Samsunspor.biz Haydi Maça

Başlatan bluegreen55, 04 February 2009, 17:47:17

« önceki - sonraki »

bluegreen55

Karşıyaka maçına yazmıştım ama burda paylaşma ihtiyacı duydum.Daha önce denenmemişse tartışılması ve denenmesi gerektiğini düşünüyorum.

samsunspor.biz sitesi olarak bir kampanya başlatabiliriz.
Her iç saha maçımız öncesi maç günü maç saati ve bilet fiyatlarının maç saati hava durumu raporunun yazdığı "süper lige tekrar çıkmak için tam destek" yazılı afişler hazırlanıp
bu konu başlığı altında yayınlanıp herkesin mahallesini ayrı ayrı düzenleyip

örnek;
HAYDİ MAÇA

21.Hafta | Samsunspor'umuz - Karsiyaka

Tarih : 08.02.2009           
Saat  :13:30       
Yer : Samsun 19 Mayis Stadyumu

Bilet Fiyatları 1ytl 3 ytl 5 ytl
Muhtemel Hava durumu : Açık

Süper Lige yeniden çıkmak için
kurduğumuz geleceğin takımına
siz
Atakumluları desteğe bekliyoruz
Caniklileri desteğe bekliyoruz
İlkadımlıları desteğe bekliyoruz

düzenleyip şehrin her köşesine duraklara kalabalık geçişyerlerine ve mağazalara asılıp taraftar gruplarınca dağıtılabilir.
En azından herkes kendi mahallesine assa bile seyirci sayısını etkileyeceğini düşünüyorum.
denemekte fayda var.
Sonuçta eminim hayat gayesinden haberi olmayan insanlar bile duysalar bir etkinlik olarak değerlendirebilecektir.
Sonuçta 2. ligdeyiz ve takip etmeyenlerin duymayacağı bir durum belkide...
Eskiden hatırlıyorum maça giderken inşallah cebimdeki para bilete yeter diye dua ederek o riski alarak maça giderdim.
İnsanları haberdar edelim.
Herkes mahallesinde 10-15 önemli yere  assa beile faydası olacaktır.
İnsanları teşvik edip bu sevdaya bağlanmalarına vesile olalım...

Samsundaki arkadaşlara 1-2 saatlik bir iş ve 2-3 TL'lik bir masraf düşüyor.
Ne dersiniz?

Kais

stadımız doluyor ama bize yakışan bu değil full dolması lazım bunlar hakkında çok konu açıldı ama üstünde durulması lazım bencede artık herkez stada sadece 1 saat 45 dakika ve sadece 3 ytl birde takıma destek yapamıyorsan onu alkış başka birşey istemiyoruz

cembaba

güzel bi düşüncede kim yapacak ?=

Akyol

Bu iş bence el ilanıyla falan değilde otobüs duraklarına ve reklam panolarına ilanlar asılarak yapılmalı birileri bize yardım etmiyorsa bu takım kendi yağıyla kavrulacak hiçbişey yapamıyosak maça gelirken eş-dost arkadaş kim varsa çağırıcaz.

Sercan

Bu afiş falan işleri güzel olur çiftlikteki,mecidiyedek, dükkanlardan rica eder asarız maç fikstürünün olduğu bir kağıdı en azından insanlar gözünde birşeyler canlanabilir SAMSUNSPOR adına...

bluegreen55

Ben akşama örnek afiş hazırlarım. Samsunda olup ilgilenebilecek olanlar mahallesini söylesin veya mevkisini yazsın ben yapabilirim desin.

Sercan

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 04 February 2009, 18:37:57
Ben akşama örnek afiş hazırlarım. Samsunda olup ilgilenebilecek olanlar mahallesini söylesin veya mevkisini yazsın ben yapabilirim desin.

sen bir yap kardeşim önce samsuni abiye söyleriz...

Kais

bu sene özellikle gerek taraftar olarak gerek takım olarak gerekse özelliklde yonetım olarak bır butunlesme var bunun en basıt ornegı burhan olayı cok ıyı ısler yapıyoruz tabı elmızden geldıgınce Allah hepinizden razı olsun inşallah bu bozulmaz Allah fesatçılardan uzak tutsun insallah bizzi

bluegreen55

04 February 2009, 23:04:14 #8 Son düzenlenme: 05 February 2009, 13:22:08 bluegreen55
http://www.facebook.com/editphoto.php?oid=26562719701&success=1&failure=0#/photo.php?pid=1311103&o=all&op=1&view=all&subj=26562719701&aid=-1&id=583645911&oid=26562719701

linkinden bakabilirsiniz.
Samsunluları yerine mahalle adı girebiliriz her mahalle için.
Baskı ve çoğaltma maliyeti az olsun diye siyah beyaz çıktıya göre fazla renkli öğe kullanmadım.

Ayrıca belediye otobüslerine minibüslere samsunsporlu işyerlerine her maçta bırakabiliriz
İnsanların gözüne heryerde çarpmalı.
Önce haberleri olmalı.
sonra önemli populist bir hava katmalı.
mesela basket voleybol maçlarıyla ilgili görüyoruz ve insan önemliymiş gibi hissediyo ve gitsemmi acaba diye düşünüyor
sizde yaşamışsınızdır.
biryerinden başlanırsa zamanla sistem oturur.

cembaba

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 04 February 2009, 23:04:14
http://www.facebook.com/editphoto.php?oid=26562719701&success=1&failure=0#/photo.php?pid=1311103&o=all&op=1&view=all&subj=26562719701&aid=-1&id=583645911&oid=26562719701

linkinden bakabilirsiniz.
Samsunluları yerine mahalle adı girebiliriz her mahalle için.
Baskı ve çoğaltma maliyeti az olsun diye siyah beyaz çıktıya göre fazla renkli öğe kullanmadım.

Ayrıca belediye otobüslerine minibüslere samsunsporlu işyerlerine her maçta bırakabiliriz
İnsanların gözüne heryerde çarpmalı.
Önce haberleri olmalı.
sonra önemli populist bir hava katmalı.
mesela basket voleybol maçlarıyla ilgili görüyoruz ve insan önemliymiş gibi hissediyo ve gitsemmi acaba diye düşünüyor
sizde yaşamışsınızdır.
biryerinden başlanırsa zamanla sistem oturur.

Güzel ama afiş bastırmak para isteyen bir iş.. bi tanesi 50 kurş. :S Kim basacak o kadar şeyi.

cembaba

AntZ

05 February 2009, 06:41:33 #11 Son düzenlenme: 05 February 2009, 06:43:44 Ant55
Arkadaşım gerçekten güzel düşünmüşsün tebrikler. Bu güzel düşünceleri okuyanı daha da duygulandıran, maça çeken bir  yazıyla süslersek daha etkili olur diye düşünüyorum bende. Bunun için aşağıda örnek bir yazı yazdım, Böyle bir yazıyı sevgili Samsuni abinin kaleminden dillendirirsek çok etkili bir yazı çıkar diye düşünüyorum. Bunun yanında afiş dışında bunları yerel gazetelere ve internet sitelerine de yayınlatabiliriz. Bunun için ücret talep edeceklerinide sanmıyorum. Aynı zamanda facebook ve benzeri sosyal paylaşım siteleri ile yayabildiğimiz kadar da yayalım derim.

Samsun da yaşıyorsun, Eminim ki Samsunsporlusun ya da Samsunspor u seviyorsun
ve yine eminim ki her galibiyetinden sonra seviniyor her mağlubiyetten sonra da üzülüyosun.
Yakıştıramıyorsun koskoca şanlı Samsunspor u bulunduğu yere, içinde hep bir acaba var;
Acaba yeniden o eski günlere dönebilecekmiyiz,
acaba borçlarla hüsranlarla değilde süperligde başarılarla gündeme gelebilecekmiyiz diye...
İnanıyorum buna sen iyi bir Samsunsporlusun

Ama düşündün mü hiç sadece sevmek yetiyor mu diye, birşeyler yaptınmı çok sevdiğin Samsunspor için bugüne kadar?
15 günde bir de olsa maçına gittin mi mesela?

Belki de içinden gitmek gelmiyor, yakıştıramıyorsun ya hani bu lige,
bir çıksın süper lige diyorsun belkide o zaman herşey farklı olacak...
Yok yok sen iyi bir Samsunsporlusun,
bir insanın hasta olduğunda, yardıma ihtiyacı olduğunda yanında olmazmı bütün sevdikleri? Yoksa hasta nasıl kalkar ayağa...

Sevdiklerini bekler, bir dost sesi bekler eskisinden daha iyi olacaksın, kalkacaksın ayağa diyen...

Ve en çok şimdi sana ihtiyacı var o hastanın...
Yeniden ayağa kalkmak, eskisinden daha iyi günleri görmek için;

Sen olmadan olmaz HAYDİ MAÇA

Caspartine

ahh ah  :-[ samsunda olamanın şu maçları izleme şanslarının varlığını takımlarını destekleme fırsatlarının bi değerini bilse sevgili samsunlularım. arkadaşlar iyi düşünmüş samsunspordan bihaber insanlarımızı bi nebze olsun maça çeker heralde

34_55

evet arkadaşlar cem baba doğru ve güzel bir  broşür hazırlamış bence bunları çoğaltıp mutlaka ama mutlaka samsunun her köşesine asmak lazım hatta ama hatta maça  stadı tıklım tıklım doldurmamız lazım bu bir gerçek ve boynumuzun borcu  samsunsporumuzu desteklemek için özel sorunları olanlar hariç hastalık, cenaze vs. maça gelmeyenleri inanın adam gibi dövmek lazım çünkü  sen hem samsunun ekmeğini ye ondan sonra maça gelme vermı öylesi o zaman bir sevdadır samsunspor..55

cembaba

Alıntı yapılan: 34_55 - 05 February 2009, 08:44:08
evet arkadaşlar cem baba doğru ve güzel bir  broşür hazırlamış bence bunları çoğaltıp mutlaka ama mutlaka samsunun her köşesine asmak lazım hatta ama hatta maça  stadı tıklım tıklım doldurmamız lazım bu bir gerçek ve boynumuzun borcu  samsunsporumuzu desteklemek için özel sorunları olanlar hariç hastalık, cenaze vs. maça gelmeyenleri inanın adam gibi dövmek lazım çünkü  sen hem samsunun ekmeğini ye ondan sonra maça gelme vermı öylesi o zaman bir sevdadır samsunspor..55

de bunların hepsi para ile olan şeyler. Bir konjükasyon yapmamız, para toparlamamız lazım..