Bank Asya 1.Lig 21.Hafta | Samsunspor'umuz 2 - 1 Karsiyaka

Başlatan MeL_55, 01 February 2009, 16:41:39

« önceki - sonraki »

samsunum

09 February 2009, 19:31:05 #750 Son düzenlenme: 09 February 2009, 19:33:03 mahmut 55
cadde55 dedin gibi yaptım oldu. görüntü biraz bozuk ama hiç yoktan iyidir

http://www.izlesene.com/video/samsunspor%20-%20kar%C3%85%C5%B8%C3%84%C2%B1yaka%20%201.gol%C3%83%C2%BCm%C3%83%C2%BCz-samsunspor---karsiyaka-1golumuz/768481

Akyol

Sercan

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 09 February 2009, 19:38:01
emeğine sağlık mahmut 55 süpermiş :)

Evet bencede çok güzel olmuş.Teşekkürler...

Akyol

sercan en çok senin sesin çıkıyor ;p şaka bi tarafa cidden güzel gol ve sonrasında güzel bağırmışız bu maç ayrı güzeldi tribünlerimiz inşallah bu destek aratarak devam eder iş biz taraftara düşecek gibi duruyor..

Sercan

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 09 February 2009, 19:42:38
sercan en çok senin sesin çıkıyor ;p şaka bi tarafa cidden güzel gol ve sonrasında güzel bağırmışız bu maç ayrı güzeldi tribünlerimiz inşallah bu destek aratarak devam eder iş biz taraftara düşecek gibi duruyor..

Sen bana sormadın mı gol olurmu diye? :D Bende sana olu dedim daaa

Tabi bağırırım adamın adı Sercan.Adaşım benim... :D:D

samsunum

nedemek arkadaşlar bişe değil elimde 6 tane daha video  ;) var en yakın zamanda onlarıda yüklerim

MeL_55

Akyol

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 09 February 2009, 19:44:25
Sen bana sormadın mı gol olurmu diye? :D Bende sana olu dedim daaa

Tabi bağırırım adamın adı Sercan.Adaşım benim... :D:D

valla helal olsun ben sorunca gol oluyor sanada sordum kar6'ya da sordum ikinizde gol dediniz siz biliyosunuz bu işi yaa :))

samsunum

Sercan

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 09 February 2009, 20:08:08
valla helal olsun ben sorunca gol oluyor sanada sordum kar6'ya da sordum ikinizde gol dediniz siz biliyosunuz bu işi yaa :))

Sen sor ben söyleyeyim...

marsilyadankskli

Samsunspor u ve taraftarini tebrik ederim en basta...  insallah hak ettiginiz yerlere gelirsiniz
bizim icin de hayirlisi olsun kasimpasa maciyla bi cikis yakalariz insallah.  ÖZGÜR umuz icin
acilan pankart icin de ayrica tesekkurler bas tacisiniz.
kalan maclariniz da Can-i gonul den basarilar 2 camia ya da...

Sercan

Alıntı yapılan: marsilyadankskli - 09 February 2009, 21:29:33
Samsunspor u ve taraftarini tebrik ederim en basta...  insallah hak ettiginiz yerlere gelirsiniz
bizim icin de hayirlisi olsun kasimpasa maciyla bi cikis yakalariz insallah.  ÖZGÜR umuz icin
acilan pankart icin de ayrica tesekkurler bas tacisiniz.
kalan maclariniz da Can-i gonul den basarilar 2 camia ya da...
[/quote

Saolasın kardeşm ama içimizde dökülüyoruz bir bir...

Alemci İsmail

Videolar için teşekkürler,sıra Güngörende,bekle bizi.

ChRoNiC