samsunspor

Mehmet abicim kendileri Samsunspor'a ne kadar bağış yapmışlar o konu hakkında bilgin var mı ?

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 06 February 2009, 19:35:04
Mehmet abicim kendileri Samsunspor'a ne kadar bağış yapmışlar o konu hakkında bilgin var mı ?

Kendileri de dahil tüm iş adamlarının verdiği bağış miktarı 3.190.780 TL. Tabii bir de para vermeksizin bire bir görüşmelerle iptal ettirdikleri borçlar ya da indirim yaptırdıkları borçlar da var.

jean

artik birseyler olsun ya bu bank asya ligi iyice keyfimizi bozdu

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: samsuni - 06 February 2009, 19:44:28
Kendileri de dahil tüm iş adamlarının verdiği bağış miktarı 3.190.780 TL. Tabii bir de para vermeksizin bire bir görüşmelerle iptal ettirdikleri borçlar ya da indirim yaptırdıkları borçlar da var.

Bu paranın içinde Galip Öztürk'ün, Cemal Yeşilyurt'un, Mehmet Cengiz'in ve İl Özel İdare'nin verdiği paralarda dahilmi ?

mehmet yılmaz

06 February 2009, 19:54:52 #22 Son düzenlenme: 06 February 2009, 19:58:51 samsuni
Dahil tabii ki, yani yönetim olarak yaklaşık 1.000.000 lira civarında bir para vermişler.

Demek istediğim şu, kimse kimseye kolayca para vermez. Ağaçtan toplamıyorlar nihayetinde, belli bir güven verilmiş ki para toplanabilmiş.

guvener55

uzun vadede iyi bir sistem oluşursa klübümüz borçlarından kurtulabilir.bence yönetimin taraftarında bulunduğu bir toplantı ya da panel düzenlemesi lazım.birlikten kuvvet doğar derler ya herkes fikirlerini sunsun ortak noktada birleşilsin.mesela yönetici abilerimiz forumda böle bir konu başlığı açıp herkesin düşüncesini alabilir.saygılar...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: samsuni - 06 February 2009, 19:54:52
Dahil tabii ki, yani yönetim olarak yaklaşık 1.000.000 lira civarında bir para vermişler.

Demek istediğim şu, kimse kimseye kolayca para vermez. Ağaçtan toplamıyorlar nihayetinde, belli bir güven verilmiş ki para toplanabilmiş.

Son bişey daha sorucam abi bu yönetim aday olmadan önce yönetimdeki herkes 100.000 ytl verecek demişlerdi onlar ne oldu. Yönetim toplam 22 kişi değil mi ? Bide bu önümüzdeki kongrede bazı üyeleri değiştirmeyi düşünüyorlar mı para vermeyenler falan ?

mehmet yılmaz

06 February 2009, 20:22:17 #25 Son düzenlenme: 06 February 2009, 21:56:26 samsuni
Birincisi yönetim 22 kişi değil; 11 kişi...

Köktaş 5.000.000 dolarla geliyor gibi  ::)
Herkesten 100.000 Lira gibi  ??? başlıklar necip yerel basınımıza ait :)
Onların bu şeklide ifadeleri olmadı. Ya da ben hiç öyle birşey duymadım.

Şubat kongresi için net bir karar vermiş değilller. Ama beni tahminim eğer Fuat Köktaş devam ederse yönetim kurulunda yarı yarıya bir değişikliğe gider.

Bu arada ayrıntılara girmeyeyim ama yarın çok önemli bir seçim var; Samsun TSO seçimi. Adnan Sakoğlu'na karşı Turgut Tüfenk'in başını çektiği grup değişim yanlısı ve Zeki Murziğlu'nu destekliyorlar. Dua edelim de Samsunspor için hayırlısı olsun artık! Üstelik Murzioğlu'nun kazanma ihtimali hayli yüksekmiş.

Kaya

SAMSUNSPOR umuzu kim daha çok destekliyorsa o bizim başkanımızdır

Kais

5mılyon dolarmııııııııııııııııı

Akyol

Zeki MURZİOĞLU gelebilecek iyi isimlerden birisidir ama şimdiden takımımızla ilgili söz almak gerekir kendisi spora özellikle futbola düşkün birisidir inşallah herşey SAMSUNSPOR'umuz için iyi olur...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: samsuni - 06 February 2009, 20:22:17
Birincisi yönetim 22 kişi değil; 11 kişi...

Köktaş 5.000.000 dolarla geliyor
Herkesten 100.000 Lira gibi başlıklar necip yerel basınımıza ait :)
Onların bu şeklide ifadeleri olmadı. Ya da ben hiç öyle birşey duymadım.

Şubat kongresi için net bir karar vermiş değilller. Ama beni tahminim eğer Fuat Köktaş devam ederse yönetim kurulunda yarı yarıya bir değişikliğe gider.

Bu arada ayrıntılara girmeyeyim ama yarın çok önemli bir seçim var; Samsun TSO seçimi. Adnan Sakoğlu'na karşı Turgut Tüfenk'in başını çektiği grup değişim yanlısı ve Zeki Murziğlu'nu destekliyorlar. Dua edelim de Samsunspor için hayırlısı olsun artık! Üstelik Murzioğlu'nun kazanma ihtimali hayli yüksekmiş.

Yok o zaman yerel gazetelerde öyle haberler vardı, neyse daha inanmıyorum zaten yerel basına. Ayrıca gerçekten TSO seçimi hem Samsun için hemde Samsunspor için tam bir dönem noktası. Yarın seçim var inşallah Murzioğlu kazanır.