Bank Asya 1.Lig 21.Hafta | Samsunspor'umuz 2 - 1 Karsiyaka

Başlatan MeL_55, 01 February 2009, 16:41:39

« önceki - sonraki »

emre

kuzey55

böyle saçmalık mı olur yha ortada bırakmak değil mi bu şimdi.ayrıca varsa bilmediğimiz birşey söyle öğrenelim.hafta içi açıklayacakmış....

MeL_55

"Bu saatten sonra Samsunspor'la çalışmayı düşünmüyorum.

Ilginc ?

By-ProXys

yapma hoca bırakma bızı ya bırakma gzel gunler onumuzdeydı  :'( :'(

Mert

Ercüment hocanın yaptığı etik değil kardeşim.Madem geldin bu takımı devraldın işini sonuna kadar götür.Zaten kritik durumdayız.Neden böyle bişey yapıyosunki.Anlamıyorum arkadaş.Hayrettine yapıştı bırakmıyor yakamızı dedik bunun yaptığına bak.

berusa55

Maçtan keyifle geliyoruz ve gördüğümüz habere bakın: Hoca istifa etti! Bravo! Bizde güzel giden iki gün görsek şaşarız. Bu istifa da ne şimdi! :(

By-ProXys

Alıntı yapılan: Mert 55 - 08 February 2009, 17:08:59
Ercüment hocanın yaptığı etik değil kardeşim.Madem geldin bu takımı devraldın işini sonuna kadar götür.Zaten kritik durumdayız.Neden böyle bişey yapıyosunki.Anlamıyorum arkadaş.Hayrettine yapıştı bırakmıyor yakamızı dedik bunun yaptığına bak.

Cok haklısın kardes arkandayım bu dusuncelerın su galıbıyetı bıle kutlayamadık ya nasıl ıs anlamadım :S

MeL_55

berusa55

Bize sevinmek haram. Galibiyet sevincimiz staddan eve gelene kadar sürdü hocanın istifa haberiyle. Hakikaten artık düşünerek sevinecek hale getirdiler bizi!

By-ProXys

ercüment hoca bızı bırakma  :(

Mert

Bişeyler yapmamız lazım arkadaşlar.Nasıl burhanın gönlünü aldık taraftar olarak yine ercüment hocayı geri çevirmemiz lazım.Tam düzeliyyoruz derken bu böyle olmamalı.Bu konuda üzerime düşen görev neyse ben yapmaya hazırım.Taraftar sessiz kalmamalı.

By-ProXys

jean

galibiyet cok guzel oldu alt siradaki takimlarin hepsi puan aldi eger yenilseydik kume potasina girecektik ercument hocanin birakmasi kotu oldu umarim geri doner

By-ProXys

HOCAYI BIRAKMAMAMIZ LAZIM DOSTLAR..  IKNA ETMEMIZ GEREKKKK.. gerı donmesı ıcın.

edmontdante

Hocanın istifasını şimdi öğrendim.Enteresan gerçekten.Ama bu kulüplerin içinde neler dönüyor belli olmuyor.Biz taraftarların bilmediği çok şey oluyor demek ki.

Maça gelirsek maçın yıldızı MURAT YILDIRIM  tek kelimeyle.90 dakika pres,kaptığı her topu olumlu kullanma,attığı mükemmel şutlar,2.golün atağını neredeyse gol yerken kaptığı top ve attığı çalımla  başlatan adam

2.gol demişken senelerdir böyle bir atak görmemiştim.Karşıyakalı oyuncuların başı döndü neredeyse.Murat'ın cezasahasının önünde topu kapışı rakibe attığı çalımdan sonra sağa oktay'a aktarışı Sercan'ın sağa boş koşusu En sola Ters Turgut'a atılan top ve Turgut 'un vuruşunun Sercan'a gelişi ve boş kaleye atılan gol.Süperdi.

Takım genel olarak komple iyiydi.Bence tek sırıtan ve hatta diğer maçlardanda kötü olan Turgut'tu.Oysa ki 2.yarı çok farklı işler yapabilirdi ama olmadı.Ağlamaklı  acıların çocuğu ifadesiyle sahada olan bir adam.

Herkes elinden geleni yaptı.Tek tek yazmaya gerek yok mücadele etmeyen bir tek kişi yoktu.
Ömür ve  Murat basmadık yer bırakmadılar.

Yandığım 4 tane pozisyon var.Murat YILDIRIM'ın 2 tane muhteşem şutu direği yaladı hele ikincisi Kerem'e tam kapak olacaktı hayatı boyunca unutamazdı o füzeyi ama şanslıydı direği yaladı.Oktay'ın ilk yarıda 1-1 ken orta sahadan mükemmel taşıdığı bir top var son anda biraz ağır davranınca defans pozisyonunu bozdu müthiş bir gol olacaktı.Bir de Turgut'un 3-1 yapacağı pozisyonda en zor ve klasını yapıp attığı  çalımdan sonra yaptığı iğrenç vuruş.

Sercan'ın frikik golü var.Sol çaprazdan sol ayağıyla.Daha önce de yazmıştım defalarca o açıdan gol yapamayacağını.Hatta resimleri de eklemiştim.Ancak barajı o kadar kötü kurdu ki kerem sağolsun daha vuruşu yapmadan yanımdakine dedim o açıdan kaleyi görebildiğini.Zaten o da gol yaptı.Golün atıldığı nokta.(Güngören  maçı)