Bank Asya 1.Lig 21.Hafta | Samsunspor'umuz 2 - 1 Karsiyaka

Başlatan MeL_55, 01 February 2009, 16:41:39

« önceki - sonraki »

cembaba

Haydee :S Eğer yönetim' den böyle bişey yapmak için uğraşıyorlarsa, yazıklar olsun !!! ki sefa gibi adam için ercüment hoca yı harıcaklarsa yazıklar olsun.. Sefa' yı istemiyoruz böyle ise !!!!!!!!!!!!!

Clint_Eastwood

deli 55

bugün maçla sevindik ama hocanın istifasıyla üzüldük.ne güzelde takımımızın canla başla mücadele ettiği bu dönemde kötü oldu bu istifa işi yaa :-[

Akyol

Takımımız gerçekten güzel mücadele verdi,tribünler muhteşemdi,destek yerindeydi ve kazandık.

Maalesef son zamanlarda SAMSUN'da gerek futbol gerek basketbolda yeni bir adet çıktı:Kazandıktan sonra taraftarın mutlu olmasını engelleme çabası.Yani inanılır gibi değil Ercüment hoca her zaman gurur duyarak desteklediğim birisiydi ama bu yaptığı hiç yakışmadı.Zor bir dönem olabilir,yönetimden çatlak sesler de olabilir ama bu şekilde istifa etmesi sevincimizi kursağımızda bıraktı....

Kaya

bu ne yaa var mı böyle bir şey özellikle mi yapıyorsunuz bırakın da bir gün bari yüzümüz gülsün  >:(

Gaziosmanpaşalı3455

HOCAM BİZİ BIRAKMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BİŞEYLER YAPMAK LAZIM

celebi

fotolar için biz gurbettekiler adına sonsuz teşekkürler

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: tolga - 08 February 2009, 18:44:11
eğer bir yönetici takımıda şu oynar bu oynamaz diye hocanın işine karışırsa  gönderdikleri hayretin kadar değer vermiyorlarsa takımı bu kadar ilgisiz kalıyorlarsa hayretin gibi yalamalık yapmıyorasa çünki ne derlerlerse hayretiin onu yapıyordu onun için bir duruş sergilemiştir taktir ediyorum 10 maç ta 10 puan aln hayrettin 10 maçta 16 puan aln ercüment taktir kamoyunun saygılarla

tolga sana ilk defa katlıyorum, adamlar resmen ilk 11i bile kendi kuracaklarmış, sefanın takıma geri dönmesi içinde hocanın gitmesini bekliyorlardı ben zaten istifayı bekliyordum ama maçtan sonra değil

SAMSUN.NET

Biz teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince Maçlarda taraftar ve Maç resimlerini yayınlamaya gayret gösteriyoruz maça gelemeyen gurbette olan hemşehrilerimiz için.

mehmet yılmaz

Önce sahadaki futbolu konuşalım...

Sahanın yıldızı Murat Yıldırım idi. Geldiğinden beri her maç üzerine koyan, özel bir futbolcu gibi oynayan bu genç çocuk, tek kelimeyle ayakta alkışlattı kendisini. Sadece top kapmada değil topu kullanmada da belli bir standardın üzerinde oynadı. İlk geldiğinde yaşadığı gurbetçi futbolcu sendromunu da üzerinden atmış görünüyor, özgüveni yüksek harika bir futbol sergiledi. Çektiği enfes bir şutun gol olmaması da futbol adına bir şanssızlıktı. Ajax altyapısı etiketi taşıyan bu gencin Samsunspor'a kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etmek lazım...

Sercan da kendisinden sezon başından beri beklediğimiz performansını bu maçta sergilemiş oldu. Gol olan serbest vuruş kadar kalecinin çıkardığı da güzeldi doğrusu...

Karşıyaka hiç de öyle şampiyonluğa koşan bir takım görüntüsünde değildi. En etkili isimleri olarak Cihan Yılmaz bilinirdi, o da güzel bir serbest vuruş golü attıktan sonra pek ortalarda görünmedi. Küme düşmemizdeki en önemli etkenlerden birisi olan kaleci Kerem, orada çok iyi bir form tutmuştu lakin 19 Mayıs Stadını görünce gerçek kimliğini hatırlamış olmalı ki haftalardır kapalı tuttuğu kalesini gollere açtı.

Veysel'in savruk oyununu saymazsak müdafaa hattımız güven verdi. Hücum yönümüzde son 15 dakikaya kadar kuvvetli idi. Turgut tecrübesizliğin de etkisiyle çok net ataklardan boş dönmemize neden oldu; yoksa 2-1'den sonra farkı rahatlıkla açabilirdik.

Oyunun genel gidişatı itibarıyla hak ettiğimiz bir galibiyet oldu. Şayet son saniyelerde bir kaza golü yese idik hakikaten yazık olacaktı.

O kadar ilginç bir lig yaşıyoruz ki, eğer bu maçı kaybetse idik küme düşmeme telaşına kapılacaktık. Kazandık yeniden "Güngören'i de devirirsek..." diye başlayıp ilk 6 ile devam eden cümleler kuruyoruz.

Şimdi ise futbolun dışında konuşalım.

Maç bitiminde hatırı sayılır bir taraftar kitlesinin yalnızca iki kapıdan çıkarılışına şahit olduk. Maraton tribündeydim ve yeni bitirilen merdivenli kapıların hadi girişi anladım da çıkışlarda neden kullandırılmadığını çözemiyorum.

Son olarak yanımızda cereyan eden bir diyalogu paylaşmak istiyorum. Kötü bir çalım yiyen Veysel için birisi sordu; biz bu Veysel'i nereden aldık? Öbürü cevap verdi, Antep
Belediye'den...

Ve cevap; biz zaten Samsun'daki belediyelerden ne fayda gördük ki Antep'in Belediyesinden görelim? ( Maraton başkana saygılarla :) )

Protokol tribünün dolduran milletvekilleri, belediye başkanları ve belediye başkan adaylarına hassaten selam ederim; sağ olun, var olun! Büyüksünüz!

red_white

Kaya

Alıntı yapılan: samsuni - 08 February 2009, 18:57:14

Protokol tribünün dolduran milletvekilleri, belediye başkanları ve belediye başkan adaylarına hassaten selam ederim; sağ olun, var olun! Büyüksünüz!

hiciv budur olay da budur...
zaman geldi dimi beyefendiler bizlerde sizi bekliyorduk  >:(

Tiryakiler55

ne istifasi karde$im daha demin di$ardan geldim ne zaman takip emtezsem maci yeniyoruz cok sevindim... ama bu istifanin nedeni ne böyle.. ben bu hocaya isindim iyi i$ler yapti bence $Imdiye kadar iyi sonuclar alindi.... lütfen burhan'in gönlü nasil alindiysa bu hoca'nin bizi birakmasina izin vermeyin

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: iak5529 - 08 February 2009, 19:03:27
hiciv budur olay da budur...
zaman geldi dimi beyefendiler bizlerde sizi bekliyorduk  >:(

Yok kardeşim..
Hicvi hiciv bizimkisi.
Yine gelen giden yoktu; neyse... Yazmayayım daha fazla.